Kafam çok karışık kızlar bi el atın :(

-Bibli

gardım sağlam,güllerden tuğla⚜️
Kayıtlı Üye
31 Mart 2022
4.868
15.180
138
Bat 10 Kasım. Gecikmenin 2.günü artımed kaset test yaptım 2 tane ikisi de baya pozitif. Sonra 3 kaset test daha ve 1 erken gebelik testi yaptım negatif. İlk kez bu ay yaşadığım bazı fizyolojik farklılıklar mevcut. Sabah kan verdim. Buna benzer bir tecrübesi olan var mı ?

Yaptığınz saate göre değişiklik göstermiş olabilir
Normalde Sabah ilk idrar ile yapılır canım
Güzel haberlerini bekliyoruz 💙

Atın ama zaten kan vermişsiniz sonucu alırsınız birkaç saate

Bunlar
20221111_224919.webp
ilk testlerim

Sağlık ocağına verdim bugün çıkar mı acaba
Değişebilir kurumun düzenine göre bazen erkenden çıkıyor ama e nabıza düşmesi günler sürüyor ben devlet hastanesinde vermiştim bir saat sonra çıkmıştı ama e nabıza ikinci gün düşmüştü özelde iki saate çıkmıştı arar öğrenirsiniz

Değişebilir kurumun düzenine göre bazen erkenden çıkıyor ama e nabıza düşmesi günler sürüyor ben devlet hastanesinde vermiştim bir saat sonra çıkmıştı ama e nabıza ikinci gün düşmüştü özelde iki saate çıkmıştı arar öğrenirsiniz
Tamamdır öyle yapayım

Çok teşekkür ederim

Hayır normal test. İnanın fotodan az bile çıkmış eşim bile aa evet bu çift çizgi dedi. Ama sonrakiler negatif 😔
O zmn kesin hamilesindir canım normal test için yeterli koyuluk sonraki testlerin negatif çıkma sebebi idrarinizin artık ilk idrar olmaması HCG hormonu azalmış yani
Tebrik ederim kötü düşünmeyin 💜

Back
X