Kafam çok karışık. Ne yapmam gerekiyor?

Canım şöyle düşün yeterince iyi bir ilişki olsaydı bitmezdi. Bazı şeyler bitmesi gerektiği için biter. Üstelememek lazım.Sen iyi niyetki birini kaybediyorum diye üzülüyorsun ama kendine bir sor bakalım o senin gibi ailesinin hakaretlerine bile göz yuman birini, onun ugruna kendini degistirmeye calışan birini kaybetti diye üzülmüş müdür? Senin gibisini bir daha bulabilecek mi?Her iliskide fedakarlik yapilir ama surekli bir taraftan beklentiye girilince o iliski artik yurumuyor. Sende bosa kurek sallama. Akıntıya bırak gitsin...
Akıntıya bıraktım ama benim daha çok etkileniyor olmam da canımı sıkıyor. Eminim düşünmemiştir çünkü olaydan çok sonra konusu açıldığında ne yapsaydım demişti. Bunu düşünerek bile hata yapıyorum belliki ama

Akıntıya bıraktım ama benim daha çok etkileniyor olmam da canımı sıkıyor. Eminim düşünmemiştir çünkü olaydan çok sonra konusu açıldığında ne yapsaydım demişti. Bunu düşünerek bile hata yapıyorum belliki ama
Sana kendini ne kadar değersiz hissettirdiğinin umarım farkındasındır. Biliyorsun ki şu an dönsen onun totosu kalkar beni bıraktı ama bensiz yapmadı ben muhteşemim triplerine girer. En ufak bir olayda sana rest çeker. Çünkü gidemeyeceğinden emindir. Bu şekilde yaşayıp esir mi edeceksin kendini. Sen ona mecbur musun? Hayır. O halde çırpınma boşuna senin için kılını bile kıpırdatmayan birine daha fazla adım atma. İstediğin kadar düşün isterse aklından hiç çıkmasın ama asla yazma!

Sana kendini ne kadar değersiz hissettirdiğinin umarım farkındasındır. Biliyorsun ki şu an dönsen onun totosu kalkar beni bıraktı ama bensiz yapmadı ben muhteşemim triplerine girer. En ufak bir olayda sana rest çeker. Çünkü gidemeyeceğinden emindir. Bu şekilde yaşayıp esir mi edeceksin kendini. Sen ona mecbur musun? Hayır. O halde çırpınma boşuna senin için kılını bile kıpırdatmayan birine daha fazla adım atma. İstediğin kadar düşün isterse aklından hiç çıkmasın ama asla yazma!
Gayet net bi şekilde haklısın. Doğru olan böylesi ve adım atmamalıyım. Düşüncelerimden uzaklaşmaya çalışcam

Oldukça mantıklı birinsansınız, neden yürümediğini çok güzel ifade etmişsiniz. İnsanlar ne kadar iyi olursa olsun kişilikler uyuşmuyorsa yürümüyor. Şimdi böyleyken ilerde çok daha fazla zorluklar yaşarsınız. Şimdi atlatabileceğiniz bir ayrılıpı belki o zamn atlatamayacaksınız.
Bir kağıda iyi ve kötü yönlerini yazın. Hangisi daha fazla, hangileri asla kabullenilemez, hangileri şimdi tolare edilebilirken ilerde sorun olabilir?
Bir şeyi düşünmemenin en iyi yolu düşünmeyeceğim demek değil başka şeyler düşünmek, kendini oyalamaktır.
Dersinize çalışın, bir hobi edinin ve onunla uğraşın.
Doğru insanla tanıştığınızda şimdiki halinize sarılıp tebrik etmek isteyeceksiniz. :)

Oldukça mantıklı birinsansınız, neden yürümediğini çok güzel ifade etmişsiniz. İnsanlar ne kadar iyi olursa olsun kişilikler uyuşmuyorsa yürümüyor. Şimdi böyleyken ilerde çok daha fazla zorluklar yaşarsınız. Şimdi atlatabileceğiniz bir ayrılıpı belki o zamn atlatamayacaksınız.
Bir kağıda iyi ve kötü yönlerini yazın. Hangisi daha fazla, hangileri asla kabullenilemez, hangileri şimdi tolare edilebilirken ilerde sorun olabilir?
Bir şeyi düşünmemenin en iyi yolu düşünmeyeceğim demek değil başka şeyler düşünmek, kendini oyalamaktır.
Dersinize çalışın, bir hobi edinin ve onunla uğraşın.
Doğru insanla tanıştığınızda şimdiki halinize sarılıp tebrik etmek isteyeceksiniz. :)
Öyle bişey yapacak okursam şüphesiz bana göre kötü yönleri ağır basacaktır.. Bi an geliyor "o öyle sende onu öyle sev" diyorum sonra yaşanan şeylerin basit olmadığı geliyor aklıma. Bide özgüveni yüksek biri değilim biraz tedirginim ve ne yapacağımı bilmiyorum :/

Kötü yönleri ağır basacak diyorsunuz. Daha şimdiden böyleyese ileride başka dertler de eklenince hiç çekilmeyecek ve bu günlere geri dönemeyeceksiniz. Kendi iyiliğiniz için elinizde bir şans varken kullanın.

Kötü yönleri ağır basacak diyorsunuz. Daha şimdiden böyleyese ileride başka dertler de eklenince hiç çekilmeyecek ve bu günlere geri dönemeyeceksiniz. Kendi iyiliğiniz için elinizde bir şans varken kullanın.
Haklısınız yok yere düşünüyorum işte duygusal düşündüğüm için..

beni üzen şey olduğum gibi sevmemesi. Ona göre yaptığı herşey fedakarlık aldığı çikolata bile. Beni olduğum gibi kabul et dedim defalarca ama yapamadı (kendine göre haklı olarak) iyi niyetli biri olması kafamı bulandırıyor o yüzden duygusallık ağır basıyor şuan..

Kendini kandiriyosun. Iyi niyetli felan degil sevgilin. Cikar gozundeki pembe gozlukleri.
Sen neysen osun, seni boyle sevsinde gorelim iyi niyetli beyi.

Nerden başlasam bilemiyorum ama kısaca yazmak istiyorum.3 yıl süren bi ilişkim vardı ilişki içinde birbirimize ters kişiliklerimizin olduğunu anladım ve zor bi kararla bitirdim. Şuan herkeste olduğu gibi zaman geçtikçe olumsuz olan herşeyi unutuyorum aklımda ona dair bize dair hep iyi şeyler var. Neredeyse barışmak için adım atacağım ama bunun olmasını istemiyorum çünkü bir geleceğimiz yok bundan emin olarak bitirdim. Ve biz her haftasonu yüz yüze bakıyoruz çünkü aynı dershanedeyiz. Öyle kötü de bitmedi kavga ederek değil birbirimizi kırmadan bitirdik ama şuan kafam çok karışıyor. Barışmamak için kendimi nasıl ikna edebilirim? ( ayrılık sebebini soracak olanlar için kişiliklerimiz çok zıt, beklentilerimiz farklı, kendimi onun yanında güvende hissetmiyorum, ailesi beni rencide etti buna rağmen beni savunma girişiminde bulunmadı, beni ben olduğum için sevmiyor, beni değiştirmeye çalışıyor. Buna ek olarak iyi yönü de için de hiç kötülük yok.)
nedenlerini kendin saydıgın için aslında adamın cok da içinde iyilik olmadıgını görmüşsün.
kendini kandırma istersen :D bu adamın içinde iyilik yok :D

İnşallah ogünler çabucak gelir şuan kendimi boş yere üzmekten başka bişey yapmıyorum. İlk kez bu şekilde bi ilişki yaşadım. Belki tecrübesizliktendir zor bi dönem olarak geçiriyorum...
emin ol geçecek kimse ayrılık acısını sonsuza dek yaşamadı, üstelik seni sen olduğun için sevmeyen biri için o güzelim günlerini heba etmene değmez.

ben yazdıklarınızda adamda iyi niyet falan göremedim. siz onu yüceltmeye çalışıyorsunuz. stresli bir dönem sınava hazırlık. ders çalışmanın önündeki en önemli engellerden biridir libido engeli. salim kafayla düşünürseniz ayrılmakla ne kadar mantıklı davrandığınızı anlarsınız. umarım atanırsınız.

Back
X