- 15 Eylül 2013
- 27
- 1
- 38
yaklaşık bi aydır sevgilim var. dışarıdan bakıldığında çok eğlenceliyiz. içimizdeki çocuklar sürekli dışarıda. ama benim kafam çok karışık. o geçmişinde çok kızla beraber olmuş bunu gerçekten hiç sorun etmiyorum sormuyorum bile o anlatırsa dinliyorum. beni anlamadığını düşünüyorum beni mutlu edemeyeceğini düşünyorum. belki biçok kızın hayalindeki bi erkektir bilemiyorum. iş konusunda çok iyi yardımsever mutlu etmek için uğraşır. ideal evlenilecek erkektir belki eşine her türlü yardımıcı olur. ama gel gelelim ben mutlu olamıyorum. hayatımds bi erkek varken başka erkeklerle aynı ortamda olmak beni rahatsız ediyor. bunu ona söyledğimde ağzımı mı arıyosun diyo. halbuki öyle bişey yok. ama evliymiş gibi davranıyorum sadece onun için değil hayatıma kim girse böyle oluyorum. erkek arkadaşlarımla şakalaşmaktan bile rahatsız oluyorum. belki de ben çok abartıyorum bilemiyorum. bu hafta ailesi geldi beni tanıştırmadı. sonuçta ikimizin de mesleği var. benimle gerçekten ciddi düşünüyo olsa tanıştırmaz mı?? yani benim ailem gelse 30 kere tanıştırım. ama kardeşiyle telefonda konuşuoruz. çelişkili bi durum değil mi?
bu olay benim kafamı çok karıştırdı. o yüzden ayrılmalı mıyım bilmioyrum herşey güzelken tadında bırakmak belki daha iyidir. bu defa erkeklere kendimi kullandırmak istemiiyorum çünkü sonra çok acı çekiyorum.
bide şöyle bişey var cinsel bişeler yaşamak istiyo. ama benim duyduğum bi erkek sizinle öyle bişey yaşamak isterse evlenmek istemez. ben de evlenmeden yaşamak istemiyorum o konularda çok pasifim :S bu durum bana zaten ilerde sıkıntı olacak biliorum o yüzden anlayışlı bi eş istiyorum. bana seni seviyorum demiyo mesela sana bayılıyorum hoşuma kaçıosun gibi şeyler diyo. ben de korkuyorum. belki ben çok duygusalım onu da bilemiyorum :S
bu olay benim kafamı çok karıştırdı. o yüzden ayrılmalı mıyım bilmioyrum herşey güzelken tadında bırakmak belki daha iyidir. bu defa erkeklere kendimi kullandırmak istemiiyorum çünkü sonra çok acı çekiyorum.
bide şöyle bişey var cinsel bişeler yaşamak istiyo. ama benim duyduğum bi erkek sizinle öyle bişey yaşamak isterse evlenmek istemez. ben de evlenmeden yaşamak istemiyorum o konularda çok pasifim :S bu durum bana zaten ilerde sıkıntı olacak biliorum o yüzden anlayışlı bi eş istiyorum. bana seni seviyorum demiyo mesela sana bayılıyorum hoşuma kaçıosun gibi şeyler diyo. ben de korkuyorum. belki ben çok duygusalım onu da bilemiyorum :S