kafam çok karışık sabretmeli miyim duzelmez deyip bosanmalimiyim?

semiks .!.:
Canim tesekkur ederim keske haziranda istanbuldan izmire tasindim burda ariyorum guvenilir birini. Bulursam subatta ise baslicam. Ve kadini simdiden alicam haftada bir gun de olsa kendimi dinlemek kafami dagitmak icin. Hem de bu sayede kadini tanimis olurum okula baslayana kadar diyorum.

Esimle ilgili konuda da evet daha uzunca bir sure cektircem ona bakalim ne yapacak gercekten seviyosa gercekten bu evliligi istiyosa butun yapacaklarima dayanir annesine de uymaz. Cekemezse nazima katlanamazsa ona yol gorunur. Allah dusmanimin basina vermesin boyle kiskanc kaynana. Bildigin ruh hastasi. Nasil hayat gecer o kadinla bilmiyorum. Esim verdigi sozleri tutar insallah.

Ne demek rica ederim insallah izmirde aradiginiz gibi birini bulursunuz..
Cektirin cektirin az bile insallah ya annesine uymaz kv de takmayin umursamayin dediklerine takilmayin nasil bir insan oldugu ortada zaten.. Siz k.validenizi tinlamadikca gorun bakin esinizde tinlamayacak .. Birakin kv niz kendi deryasinda bogulsun sizde esiniz ve çocuğunuzla mutlu olursunuz :)

Kizlar kafam o kadar dolu öyle karışık ki neyi nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bir de Türkçe öğretmeniyim ama şu an cümle bile zor kuruyorum. Birkaç saat önce esimden dayak yedim. Nedeni ise evliligimden beri yasadiklarimdan dolayi patladim artik ve içimde ne varsa döktüm en son da yeter artık intihar edicem dedim kolumdan tuttu et hadi dedi ve bana vurmaya başladı. Evlendigimden beri sürekli kaynanam yüzünden kavga ettik. Aslinda birbirimizi severek evlenmistik ama tüm kavgalarimiz kaynanam yüzünden çıktı. Ne yapsam o kadina yaranamadim. Ne desem kavga cikardi o kavga cikarinca esim benle kavga etti. Kadinda inanilmaz bir yönetme meraki var. Herkes avcumun icinde olsun hep benim dediklerim dogru havasinda. Bütün altinlarim takilarim bile onun evinde 2 seneyi geçti hala bende değil. Bir düğün falan olur alir takarim düğün bitince iade ederim. Kocam desen evlenir evlenmez banka kartimi istedi vermeyince yine kavga cikarmisti. Bana paraya ihtiyacin olursa ben veririm demisti vverir de zaten veriyo da ama benim ekonomik özgürlüğüm elimdeyken neden kocamdan para isteyeyim ev kadini gibi. Daha neler neler var ama bu dayak olayi da yetti artik. Bana sevgisi bitiyomus ben böyle yaptikca eve gelmek istemiyomus cocuk için geliyomus sadece bilmiyorum yaa artık. ..

:-((((( inan cok uzuldum. Ogretmensin cocuk yetistiriyorsun ne guzel ama evinde herseyin elinden alinmis. Para konusunda hassas olmali insan, sevgili, koca neden kredi kartini ister kadinin? kontrol etmek icin birde parasini yemek icin...kolay mi kazaniyoruz bu parayi elin herifi gelsin alsin elimizden. Siddet affedilmeyecek bir hareket...boyleleri maalesef duzelmez. Duzelmeyi birak daha da kotuye gider. Kendini seviyorsan, saygin varsa birak gitsin. Kendine sunu sor ben bu hareketlere, bu adama layik miyim? bence degilsin yaramaz bir herifle isin olmamali.

Kizlar kafam o kadar dolu öyle karışık ki neyi nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bir de Türkçe öğretmeniyim ama şu an cümle bile zor kuruyorum. Birkaç saat önce esimden dayak yedim. Nedeni ise evliligimden beri yasadiklarimdan dolayi patladim artik ve içimde ne varsa döktüm en son da yeter artık intihar edicem dedim kolumdan tuttu et hadi dedi ve bana vurmaya başladı. Evlendigimden beri sürekli kaynanam yüzünden kavga ettik. Aslinda birbirimizi severek evlenmistik ama tüm kavgalarimiz kaynanam yüzünden çıktı. Ne yapsam o kadina yaranamadim. Ne desem kavga cikardi o kavga cikarinca esim benle kavga etti. Kadinda inanilmaz bir yönetme meraki var. Herkes avcumun icinde olsun hep benim dediklerim dogru havasinda. Bütün altinlarim takilarim bile onun evinde 2 seneyi geçti hala bende değil. Bir düğün falan olur alir takarim düğün bitince iade ederim. Kocam desen evlenir evlenmez banka kartimi istedi vermeyince yine kavga cikarmisti. Bana paraya ihtiyacin olursa ben veririm demisti vverir de zaten veriyo da ama benim ekonomik özgürlüğüm elimdeyken neden kocamdan para isteyeyim ev kadini gibi. Daha neler neler var ama bu dayak olayi da yetti artik. Bana sevgisi bitiyomus ben böyle yaptikca eve gelmek istemiyomus cocuk için geliyomus sadece bilmiyorum yaa artık. ..
sizi resmen esir almışlar. bu şekilde mutlu değilseniz boşanın. ilerleyen zamanda bir de çocuk olursa üzerinizdeki baskı iyice artar.

Boşanmak bu adamda bu anne varken daha kötüye gidersin birde ayaklarının üstünde duran eğitmenin ailene anlat ve çık.

tek farkım edebiyat öğretmeniyim ve çocuk yok.

hiç olumlu yönde değişen insan görmedim maalesef.değişenler hep olumsuz yöndeydi.

Eşiniz size hic değer vermiyor anladığım kadarıyla. Ne demek dövmek hadi intihar et demek. Çocuklar mutlu ailelerde mutlu olurlar. Ben bu durumda olsam devam edemezdim galiba. Artıları ve eksileri karşılaştırın. Ama eksiler çok gibi .

Back
X