kafam çok karışık ne yapmalıyım

• Konu Sahibi Konu Sahibi bitti
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ilk olarak başın sağolsun cnm benim :teselli:
silkelenip kendine gelme zamanın gelmiş cnm yarın onu öle bi şaşırt ki aklı başından gitsin
maillerini kontrol etmeyi uykuda konuşturmayı felanda bırak sen ona güvendiğini hissettir senden uzaklaşmasına imkan verme tamammı yarın eşinin en sevdiği yemekleri yap bi güsel duş al kuoföre git hafif bi makyaj yap bak bakalım duruma cnm

[teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
bazı yazılanlara cevap vermekle başlıyorum,

erkekler umursamıyor, hemen unutuyor oldukça yanlış, bende böyle düşünürdüm ama anladım ki ne unutuyorlar ne de umursamamazlık yapıyorlar, sadece umursadıklarını ve unutmadıklarını belli etmiyorlar.

Bir çok kadın herşeye ağlayabiliyor, her zaman ilgi çekmek istiyor. Çoğu erkekse belirli şeyleri belli etmiyor, ama bu üzülmedikleri anlamı taşımıyor. Elbette bazı konularda çok öenm vermiyorlar detaylara girmiyorlar..

Eminim eşinde en az senin kadar üzüldü yaşanılanlara, belki senden bile çok üzüldü ve üzülmeye devam ediyor, fakat sen daha çok üzülme diye belli etmiyor..

Önceki mesajlarda bir arkadaşında dediği gibi insanlar kendilerine acı çektirmeyi seviyor diye düşünüyorum bazen.. İstedikleri yanıtları alamayacakları ihtimalini bile bile, bazı sorular soruluyor, sadece bu örnekte de değil, geçende başka birisi sormuş benimi daha çok sevdin eski sevgilinimi diye ardındanda konu açmıştı, sevgilim eski sevgilisiyle beni kıyaslıyor gibisinde....

Yani herşey zaten kötü giderken mevcut durumunuzda işlerini dahada kötüleştirmek ne diye. Zaten çözülmesi gereken yeterince problem yok mu. Bir çok üzücü olay yaşanmakta değil mi? Bir birinize destek olmanız gereken, vefa göstermeniz gereken ve birbirinize karşı olan karşılıksız saf sevginizi birbirinize göstermeniz gereken en önemli anlardan biri yaşamakta olduğunuz an.

Bunun dışında uykuda soru sorulur mu? İnsan uyurken uykuya devam etmek için normal hayatta hiç evet demeyeceği şeye bile tamamı diye sorsan tamam der.

Boş kuruntularla ilişkinin sınırlarına zorlamaya gerek yok.. Ayrıca ben şu şeyleri hiç anlamıyorum, çok büyük saygısızlık olarak görüyorum,

başkasının mailini, mektuplarını, günlüklerini, mesajlarını, ceptelefonunu karıştırmak. Çok yanlış. Hem bir şey yapacak olan zaten okadar aptalca davranmaz sizlere şifresini verdiği email adresini vs telefonu kullanmaz, yeni email hesabı açar, başka hat alır, ruhunuz duymaz.. Ondan böyle sembolik güven zedeleyici eylemlerdende kaçınılmalı, dünyayı birbiriniz için daha yaşanılabilir bir yer kılmak için..

Bu arada başınız sağ olsun gerçekten çok özücü bir durum, ama hayırlısı allah size işallah daha hayırlısını kısmet edecek yerimseniben

ilk olarak başın sağolsun cnm benim :teselli:
silkelenip kendine gelme zamanın gelmiş cnm yarın onu öle bi şaşırt ki aklı başından gitsin
maillerini kontrol etmeyi uykuda konuşturmayı felanda bırak sen ona güvendiğini hissettir senden uzaklaşmasına imkan verme tamammı yarın eşinin en sevdiği yemekleri yap bi güsel duş al kuoföre git hafif bi makyaj yap bak bakalım duruma cnm

saol canım.pazartesi oişteyken hazırlanalım bakalım.hakkaten bende merak ettim eminim çok şaşıracaktır.

canim öncelikle basin sagolsun.
Eminim cok zor günler gecirmissindir, Rabbim kimseye vermesin, herkesin colugunu cocugunu kendine bagislasin (AMIN). Allah bir insan icin ne verirse hayirlisini verir, cocugun belkide ilerde size daha zor günler yasatacakti, Yaradan herseyi kulunun iyiligi icin verir, ne olursa olsun.
Herseye ragmen hayata bir yerlerden tutunma zamani gelmis senin icin.
Cancu arkadasima katiliyorum, bir an önce eski bakimli halini alman gerekiyor.
Ilk zamanlarda icinden gelmesede yap. Yine icinde gelmeyerek makyajini yapsanda, fönünü ceksende yine yap. Zamanla yavas yavas mutlaka üzüntülerini tamamen atacaksin merak etme.
Erkekler malesef bazen düsünmeden hareket edebiliyorlar. Tipki bir cocuk gibi.
Dedigim gibi bakimli günlerini geri getir ve esine seni kaybedebilecegini hissettir, ki düsünmeden yanlis birsey yapmasin.
O sadece eski esini geri istiyordur.Bunu yapmakta senin elinde.

bazı yazılanlara cevap vermekle başlıyorum,

erkekler umursamıyor, hemen unutuyor oldukça yanlış, bende böyle düşünürdüm ama anladım ki ne unutuyorlar ne de umursamamazlık yapıyorlar, sadece umursadıklarını ve unutmadıklarını belli etmiyorlar.

Bir çok kadın herşeye ağlayabiliyor, her zaman ilgi çekmek istiyor. Çoğu erkekse belirli şeyleri belli etmiyor, ama bu üzülmedikleri anlamı taşımıyor. Elbette bazı konularda çok öenm vermiyorlar detaylara girmiyorlar..

Eminim eşinde en az senin kadar üzüldü yaşanılanlara, belki senden bile çok üzüldü ve üzülmeye devam ediyor, fakat sen daha çok üzülme diye belli etmiyor..

Önceki mesajlarda bir arkadaşında dediği gibi insanlar kendilerine acı çektirmeyi seviyor diye düşünüyorum bazen.. ıstedikleri yanıtları alamayacakları ihtimalini bile bile, bazı sorular soruluyor, sadece bu örnekte de değil, geçende başka birisi sormuş benimi daha çok sevdin eski sevgilinimi diye ardındanda konu açmıştı, sevgilim eski sevgilisiyle beni kıyaslıyor gibisinde....

Yani herşey zaten kötü giderken mevcut durumunuzda işlerini dahada kötüleştirmek ne diye. Zaten çözülmesi gereken yeterince problem yok mu. Bir çok üzücü olay yaşanmakta değil mi? Bir birinize destek olmanız gereken, vefa göstermeniz gereken ve birbirinize karşı olan karşılıksız saf sevginizi birbirinize göstermeniz gereken en önemli anlardan biri yaşamakta olduğunuz an.

Bunun dışında uykuda soru sorulur mu? ınsan uyurken uykuya devam etmek için normal hayatta hiç evet demeyeceği şeye bile tamamı diye sorsan tamam der.

Boş kuruntularla ilişkinin sınırlarına zorlamaya gerek yok.. Ayrıca ben şu şeyleri hiç anlamıyorum, çok büyük saygısızlık olarak görüyorum,

başkasının mailini, mektuplarını, günlüklerini, mesajlarını, ceptelefonunu karıştırmak. Çok yanlış. Hem bir şey yapacak olan zaten okadar aptalca davranmaz sizlere şifresini verdiği email adresini vs telefonu kullanmaz, yeni email hesabı açar, başka hat alır, ruhunuz duymaz.. Ondan böyle sembolik güven zedeleyici eylemlerdende kaçınılmalı, dünyayı birbiriniz için daha yaşanılabilir bir yer kılmak için..

Bu arada başınız sağ olsun gerçekten çok özücü bir durum, ama hayırlısı allah size işallah daha hayırlısını kısmet edecek yerimseniben

saoll

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X