Kafam çok karışık 😓

Cksu65gf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2019
81
28
38
Merhaba arkadaşlar
Erkek arkadaşımla 1,5 aydır ayrıyız malum biliyorsunuz dün ortak arkadaşım sayesinde aynı ortama geldik oturduk muhabbet sohbet alttan alttan laf falan sokuldu bir bakışları var size anlatamam
Arkadaşım bizim konuları açmaya çalıştıkça konu değiştirdi
Sanki hiç hayatıma girmemiş gibi hissettim (dün bir abi barışın artık falan demiş seviyormusun demiş %200 bin falan demiş )
Ama şu his beni mahvetti sanki hiç birlikte değildik yabancı iki insan gibiydik bakışlarını da çözemedim çok yabancı gibi ama bir o kadarsa tanıdık ve aşkla doluydu
Hala ikimizde burnumuzu yerden eğilip almıyoruz ve ikimizde seve seve ilişkinin bitmesine göz yumuyoruz

O lafı arkadaşım yanında açtı o kendi agZıyla söyledi
Bakışlarına anlam vermedim ben

Malum biliyorsunuz diyorsunuz,sanki herkes sizi takip ediyor.biraz anlatsaydınız.
Hahaha haklısınız çok saçma bir nedenden dolayı 1,5 aydır ayrıyız ben fevri bir şekilde telefonda ayrıldım oda şuan gurur yapıyor bende gurur yapıyorum arkadaşlarla laf gelip gidiyor ayrı olduğumuzu kimseye söylemiyor geçen arkadaşı sormuş nasıl gidiyor diye gayet iyi sıkıntı yok falan diyor beni kıskanıyor sürekli sosyal hesaplardan laf sokuyor gibi gibi

Yakinda kesin barışırsınız.bunu düşündüm sadece.

o atsın adamı burnunu yerden o kaldırsın once :)

Çok saçma bir nedenden, telefonda ayrılmışsınız.
E şimdi siz bir adım atabilirsiniz bence.
Aman barışın yaa :)
Boş yere karşılıklı gurur yapmayın, valla pişman olursunuz.

Ne kadar zamandır birlikteydiniz ?

1.5 ay uzun bi süre değil mi ayrılık için

Bende de aynı durum var biteli bir ay oldu ama tekrar bir şey olması imkansız benim için..seven insan çok ayrı kalamazki bence

Gerçi daha uzun süre ayrı kalıp tekrar barışıp evlenen insanlarda var ama bilemedim

Aşkta gurur olmaz. Sizin sevginize inanıyorsa kendine gel ne dediğinin farkında mısın diyemedi mi ?

Bence de birbirlerini seviyorlarsa bu süre çok uzun

6 aylık birlikteliğimiz vardı uzun ama biz sürekli aynı iş camiasında ve sürekli birbirimizi görüyoruz
Siz neden ayrıldınız ve neden birdaha olmaz diyorsunuz

ben ufak tefek sorunlardan bi ayrılıp bi barışılmasını doğru bulmuyorum. evet arada problemler olur tartışılır ama ayrılınmaz. ciddi bir sorun olmadıgı halde bu kadar ayrı kalmanız tuhaf. birinizin adım atması lazım. ayrıca madem seviyor konuyu değiştirme çabalarına girmesi falan çocukça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…