- 16 Eylül 2009
- 1.143
- 9
- 156
- 37
merhaba arkadaslar daha öncede konum vardı kısaca bahsedeyim.ben düğünde takılan takıları kullandım set yapıp kendime falan birseyler aldım eşime söyleyememiştim korkudan subat ayında söyledim ben bunu buna o günden beri çocuk için katlanmıs bana ve son 1 aydır annemin evindeyim kızımla beraber:2: evden cıkarken benden mal isteme abisi esyaları alma parasını verelim cocugu da alırız dedi en son gecen hafta tekrar konusmaya gittim haklısın hata yaptım senden saklamakla söylemeliydim ama bunun için evlilik bitmez dedim bana artık senin yüzünü bile görmek istemiyorum içim almıyor sen serefsizsin alçaksın gibisinden hakaretler etti avukata gittigini yaptıgımın suc ve hırsızlık oldugunu ve mahkemede beni suclayıp kızımıda alacagını söyledi tabi sonra bende gittim avukata suc yada hırsızlık gibi birsey söz konusu olamaz o altınlar dinen ve hukuken senindi zaten hangi avukata gidersen git kimse hırsızlık oldugunu söylemez o seni korkutmak için söylemiş dedi kızı da alamaz dedi ben suan tedbir nafakası acma hakkım varmıs ama ben kızım için bekliyorum acaba geri gelirmi diye umudum yok ama kızım cok üzülüyor evimiz burası değil babam yok babamda kalacagım diyor kendine baglamak için pahalı oyuncaklar falan alıyor çünkü ne yapacagımı bilemedim sizce bekleyeyim mi kızım için o laflardan sonra nasıl giderim bilemiyorum ama kızım için yoksa gidip tedbir nafakası davasını acsammı bosanma davasını sen acma dedi avukatım kafam cok karısık ne yapayım sizce