• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafam çok karışık siz olsanız ne yapardınız ?

trLavinya

Live,love,laugh.
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2010
549
68
318
kızlar bi önceki konumda hikayemi yazmıştım.. sevgilimle büyük sorunlar yaşadık ve bu gece alkol aldığını öğrendim içiyo şuanda arkadaşlarıyla bende dedimki eğer olurda 3 sene sonra ben değil bi başkasıyla evlenirsen çok uzaklara git görmek istemem , seni bi başkasıyla hayal edemem dedim.

oda bana dediki (aynen yazıyorum) : böyle bişey olurmu sanıyosun , ben veya sen başka biriyle olamayız bunu çıkar aklından.sen benimsin ama bi süre böyle idare etmek durumundayız 3 sene sonra ailen karışamıycak evlendiğimizde , seni seviyorum. dedi bana.

ama benim anlamadığım şey 3 sene nasıl dayanılır böyle bişeye ya ben çok seviyorum onu.ortada anneme edilen bi küfür var ve annem artık onaylamıyo bu ilişkimizi 1 bucuk yıldır beraberdik ağır bi küfür etti.

şimdi sizce ben 1-2 ay boyunca beni hiç aramazsa arıyım mı onu veya ne biliyim neler düşündünüz siz olsanız ne yapardınız ??
:5:

anneme küfür etmiş bir kişi benim yanıma yaklaşamaz artık bu bir..ikincisi herşey sevgiliyken güzel evlendikten sonra tillahını getir değişiyor güzelim..Eğer biraz da agresiflik varsa sonunu düşünmek istemem..ama tabiki hayat senin hayatın..:50:

anneme küfür etmiş bir kişi benim yanıma yaklaşamaz artık bu bir..ikincisi herşey sevgiliyken güzel evlendikten sonra tillahını getir değişiyor güzelim..Eğer biraz da agresiflik varsa sonunu düşünmek istemem..ama tabiki hayat senin hayatın..:50:

annemde böyle düşünüyo işte şimdi küfür eden adam evlenince neler yapar diyo bana.çok agresif ve sinirli biri zaten normal hayatta of of :5:

annemde böyle düşünüyo işte şimdi küfür eden adam evlenince neler yapar diyo bana.çok agresif ve sinirli biri zaten normal hayatta of of :5:
Aslında sende kararsızsın ..Sevgin ağır basmasın..Biraz kalbine taş koy onu görmeyince geçicektir..İnsan sadece bir kişiye aşık olmayabilir..Hayatının belli zamanlarda kafana uyucak çok daha iyi kişilerle karşılaşırsın..O güzel hayatını hiç mahvetme..

Aslında sende kararsızsın ..Sevgin ağır basmasın..Biraz kalbine taş koy onu görmeyince geçicektir..İnsan sadece bir kişiye aşık olmayabilir..Hayatının belli zamanlarda kafana uyucak çok daha iyi kişilerle karşılaşırsın..O güzel hayatını hiç mahvetme..

evet aynen öyle çok kararsızım hemde.. çünkü daha bilmediğiniz okadar olay varki küfürden tutun tokat atmaya kadar katlandım işte bunları aşk sanıp..ama artık mantığım agır basmaya başladı..zamanın verdiği bi alışkanlık tam anlamıyla sevgi degil zaten ama işte kimi an çok seviyorum onu kimi an diyorum ki bu adam sana yapmadığını bırakmadı önüne daha bisürü insan çıkar diyorum ama yapamıyorum işte bitiremiyorum tamamen.. fikirlerinize saygı duyuyorum çok doğru konuşuyorsunuz ama keşke bende uygulayacak yürek şuanda olsa :( zaman gerek belkide zaman ...

canım şimdi şöyle bir durumda var seni yanlış yönlendirmeyi asla istemem fakat erkekler sinir anında gözleri kararan varlıklar yani bizler gibi bazı zamanlarda kendilerini frenleyemiyorlar buda anlık bir hata olabilir mi yani bundan önceki süreçte daha önce tekrarlanmamışsa eğer bu bir defaya hata olarak sayılabilir mi :26: tabi ortada 'ANNE' yani en kutsal varlık saydığımız kişi olunca insan hatayı kabul edemiyor sende haklısın:50: canım bence akışına bırak kaderinde varsa zaten kimse hiçbir engel mani olamaz kadere yoksa zaten biten biter ama şu durumda en doğrusunu yaptın akışına bırak bakalım zaman ne gösterecek

evet aynen öyle çok kararsızım hemde.. çünkü daha bilmediğiniz okadar olay varki küfürden tutun tokat atmaya kadar katlandım işte bunları aşk sanıp..ama artık mantığım agır basmaya başladı..zamanın verdiği bi alışkanlık tam anlamıyla sevgi degil zaten ama işte kimi an çok seviyorum onu kimi an diyorum ki bu adam sana yapmadığını bırakmadı önüne daha bisürü insan çıkar diyorum ama yapamıyorum işte bitiremiyorum tamamen.. fikirlerinize saygı duyuyorum çok doğru konuşuyorsunuz ama keşke bende uygulayacak yürek şuanda olsa :( zaman gerek belkide zaman ...

Tabiki zamana ihtiyacın var ..ama zamanla birlikte yapacağın şeylerde var telefonunu değiştir..ondan haber alma uzun bir süre..Tokat ta attı diyosun..Kaç yaşındasın bilmiyorum ama yaşın küçük sanırım..Çünkü yaş ilerledikçe böyle şeylere katlanamazsın..Biraz sen patron ol..Karşındakine bu fırsatı verme..Sen peşinden koşulan ol..Aranılan sen ol..Kimse değişmez değildir ama can çıkar huy çıkmaz..bunu hiç bir zaman unutma..

canım şimdi şöyle bir durumda var seni yanlış yönlendirmeyi asla istemem fakat erkekler sinir anında gözleri kararan varlıklar yani bizler gibi bazı zamanlarda kendilerini frenleyemiyorlar buda anlık bir hata olabilir mi yani bundan önceki süreçte daha önce tekrarlanmamışsa eğer bu bir defaya hata olarak sayılabilir mi :26: tabi ortada 'ANNE' yani en kutsal varlık saydığımız kişi olunca insan hatayı kabul edemiyor sende haklısın:50: canım bence akışına bırak kaderinde varsa zaten kimse hiçbir engel mani olamaz kadere yoksa zaten biten biter ama şu durumda en doğrusunu yaptın akışına bırak bakalım zaman ne gösterecek

ilk olsa zaten asla sorun etmem gururumu kırarım ona karşı barışmak için herşeyi yaparım.. ama işte bu sefer öyle değil daha bi sürü olay var zamana bıraktım içim acıyo biraz annemde ona küfürden sonra çok ağır konuştu ağladı gözümün önünde dün.. açmıştım konumu dün buraya sizde yorum yazmıştınız galiba hatırlarsınız.öyle yani bi yanda annem bi yanda o. bi diyorumki annemin dediği lafları nasıl unutucak bi diyorum ki eğer evlenirsek annemin yüzüne nasıl bakıcak o küfürü ettikten sonra herşey allak bullak ya :26:

Tabiki zamana ihtiyacın var ..ama zamanla birlikte yapacağın şeylerde var telefonunu değiştir..ondan haber alma uzun bir süre..Tokat ta attı diyosun..Kaç yaşındasın bilmiyorum ama yaşın küçük sanırım..Çünkü yaş ilerledikçe böyle şeylere katlanamazsın..Biraz sen patron ol..Karşındakine bu fırsatı verme..Sen peşinden koşulan ol..Aranılan sen ol..Kimse değişmez değildir ama can çıkar huy çıkmaz..bunu hiç bir zaman unutma..

evet küçük sayılırım daha 20 yaşındayım..bekliycem ya aramıycam zaten onun gönlündeysem elbet arıycak

küfür ne yazıkki kötü ya
annen kabul etse bile sen edebilecekmisin
bilmiyorum ama ben kaldıramam Allah korusun
hiç aklından cıkmıcak
bide insan nasıl sevdıgının annesine küfür eder
siz evli bile değilsiniz daha devamıda gelebilir
bilmiyorum aşk önemli ama
sevgi saygı dahada önemli gerçekten saygı olmadan olmaz
annen haklı yanıı eşim anneme küfür etse oda asla istemezdi
olurda kabul etse bile ömrü boyunca unutmazdı
ve annenın babanın rızası olmadan evlilikler uzun surmuyor
yada mutlu olunmuyor

annene küfür eden ilerde sana neler yapmaz. kesinlikle seni üzecek yapıda bir insan. iyi düşün derim canım.

annene küfür eden ilerde sana neler yapmaz. kesinlikle seni üzecek yapıda bir insan. iyi düşün derim canım.

çok üzüyo hemde :5: ama alışkanlıklarımdan vazgeçemiyorum ya yeni şeylere yönelmeye çalışıyorum bugun yeni kitap falan aldım okuyorum umarım düzelir herşey ya eski benliğime kavuşabilirim inşallah :26:

küfür ne yazıkki kötü ya
annen kabul etse bile sen edebilecekmisin
bilmiyorum ama ben kaldıramam Allah korusun
hiç aklından cıkmıcak
bide insan nasıl sevdıgının annesine küfür eder
siz evli bile değilsiniz daha devamıda gelebilir
bilmiyorum aşk önemli ama
sevgi saygı dahada önemli gerçekten saygı olmadan olmaz
annen haklı yanıı eşim anneme küfür etse oda asla istemezdi
olurda kabul etse bile ömrü boyunca unutmazdı
ve annenın babanın rızası olmadan evlilikler uzun surmuyor
yada mutlu olunmuyor

evet zaten annem ya ben ya o demeye başladı şimdiden sakın dönmiceksin diyo ben senin üzülmene dayanamam diyo :5:

evet zaten annem ya ben ya o demeye başladı şimdiden sakın dönmiceksin diyo ben senin üzülmene dayanamam diyo :5:

yaa kıyamam
senin iyiliğini düşünüyor işte sadece
inan bazı seylerı yasayınca anlıyorsun ama yasamadan anlasak keske
anneden daha degerlı kıymetlı bişey olamaz
niye cunkı ınan ondan daha fazla kimse sevemez kimse senin için üzülmez
karsındakı yerı gelir elin oglu olur bi andaa
ama bi anne hep annedir
cok iyi düşün canım daha yasında kucukmus
inan unutrsun daha kimler cıkar karsınaa zamana bırak biraz

yaa kıyamam
senin iyiliğini düşünüyor işte sadece
inan bazı seylerı yasayınca anlıyorsun ama yasamadan anlasak keske
anneden daha degerlı kıymetlı bişey olamaz
niye cunkı ınan ondan daha fazla kimse sevemez kimse senin için üzülmez
karsındakı yerı gelir elin oglu olur bi andaa
ama bi anne hep annedir
cok iyi düşün canım daha yasında kucukmus
inan unutrsun daha kimler cıkar karsınaa zamana bırak biraz

öyle yapıcam artık başka çarem yok :26: çok katlandım ben onun herşeyine hemde boş yere.. hep dedim düzelir ama yok işte olmayınca olmuyor ..
bide ilk uzun ilişkim buydu evlenme hayalleri falan derken bi an boşluğa düşmüş gibi oluyo insan..bide karşındaki dengesizse iyice çıldırıyo insan..
burada yazılan yorumlar benim için gerçekten çok değerli çok sağolun vakit ayırdığınız için daha iyi düşünebiliyorum duygusallıktan çıkıp..

Back
X