Kafam çok karışık desteğe ihtiyacım var :( bebek sahibi olabilir miyim?

er-caaa ben az önce regl oldum ya::(
İlk denememizdi ama yinede bozuldum biraz açıkcası.tuhaf hissediyorum şimdi kendimi ama önümüzdeki ay güzel haber alırım inş...
işte böyle...

canım ilk ay benimde canım sıkılmıştı. ikinci ay aklımdan geçmezken süpriiz :):nazar:
yumurtlama günlerinde gün aşırı çalışma yapın. ve hormonları daha iyi çalıştıracak ceviz ,keçiboynuzu özü,fındık gibi şeylerle beslen. eminim senden de yakın zamnda müjde alıcaz.:54:

bu arada kuçularım çok durgunlaştılar bakalım senin ki haberi alınca ne yapıcak.

........................................
:44:

Canım evet hemen moralimi bozamasam iyi olacak, çünkü regl olduğumdan beri çok sessizleştim ve bu durum eşimi üzdü.bu sefer biraz daha planlı denemeliyiz sanırım:)
İnş önümüzdeki ay güzel haberlerle gelirim.Bu arada bizim köpeğimiz yani orko kesin çıldıracak.eşim ve beni bile birbirimizden o kadar kıskanırken bebeği düşünemiyorum bile:52:
Fındık keçiboynuzu ceviz olayınıda ihmal etmeyeyim.saol tatlım tavsiyelerin için:34:

rottumuz 8 yaşında senede en az iki kere yalancı gebelik geçirir. bu yüzden belki de onun durgunluğu. kuzum yaa öyle hisli bakıyor ki.. dityorum bende beraber büyütücez diye...:31: küçük köpüşüş geliğ geçip öpüyor o pek mutlu :)

yumurtlama günlerini hesapla o günlerde 1 gün arayla deneyin. ve beslenmeye de dikkat et olacatır. hayırlısıyla..

birde henüz bebiş yokken tam teşekküllü kan ve idrar tahlili yaptır. demir yada kan azlığı var ise tamamla. yoksa hamilelik de oldukça zor geçiyor.
birde folik asite hamilelikten 4 ay önce başlamak faydalıymış. bunu da görüş dr.la.

bir varmış , bir yokumuş...

sadece 15 gün annelik heyecanı yaşanmış bitmiş...

bebeğimin dün gece kalbi durmuş henüz 6+3dü...,yarın işlemle alınacak..

kafam eskiden karışıktı şimdi daha da karışık.

bir varmış , bir yokumuş...

sadece 15 gün annelik heyecanı yaşanmış bitmiş...

bebeğimin dün gece kalbi durmuş henüz 6+3dü...,yarın işlemle alınacak..

kafam eskiden karışıktı şimdi daha da karışık.

ayyyy canım ya kıyamam...
verende alanda Allah..
hakıında hayırlısı olsun..
ilk 3 ay da sağlıklı olmayan bebekler gidermiş...üzülmemeye çalış nolur..
kendine biraz zaman ver istersen..
buraya daha önce de yazmıştım bilmem hatırlıyor musun??
ben de nihayet 12 aydan sonra hamileyim dr 22 aralıkta gelin dedi..

ayyyy canım ya kıyamam...
verende alanda Allah..
hakıında hayırlısı olsun..
ilk 3 ay da sağlıklı olmayan bebekler gidermiş...üzülmemeye çalış nolur..
kendine biraz zaman ver istersen..
buraya daha önce de yazmıştım bilmem hatırlıyor musun??
ben de nihayet 12 aydan sonra hamileyim dr 22 aralıkta gelin dedi..

çoook sevindim canım çok güzel bir haber bu :) ooohh keyfini çıkart hamileliliğinin...

bir sayfa önce yazışmıştık. istiyordum. şimdi bebek var diyorsun. :16:

henüz çok küçük bir bebek olduğu için çok fazla üzerinde durmuyorum. elbet üzüldüm ama yapacak birşeyimiz yok ki...

sana sağlıklı güzel kaderli bir evlat diliyorum. inşallah kucağına alıcak ve güzel güzel büyüteceksin.:16:

Allah hayırlı bir zamanda hayırlısıyla evlat verecektir inşallah..

er-ca tatlım yeni duydum haberi.hayırlısını diliyoruz sadece hepbirlikte.lütfen sakın üzülme.Bende yarın sabah test yapıcam.bakalım bu ayki denememiz başarılıyla sonuçlanacakmı:44:
Herşeyin hayırlsıı güzelim benimmmmm.....
:71:

erca sizi o kadar kendime benzetiyorumki anlatamam benimde şu an evimde köpeğim var benim oğlum gibi yaa patisine bişi batsa benim canım acıyo ilerde eğer sevglmle evlenirsek köpüşümüde götürcem senin yerinde olsaydım yani hamile olsaydım aynı şeyleri düşünürdüm o yüzden psikolojini çok iyi anlıyorum canım bu arada bebeğinin haberini yeni gördüm:( çok üzüldüm ama demekki bu hayırlısıymış..

hayırlsı olsun da cok yurekten ıstemedıgındendır belkı bebek düşüğü yaşadın ya da evvelden cok ıstemedıgınden bu geldı basına, yasın buyuk degıl kücük de degıl,
eşin bebegı senden cok sevemez sanıyorum kı, ben de bunu dusuun uyorum kadınlar nasıl göze alıp bebek yapıyor ya adamlar ondan cok severse, ama aniden sevmeyı bırakıp da gıdebılırler o yuzden bunu dusunmemek lazım ne zaman kısmetse o zaman olmalı. köpeklerle de bır yere kadar ama, ıstıyorsanız yapın, ve rahat hısset olacagı zaman olacaktır buyuk konusmayayım artık günümüz sorunları bebek yapmak zorlastı bakmak daha zor o ayrı ama jkıskanman problem olmamalı.

Back
X