- Konu Sahibi cauliflower
Selam kızlar, ben 24 yaşında üniversiteyi yeni bitirmiş bir genç kızım. Bir erkek arkadaşım var 10 aydır beraberiz ama ben daha önce kimseden görmediğim sevgiyi şefkati ondan gördüm. ruh eşim gibi bir şey. sanki bana kırılacak bir şeymişim gibi davranıyor, gözümün içine bakıyor her şey için. ben de çok mutluyum tabii ki, kim olmaz ki? Aynı şekilde ben de onu seviyorum. aynı okuldan mezunuz o benden bir sene önce mezun oldu. ikimizin de iyi işleri olacak türkiyenin en iyi üniversitelerinden birinden mezunuz öyle söyliyim. Ancak bu pembe tabloyu bozan şeyler var tabi her zaman olduğu gibi. benim ailem okumuş yazmış bir aile. annem de babam da üniversite mezunu çalışan insanlar. ama sevgilimin ailesi için aynı şeyi söyleyemiycem. hatta kendisi kardeşleri arasında bile ilk üniversite okuyan kişi. onun babası otobüs şoförü, annesi ise ev hanımı.
Ben bu durumdan ve sevgilimden anneme bahsettim, ciddi düşünüyoruz diye. ama annemin tepkisi çok sert oldu. böyle bir aileye seni vermem dedi bana. sonra babama da anlatmış, o da aynısını söylemiş asla olmaz karşıma bu adamla gelmesin diye. bu durum beni çok üzüyor ve elimde olmadan aklımı bulandırıyor. acaba haklılar mı sonuçta annem babam benim için en iyisini istiyolar diye düşünmeye başlıyorum. Ama sevgilimi de çok seviyorum ve evlenirsek ikimizden kaynaklı bir sorun yaşamayacağımızı hatta çok mutlu olacağımızı düşünüyorum. çünkü 10 aydır her gün görüşerek yürüttüğümüz bir ilişkimiz var ve daha 1-2 küçük tartışma dışında öyle küslük, kavga bağırma gibi hiç bir şey yaşamadık.
siz benim yerimde olsanız napardınız? bana akıl verin lütfen
(( 

Ben bu durumdan ve sevgilimden anneme bahsettim, ciddi düşünüyoruz diye. ama annemin tepkisi çok sert oldu. böyle bir aileye seni vermem dedi bana. sonra babama da anlatmış, o da aynısını söylemiş asla olmaz karşıma bu adamla gelmesin diye. bu durum beni çok üzüyor ve elimde olmadan aklımı bulandırıyor. acaba haklılar mı sonuçta annem babam benim için en iyisini istiyolar diye düşünmeye başlıyorum. Ama sevgilimi de çok seviyorum ve evlenirsek ikimizden kaynaklı bir sorun yaşamayacağımızı hatta çok mutlu olacağımızı düşünüyorum. çünkü 10 aydır her gün görüşerek yürüttüğümüz bir ilişkimiz var ve daha 1-2 küçük tartışma dışında öyle küslük, kavga bağırma gibi hiç bir şey yaşamadık.
siz benim yerimde olsanız napardınız? bana akıl verin lütfen