Kafam çok karışık. Ne yapmam gerekiyor?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Layt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya neden hala arıyorsun ki ? onun da bir taraflarına bir şeyler oluyordur arayıp ta sunu havalandırma güzelim ya aslında o demeden senin ayrılman gerekiyordu :31:

haklısın ama dayanamadım :S yalnış yaptım biliyorum gururumu hiçe saydım 4 kere mesaj attım ve 2 kere aradım.. bir gunde sevdigim birini silmek o kadar kolay degil benim icin... onun icin kolaymis anlasılan........

Kizlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim!!! Her şey bitti zaten... erkek arkadasim mesaj atmıs:bitti ben kompleksli kiz istemiyorum. benim bir sorunum yok senin var hep olucakta bu kafa bu mantalite bu davranis ve yasayisinla olursan boyle yasamak zorundasin demis.. konustum herseyi, anlattim fotolardan rahatsiz oldugumu..anlamiyor!! yine beni sucluyor.. eski kiz arkadasimla fotolar ailemde kalirsa nolucak????? diyor, zaten gulup geciyorlar... ben boyle cevaptan sonra daha çok kırıldım..cok kirici seyler yaziyor: "umarim karsina senin gbi biri cikar benim ne yasadiklarimi anlarsin..senden nefret ediyorum.. zaten sen kaybettin..."----- BEN MI ABARTIYORUM HERSEYI YA :( cok kotuyum.

Sizin için en hayırlısı olmuş bence
:31:

Back