kafam çok karışık. siz olsaydanız ne yapardınız?

Simsi3552

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2013
27
1
38
yaklaşık bi aydır sevgilim var. dışarıdan bakıldığında çok eğlenceliyiz. içimizdeki çocuklar sürekli dışarıda. ama benim kafam çok karışık. o geçmişinde çok kızla beraber olmuş bunu gerçekten hiç sorun etmiyorum sormuyorum bile o anlatırsa dinliyorum. beni anlamadığını düşünüyorum beni mutlu edemeyeceğini düşünyorum. belki biçok kızın hayalindeki bi erkektir bilemiyorum. iş konusunda çok iyi yardımsever mutlu etmek için uğraşır. ideal evlenilecek erkektir belki eşine her türlü yardımıcı olur. ama gel gelelim ben mutlu olamıyorum. hayatımds bi erkek varken başka erkeklerle aynı ortamda olmak beni rahatsız ediyor. bunu ona söyledğimde ağzımı mı arıyosun diyo. halbuki öyle bişey yok. ama evliymiş gibi davranıyorum sadece onun için değil hayatıma kim girse böyle oluyorum. erkek arkadaşlarımla şakalaşmaktan bile rahatsız oluyorum. belki de ben çok abartıyorum bilemiyorum. bu hafta ailesi geldi beni tanıştırmadı. sonuçta ikimizin de mesleği var. benimle gerçekten ciddi düşünüyo olsa tanıştırmaz mı?? yani benim ailem gelse 30 kere tanıştırım. ama kardeşiyle telefonda konuşuoruz. çelişkili bi durum değil mi?
bu olay benim kafamı çok karıştırdı. o yüzden ayrılmalı mıyım bilmioyrum herşey güzelken tadında bırakmak belki daha iyidir. bu defa erkeklere kendimi kullandırmak istemiiyorum çünkü sonra çok acı çekiyorum.
bide şöyle bişey var cinsel bişeler yaşamak istiyo. ama benim duyduğum bi erkek sizinle öyle bişey yaşamak isterse evlenmek istemez. ben de evlenmeden yaşamak istemiyorum o konularda çok pasifim :S bu durum bana zaten ilerde sıkıntı olacak biliorum o yüzden anlayışlı bi eş istiyorum. bana seni seviyorum demiyo mesela sana bayılıyorum hoşuma kaçıosun gibi şeyler diyo. ben de korkuyorum. belki ben çok duygusalım onu da bilemiyorum :S

Bak guzelim belliki durum seni sarmamis tam isinamamissin,diyosunki o deneyimli eskileri anlatir sorun yapmam hic vs.daha tazesiniz hele bi emin olun gidisinizden ve anladigim kadariyla onceden sevgilin olmamis ama yazmissinki bu defa erkeklere kendimi kullandirmicam sonra cok aci cekiyorum bu celiskimi banami oyle geldi? Biraz zaman tani aceleci olma bak bana zamaninda acele ettimde ne oldu bosandik akilli ol yavas yavas tani ozaman karar ver bugunlerini cok ararsin hemen evlenirsen vs.once sevgilini iyice tani sonra ailesini baktin dengin deyil bitir. Hoscakal

yaklaşık bi aydır sevgilim var. dışarıdan bakıldığında çok eğlenceliyiz. içimizdeki çocuklar sürekli dışarıda. ama benim kafam çok karışık. o geçmişinde çok kızla beraber olmuş bunu gerçekten hiç sorun etmiyorum sormuyorum bile o anlatırsa dinliyorum. beni anlamadığını düşünüyorum beni mutlu edemeyeceğini düşünyorum. belki biçok kızın hayalindeki bi erkektir bilemiyorum. iş konusunda çok iyi yardımsever mutlu etmek için uğraşır. ideal evlenilecek erkektir belki eşine her türlü yardımıcı olur. ama gel gelelim ben mutlu olamıyorum. hayatımds bi erkek varken başka erkeklerle aynı ortamda olmak beni rahatsız ediyor. bunu ona söyledğimde ağzımı mı arıyosun diyo. halbuki öyle bişey yok. ama evliymiş gibi davranıyorum sadece onun için değil hayatıma kim girse böyle oluyorum. erkek arkadaşlarımla şakalaşmaktan bile rahatsız oluyorum. belki de ben çok abartıyorum bilemiyorum. bu hafta ailesi geldi beni tanıştırmadı. sonuçta ikimizin de mesleği var. benimle gerçekten ciddi düşünüyo olsa tanıştırmaz mı?? yani benim ailem gelse 30 kere tanıştırım. ama kardeşiyle telefonda konuşuoruz. çelişkili bi durum değil mi?
bu olay benim kafamı çok karıştırdı. o yüzden ayrılmalı mıyım bilmioyrum herşey güzelken tadında bırakmak belki daha iyidir. bu defa erkeklere kendimi kullandırmak istemiiyorum çünkü sonra çok acı çekiyorum.
bide şöyle bişey var cinsel bişeler yaşamak istiyo. ama benim duyduğum bi erkek sizinle öyle bişey yaşamak isterse evlenmek istemez. ben de evlenmeden yaşamak istemiyorum o konularda çok pasifim :S bu durum bana zaten ilerde sıkıntı olacak biliorum o yüzden anlayışlı bi eş istiyorum. bana seni seviyorum demiyo mesela sana bayılıyorum hoşuma kaçıosun gibi şeyler diyo. ben de korkuyorum. belki ben çok duygusalım onu da bilemiyorum :S

Şimdi 1 aylık sevgiliyken ailesi ile tanıştırmaması bence gayet normal,adam da senden emin olmak istiyordur,henüz çok erken..
Evet senin kafan gerçekten çok karışmış..,hem mutluyum diyorsun,hem beni mutlu edemeyeceğini düşünüyorum diyorsun:31:
Bir de evliymiş gibi davranmak nedir yaa daha 1 aylık ilişki de:53:,adamı boğup kaçırırsın valla...bırak o senin üstüne düşsün..
Cinsellik konusuna gelince ne yaşamak istiyor bilmiyorum ama..Ona kurallarını söyle,konuştuğunda niyeti ortaya çıkar zaten..
Araması,sorması,birlikte geçirdiğiniz zaman azalırsa durum belli..o zaman da yol verirsin gider..
Kimse sen istemediğin ve buna müsade etmediğin sürece seni kullanamaz..o yüzden korkma..

Son düzenleme:
1 aylık sevgililik için erken düşünceler.Daha doğrusu şimdiden evli gibi hissetmeniz ve hissettirmeniz yeni bir ilişki için yorucu olabilir...Kafanız karışık çünkü sevgisinden emin değilsiniz...

Cinsellik konusunda da senin bir şeyler hissetmemen neden senin PASİF olduğunu göstersin ki...Olması gereken bu değil mi ? Diyelim ki ilişkiniz bitti yeni birisiyle tanıştın onunlada cinsellik yaşamak zoruna gitmez mi ? Ne bileyim ben evlilikte yaşanması gereken şeyler diye düşünüyorum...Ve evet biri sizinle bu tarz bir şey yaşayamadı diye uzak duruyorsa sevgisinin saf olduğuna asla inanma...

Bence 1 aylik iliskide seni ailesiyle tanistirmamasi gayet normal. Daha cok yeni hersey. Hemen evlilik dusunmek zorunda degil ki. Bence beraber gecirdiginiz zamanlarin tadini cikarin.
Birde anlamadim: evli gibiymisiz gibi davraniyorum demissin. Sevgilin sklip kacmasin sonra. Yani 'bogulup' fln?
Bence biraz dusunmeyi birak tadini cikar kendine zaman ver

bence sende bunu çok iyi biliyorsun ki bu adam sana göre değil.evlenilecek adam değil çok kadınla birlikte olmuş evlenmeden bir şeyler bekliyor bunları kabul edemiyorsun ki bu da çok normal çoğu kişi aynı şeyi hisseder.sen sana benzeyen değerleri olan birini istiyorsun.bence bunun için sabretmelisin ve istemelisin.sonra çok pişman olursun.Allah herkesi kalbinden geçeni bilir Ona güven.

Evli gibi hissetmek nasil bir duygudur?
Evlenince degisen nedir yani?
Ya da evlenince insanlar karakter degistirip evrim mi geciriyor ?

1 Aylik sevgilinizle evlilige bu kadar anlam yukleyip
kendinizi herseyden geri cekerseniz daha cokkk uzulursunuz...

Son düzenleme:
Daha 1 ay kadar olmuş, eğer sizi tanıstırmak istseydı bu seferde siz istemezdiniz daha cok erken diye bence de öyle bunu sorun etmeyin :34: Zamana bırakın daha 1 ayda hic biseye karar veremezsiniz ki

Senin bu " sadakat" anlayısından oturu huzursuz olmandan oturu ayrılman çok saçma olur,
çünkü hayatına giren her kisi de bu olacakmıs. sadık olmak elbette güzeldir ama
erkeklerle arkadaslık yapmanın nesi aldatma oluyor anlamadım. neyse...

adamın senden önce birliktelikleri oldugu icin, belli ki cinsellik onun icin
iliskinin olmazsa olmazı.. zira sana da tekif etmis.

sen de istemiyorsan evlenmeden once birlikte olmayı,
gayet kesin bi dille soylemelisin. sana saygı duymayıp israr edecekse yol verirsin gider :ssz:
guveneyim birlkte olayım deme bence,
senden once bırlıkte olduklarından nasıl ayrıldıysa senden de ayrılabilir.
sonrasında üzülmem diyorsan karar yine senin :34:

bu arada 1 ay cok erken degil mi ailesiyle tanısmak icin.
ne o yangından mal kacırır gibi.. birbirinizi tanıyın hele bir.
hem ailesiyle tanıstırması emin ol evlenecegi anlamına gelmiyor.

arkadasımın sevgilisi tanıstırdı kızı. 2 ay sonra terketti.
hayatta hic bir seyin garantisi yok.
tanıstırdı ailesyle diye ciddi dusunuyor, evlenecek anlamı cıkarmayın bence..

bu arada merak ettim yas kac??

insan mutlu olmadıgı biriyle neden beraber olurki
neden sevgilim derki

yaşlarınız kaç??

senin ondan önce sevgilin olmadı mı? senin sevgilin olmadıysa onun çok fazla olduysa bu seni ister istemez rahatsız ediyordur.

onun için diğer sevgilileri gibi gelip geçici olmak istemediğin için bence evlilik ve ciddiyet düşüncelerinde acele ediyorsun.

1 ay nedir ki aileyle tanışmak için falan çok çok erken.

ama cinsellik konuşmak için de erken. ayrıca sana bayılıyorum demesi gerçekten hiç sevgiden ya da aşktan bahsetmemesi ve 1 ayda hemen cinsellik konusu açması bana çok şüpheli geldi.

bence evlenmeden böyle bir şey yaşamak istemediğini söyle ve biraz zamana bırak.

birtanem cinsellik yaşamadan tanımaya devam et
daha çok yeni
o tecrübeli bütün taktikleri biliyor sana da uyguluyor
bir süre tanıdıktan sonra kalbine sor
herzaman doğru yanıtı verir aslında ama biz önemsemeyiz
doğru insansa için ferahtır
doğru insan değilse içinde bir sıkıntı vardır
hiç şaşmaz

Son düzenleme:
Hem sizi mutlu edemeyecegini düsünüyorsunuz, hem mutlu olamadiginizi söylüyorsunuz, sonra da ailesiyle tanistirmadi diye cocuga catiyorsunuz. Olacak is mi sizinkisi?

Daha siz emin degilken karsinizdaki adamdan, adamin sizi ailesiyle tanistirmasini nasil beklersiniz?
Tanisinca ailesine "mutlu olacagimizi sanmiyorum, mutlu da olamiyorum ama takiliyoruz iste" dersiniz herhalde.

Bence cocugu bos yere oyalamayin kendinizi de, daha bastan olmayacagi belli bir durum. Ayrica takintilariniz cok fazla, biriyle iliskiye baslamadan önce onlari törpüleyin daha güvenli daha rahat iliskiler yasayin.

Son düzenleme:
bence sen önce ne yaptığının ne hissettiğinin farkına varmalısın çünkü çelişkili konuşuyosun.
"mutlu değilim ve beni mutlu edebileceğini sanmıyorum" demişsin. diğer yandan da "çok seviyorum" diyosun. ee mutlu olmadığını düşünüyosan nasıl seviyosun? ya da nasıl bi sempati besliyosun ona karşı? ayrıca seninle ciddi bir ilişki düşünseydi ailesiyle tanıştırırdı kardeş ayrı anne ve baba apayrı şeyler. ayrıca cinsel bir şeyler yaşamak istiyorsa o ilişkiden hayır gelmez. bence ayrılmalısın.

Aslinda sadece okumak icin girmistim ama hissettigin seylerin aynisini yasadigim icin cewap werme geregi duydum.
Birincisi ailesiyle tanistirmis veya tanistirmamis olmasi seninle ciddi dusundugu hakkinda bir fikir yurutmene neden olmasin. Ben birkac aylik iliskide karsi tarafin zoruyla onun tum sulalesiyle,yuzyuze olamayanlarla da telefonla tanistirilmis we sonra sap gibi ortada birakilmis biri olarak bunu cok rahat soyleyebilirim. Buna cok fazla takilma yani.
Ikincisi iliskinin kacinci ayi olursa olsun erkeklerin cinsel beklentisi her zaman olur. Buna olumlu ya da olumsuz karsilik werecek kisi sensin. Ama bir dergide okudugum kadariyla kadinlara ilk alti ay yalnizca karsi tarafi tanimalari opusmekten oteye gitmemeleri oneriliyor. Yani bu konuyu da ewlenmeyecek demek benimle diye algilama.
Son olarak da yeni bir iliski olmasina ragmen sen daha cok kaptirmis sahiplenmis onu esin gibi benimsemis olabilirsin yanlis demiyorum ama bu kadar cabuk da kaptirmaman gerektigini dusunuyorum. O bu kadar cabuk adapte olamadi diye de suclanacak bir tarafi yok. Hatta ewlilik waadiyle kandirmamasi iyi bile sayilir. Mutlu hissetmemenin sebebi de senin bu kadar yogun yasiyo olman ama onun agirdan almasi olabilir. Biraz zaman tani hemen mutsuz olmak yapmadiklarini gormek yerine akisina birak.

Back
X