Kafam çok karışık ne yapmalıyım?

Sonuolmayanb

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2018
8
-10
6
Bir iş yerine girdim oraya çalışan yönetici pozisyonunda biri vardı. Hoşlanmaya başladım.
Bütün kızların gözdesi olan biri. Benden yaşça büyük ve sevgilisi var uzun süreli. İşyerindeki kızlar sevgilisi var demeden ona baya yürüyorlar.
Kızlardan biri herkesi toplayıp benim onu sevdiğimi söyleyip dolduruşa getirmeye çalışıyor ve o kız benim ondan hoşlandığımı bilmiyor. Ben hoşlandığım kişiyle arkadaş oldum ve bir grubumuz oldu sürekli görüşüp eğleniyoruz. Ama bu kız gidip patronumuzlada yakın olduğu için yalan yanlış şeyler anlatıyor. Dayanmaya çalıştım fakat en sonunda dayanamayıp saldırdım. İşten çıkartıldım ama hoşlandığım kişyle bağım kopmadı her gün bizim ekiple geziyoruz.
Bir süre sonra yalnız görüşmeye başladık arkadaş olarak. Her günümüz beraber, beni eve bıraktıktan hemen sonra arayıp saatlerce konuşuyoruz. Ama hoşlandığımı söyleyemiyorum. Sürekli şüpheci yaklaşıp sende de varmı diğer kızlar gibi hisler dediğinde hayır diyorum. En sonunda benden hoşlandığını söyledi ve bende itiraf ettim herşey çok güzel gidiyor ikimiz arasında yan yana çok mutluyuz ama 2 prüz var.
Sevgilisi var ve hala o işyerinde çalışıyor.
Ve ben bunların hepsini sineye çektim çünkü sevgilisinden ayrılacak ama benimle böyle yakın olduğunu kızın öğrenmesini istemiyor sonuçta uzun soluklu bir ilişki. Ve artık beni sevdiğini de söyledi o kızla bitmesine çok az bir süre kaldı. Bende seviyorum onu başka kimseyi istemiyorum. Biz şuan sevgili değiliz.
O kızla ayrıldıktan ne kadar sonra sevgili olmalıyız? Ne kadar süre sonra fotoğraflarımızı paylaşmalıyız?

Bir iş yerine girdim oraya çalışan yönetici pozisyonunda biri vardı. Hoşlanmaya başladım.
Bütün kızların gözdesi olan biri. Benden yaşça büyük ve sevgilisi var uzun süreli. İşyerindeki kızlar sevgilisi var demeden ona baya yürüyorlar.
Kızlardan biri herkesi toplayıp benim onu sevdiğimi söyleyip dolduruşa getirmeye çalışıyor ve o kız benim ondan hoşlandığımı bilmiyor. Ben hoşlandığım kişiyle arkadaş oldum ve bir grubumuz oldu sürekli görüşüp eğleniyoruz. Ama bu kız gidip patronumuzlada yakın olduğu için yalan yanlış şeyler anlatıyor. Dayanmaya çalıştım fakat en sonunda dayanamayıp saldırdım. İşten çıkartıldım ama hoşlandığım kişyle bağım kopmadı her gün bizim ekiple geziyoruz.
Bir süre sonra yalnız görüşmeye başladık arkadaş olarak. Her günümüz beraber, beni eve bıraktıktan hemen sonra arayıp saatlerce konuşuyoruz. Ama hoşlandığımı söyleyemiyorum. Sürekli şüpheci yaklaşıp sende de varmı diğer kızlar gibi hisler dediğinde hayır diyorum. En sonunda benden hoşlandığını söyledi ve bende itiraf ettim herşey çok güzel gidiyor ikimiz arasında yan yana çok mutluyuz ama 2 prüz var.
Ve ben bunların hepsini sineye çektim çünkü sevgilisinden ayrılacak ama benimle böyle yakın olduğunu kızın öğrenmesini istemiyor sonuçta uzun soluklu bir ilişki. Ve artık beni sevdiğini de söyledi o kızla bitmesine çok az bir süre kaldı. Bende seviyorum onu başka kimseyi istemiyorum. Biz şuan sevgili değiliz. Kızla zaten sorunları varmış ben daha o işyerine gitmeden önce. Ayrılacak ama bir bahane bulmaya çalışıyormuş. İş yerindeki kızlara gelirsekte sevgili olduktan sonra ben onların benimkine yakın olmalarını kaldıramıycam nasıl olacak nr yapacağım hiç bilmiyorum. O işten çıkartamayacağıma göre nasıl bir yol izlemeliyim?
O kızla ayrıldıktan ne kadar sonra sevgili olmalıyız? Ne kadar süre sonra fotoğraflarımızı paylaşmalıyız?

Ve ben bunların hepsini sineye çektim çünkü sevgilisinden ayrılacak ama benimle böyle yakın olduğunu kızın öğrenmesini istemiyor sonuçta uzun soluklu bir ilişki. Ve artık beni sevdiğini de söyledi o kızla bitmesine çok az bir süre kaldı. Bende seviyorum onu başka kimseyi istemiyorum. Biz şuan sevgili değiliz.
Seni anlıyorum.
Parayı ben de severim.

senle de uzun ilişkisi olur seni de bir başkası için bırakır bir gün. Ne diyim ki nasılda olağan normal bir şey gibi yazmışsın.

bir de sevgilisinden o kız diye bahsetmen...

madem seni seviyormuş! diyemiyor musun sevgilinden ayrıl biraz zaman ver kendine bana öyle gel diye.Çok mu zor bunu demek.

İş yerindeki kızlar sevgilisi var demeden ona yürüyorlar, ilginç... Siz? Sevgilisi varken fotoğraf paylaşmak ne zaman uygun olur diye düşünüyorsunuz! Bak sen! Peki sizle sevgiliyken başka biri ile olursa? yani fotoğraf paylaştıktan sonra

Maddi durumu iyi değil. Yönetici pozisyonunda fakat yönetici değil sözü geçen biri ama benim gibi normal eleman. Yani paralık maddi durumluk hiçbirşey söz konusu bile değil.
Ama sevgilisi var. 2.ye hangi erkek hayır der?

Back
X