Kafam çok karışık kızlar bi el atın :(

O zmn kesin hamilesindir canım normal test için yeterli koyuluk sonraki testlerin negatif çıkma sebebi idrarinizin artık ilk idrar olmaması HCG hormonu azalmış yani
Tebrik ederim kötü düşünmeyin 💜
Öyle mi dersiniz? Ya ben bu zamana kadar çok psikolojik belirti yaşadım. Ama hayatımda ilk kez sağ kasığım bıçak saplanır gibi oluyor. Ne bileyim beyaz akıntım su gibi akıntım. Bunlar en baba psikolojik belirtilerimde bile yoktu. Alt karın ağrım bel ağrım yumurtlamadan 5 6 gün sonra başladı. Neler oluyor bana çok merak ediyorum 😄

Bat 10 Kasım. Gecikmenin 2.günü artımed kaset test yaptım 2 tane ikisi de baya pozitif. Sonra 3 kaset test daha ve 1 erken gebelik testi yaptım negatif. İlk kez bu ay yaşadığım bazı fizyolojik farklılıklar mevcut. Sabah kan verdim. Buna benzer bir tecrübesi olan var mı ?
Yani ben yalancı pozitif yaşadım ama sizin iki testte birden çıkması düşündürücü

Öyle mi dersiniz? Ya ben bu zamana kadar çok psikolojik belirti yaşadım. Ama hayatımda ilk kez sağ kasığım bıçak saplanır gibi oluyor. Ne bileyim beyaz akıntım su gibi akıntım. Bunlar en baba psikolojik belirtilerimde bile yoktu. Alt karın ağrım bel ağrım yumurtlamadan 5 6 gün sonra başladı. Neler oluyor bana çok merak ediyorum 😄
Kan sonucunuz ne cikdi varmiymis

10 gün gecikmeli adet oldum.
20221122_134454.webp
benimde 3 gün gecikdi test sonuçlarım böyle hepsi ilk 3 dakikada böyle oldu bazenn kuruma izi olabiliyor ilk dakikalardan sonra çıkan cifte

Kızlar regl günüm dört gün geçti bende test yaptım ama pek fazla anlamadım sonucu

Eklentiler

• IMG_20221129_021913.webp
    IMG_20221129_021913.webp
    41,6 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_20221128_142420_493.webp
    IMG_20221128_142420_493.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 26
Back
X