hanımlar affınıza sığınarak bir şey soracağım, yumurtlama günümü bilmiyorum ama adetime bugün tam 30 gün oldu birkaç gün içinde gelmesi lazım. gebelik belirtilerine çok benzer şeyler yaşıyorum 1-2 haftadır, testlerim negatif ama eşimle bugün ilişkiye girdiğimizde ilk defa affedersiniz içerde bir şey hissettiğini söyledi gebelikle bi alakası olabilir mi acaba
amin inşallah çok teşekkür ederim ama artık her defasında doktora gidip üzülerek ayrılmaktan yorulduğum için en azından çift çizgiyi görene kadar gitmek istemiyorum
amin inşallah çok teşekkür ederim ama artık her defasında doktora gidip üzülerek ayrılmaktan yorulduğum için en azından çift çizgiyi görene kadar gitmek istemiyorum
aynı şeyi siz de mi yaşadınız yani? belirtilerim var ama bir yanım kendini kandırma diyor hâl böyleyken eşimden de bi anda bunu duyunca gözlerimin içi parladı resmen. bebiş olma ihtimali var yani öyle mii
öncelikle hayırlı olsun stres yapmakta haklısınız ama bunu minimuma düşürmeye çalışın en azından doğal yollarla gebe kalabiliyorsunuz. beta artışını takip edin, inşallah bu sefer değildir sağlıcakla bebeğinizi kucağına alırsınız.
Hayırlı olsun canım. Sağlıkla ilerlesin. Bende kimyasal geçirdim geçen ay. Stres yapma olacak olan varsa gene olur. Duanı eksik etme Rabbim korur insllah sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. Bizede dua etmeyi unutma lütfen
Hayırlı olsun canım. Sağlıkla ilerlesin. Bende kimyasal geçirdim geçen ay. Stres yapma olacak olan varsa gene olur. Duanı eksik etme Rabbim korur insllah sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. Bizede dua etmeyi unutma lütfen
aynı şeyi siz de mi yaşadınız yani? belirtilerim var ama bir yanım kendini kandırma diyor hâl böyleyken eşimden de bi anda bunu duyunca gözlerimin içi parladı resmen. bebiş olma ihtimali var yani öyle mii
Evet şuan 7. Haftaya giriyorum. Cocuk istiyorduk 3 aydir.yumurtlama takibi yapıyordum. Geçen ay reglime 4 gün kala falan bir birliktelik oldu o kadar hamile olmadığımı düşünüyordum ki bir şey olmaz demiştim. Ben 160 boyundayim eşim 186. Eşim ilişki sırasında korkarak kısa şekilde bıraktı bir şeyi çok yakın hissediyorum diye ben onemsemedim ama reglim iki gün geçince hamile olduğumu öğrendim. Doktorum servikal yetmezlik tanısı koydu 11. Hafta da serklaj olacağım