• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafam çok karısık sizce ne yapmalıyım

aycanisa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2009
1.143
9
156
37
merhaba arkadaslar daha öncede konum vardı kısaca bahsedeyim.ben düğünde takılan takıları kullandım set yapıp kendime falan birseyler aldım eşime söyleyememiştim korkudan subat ayında söyledim ben bunu buna o günden beri çocuk için katlanmıs bana ve son 1 aydır annemin evindeyim kızımla beraber:2: evden cıkarken benden mal isteme abisi esyaları alma parasını verelim cocugu da alırız dedi en son gecen hafta tekrar konusmaya gittim haklısın hata yaptım senden saklamakla söylemeliydim ama bunun için evlilik bitmez dedim bana artık senin yüzünü bile görmek istemiyorum içim almıyor sen serefsizsin alçaksın gibisinden hakaretler etti avukata gittigini yaptıgımın suc ve hırsızlık oldugunu ve mahkemede beni suclayıp kızımıda alacagını söyledi tabi sonra bende gittim avukata suc yada hırsızlık gibi birsey söz konusu olamaz o altınlar dinen ve hukuken senindi zaten hangi avukata gidersen git kimse hırsızlık oldugunu söylemez o seni korkutmak için söylemiş dedi kızı da alamaz dedi ben suan tedbir nafakası acma hakkım varmıs ama ben kızım için bekliyorum acaba geri gelirmi diye umudum yok ama kızım cok üzülüyor evimiz burası değil babam yok babamda kalacagım diyor kendine baglamak için pahalı oyuncaklar falan alıyor çünkü ne yapacagımı bilemedim sizce bekleyeyim mi kızım için o laflardan sonra nasıl giderim bilemiyorum ama kızım için yoksa gidip tedbir nafakası davasını acsammı bosanma davasını sen acma dedi avukatım kafam cok karısık ne yapayım sizce

merhaba arkadaslar daha öncede konum vardı kısaca bahsedeyim.ben düğünde takılan takıları kullandım set yapıp kendime falan birseyler aldım eşime söyleyememiştim korkudan subat ayında söyledim ben bunu buna o günden beri çocuk için katlanmıs bana ve son 1 aydır annemin evindeyim kızımla beraber:2: evden cıkarken benden mal isteme abisi esyaları alma parasını verelim cocugu da alırız dedi en son gecen hafta tekrar konusmaya gittim haklısın hata yaptım senden saklamakla söylemeliydim ama bunun için evlilik bitmez dedim bana artık senin yüzünü bile görmek istemiyorum içim almıyor sen serefsizsin alçaksın gibisinden hakaretler etti avukata gittigini yaptıgımın suc ve hırsızlık oldugunu ve mahkemede beni suclayıp kızımıda alacagını söyledi tabi sonra bende gittim avukata suc yada hırsızlık gibi birsey söz konusu olamaz o altınlar dinen ve hukuken senindi zaten hangi avukata gidersen git kimse hırsızlık oldugunu söylemez o seni korkutmak için söylemiş dedi kızı da alamaz dedi ben suan tedbir nafakası acma hakkım varmıs ama ben kızım için bekliyorum acaba geri gelirmi diye umudum yok ama kızım cok üzülüyor evimiz burası değil babam yok babamda kalacagım diyor kendine baglamak için pahalı oyuncaklar falan alıyor çünkü ne yapacagımı bilemedim sizce bekleyeyim mi kızım için o laflardan sonra nasıl giderim bilemiyorum ama kızım için yoksa gidip tedbir nafakası davasını acsammı bosanma davasını sen acma dedi avukatım kafam cok karısık ne yapayım sizce
merhaba arkadasim ilk once Allah yardimcin olsun
bence bosanmani ilk sen acma kizin icin bence dogrusu bu olur insallah barisirsiniz ve mutlu mesut yasarsiniz

Avukatınızı dinleyin, yaptığınız tabii ki hırsızlık değil ve çocuğunuzu alabilmeleri için bir bahane değil.
Her ne kadar altınlar sizin olsada eşinizin güvenin sarsılması normal, belki affeder zamanla.

Avukatınızı dinleyin, yaptığınız tabii ki hırsızlık değil ve çocuğunuzu alabilmeleri için bir bahane değil.
Her ne kadar altınlar sizin olsada eşinizin güvenin sarsılması normal, belki affeder zamanla.

hak veriyorum zaten ona normal tepki vermesi umarım affeder işin kötüsü abisi ve anneside sanırım onu destekliyor böyle bir durumda cok zor üstelik abisininde ikinci evliliği daha cok yapıcı olacagına yıkıcı oluyor

hak veriyorum zaten ona normal tepki vermesi umarım affeder işin kötüsü abisi ve anneside sanırım onu destekliyor böyle bir durumda cok zor üstelik abisininde ikinci evliliği daha cok yapıcı olacagına yıkıcı oluyor

Hakkınızda hayırlısı olsun.
Avukatın dediği gibi dava açmayın ve bekleyin.

annesiyle konusmaya calissan durumu anlatsan kizim boyle seyler soyluyo cok uzuluyorum desen ben yuvami yikmak icin yapmadim desen anlarmi seni acaba hic konustuzmu?

baştan sevmıyormuş seni zaten, yoksa para için sevdiğinden asla boşanmaz insan.
sen hatanı söyledıkçe adamın burnu göğe doğru yükselmiş.
kızın zamanla alışacaktır, kızını bu dönemlerde yalnız bırakma.

asla dönme, bu adam seni sevmıyor ki
neden evlendiğide muamma bence.
sen eşinin parasını cebinden çalmadın
altın parasını harcamadın
ailene parasını vermedın.
sen altınlarını bozdurup set yaptırdın, eşin bahane arıyormuş
bu denli köpürdüğüne göre altınlarla ilgili hayali varmıs, aklıma başka bişi gelmedi
bir de gelen; sevmıyor seni. kusura bakma açık söyledım ama.

sen dava falan açma, kendi delirsin ve açsın.
bu konuda avukatı dinle, ama yerınde olsam asla geri dönmezdim. :19:

'kendime bişiler aldım ''derken? setin yanında başka şeyler mi?

Son düzenleme:
Bence avukatin ne diyorsa onu yap, eger uygun goruyorsa bahsettigi nafaka davasini da ac. Erkekler maalesef bizim gibi ince dusunmuyorlar, biz kadinlar daha duygusal davraniyoruz. Sen doner mi diye beklerken karsi taraf maddi konularda planlarini yapmis bile. Esin agir konusmus, acik kapi birakmamis ki zaten. Bir de sana tavsiyem, bir baska kadin var mi diye bir takibe aldirabilirsen (her ne kadar boyle birseye ihtimal vermesen bile) boyle birsey varsa ve kanitlarsan elin cok kuvvetlenir. Kimse esine konduramaz ama genelde boyle davranan erkeklerin arkasindan bir baska kadin cikiyor. Bosandiktan 3-5 ay sonra piyasaya cikarirsa sakin sasirma. Duygusal davranmanin zamani degil yani, birseyler kopmus artik, donus olsa bile hersey super olmayacak, aile de isin icinde. Zaten oyle saniyorum ki ancak acacagin dava karsi tarafi donus yolunda dusunmeye sevkedecek bir unsur olabilir bunca olan bitenden sonra, cunki onlar evliligi degil parayi dusunur hale gelmisler. Asli yuzunden pahalliya gelirse bu bosanma isinin, ancak durup dusunurler bu iste bir yanlislik var mi diye..
Mantiginla hareket et, cunki esin ve ailesi oyle yapiyorlar, duygusal davranarak, cekimser adimlar atarak birsey elde edemezsin is bu raddeye geldikten sonra...

annesiyle konusmaya calissan durumu anlatsan kizim boyle seyler soyluyo cok uzuluyorum desen ben yuvami yikmak icin yapmadim desen anlarmi seni acaba hic konustuzmu?

annesi bastan istememişti zaten beni düğün alısverişinde falan hep ben köyden alacaktım kız diye söylendi babasıyla konustum sabret bekle dedi baska birsey demedi hiç aramıyorlar bile beni gectim torunlarını bile aramıyorlar

annesi bastan istememişti zaten beni düğün alısverişinde falan hep ben köyden alacaktım kız diye söylendi babasıyla konustum sabret bekle dedi baska birsey demedi hiç aramıyorlar bile beni gectim torunlarını bile aramıyorlar

köyden kız alınca ne oluyor merak etmıyor değilim:26:
daha mı saf, temiz oluyor.

bazı akrabalarımdan biliyorum bu tezi kendı kendine çürütenleri biliyorum ben
insan her yerde, her şekilde insandır.

köyden alınca daha itaatkar, daha saf, daha temız kalplı olmuyor maalesef.

baştan sevmıyormuş seni zaten, yoksa para için sevdiğinden asla boşanmaz insan.
sen hatanı söyledıkçe adamın burnu göğe doğru yükselmiş.
kızın zamanla alışacaktır, kızını bu dönemlerde yalnız bırakma.

asla dönme, bu adam seni sevmıyor ki
neden evlendiğide muamma bence.
sen eşinin parasını cebinden çalmadın
altın parasını harcamadın
ailene parasını vermedın.
sen altınlarını bozdurup set yaptırdın, eşin bahane arıyormuş
bu denli köpürdüğüne göre altınlarla ilgili hayali varmıs, aklıma başka bişi gelmedi
bir de gelen; sevmıyor seni. kusura bakma açık söyledım ama.

sen dava falan açma, kendi delirsin ve açsın.
bu konuda avukatı dinle, ama yerınde olsam asla geri dönmezdim. :19:

'kendime bişiler aldım ''derken? setin yanında başka şeyler mi?

kusura bakılacak birşey yok bende senin gibi düşünüyorum çünkü ya hiç sevmedi yada baska nedenler var bu olay kapak oldu üstüne avukat bile aynı seyi söylüyor eve birşeyler aldım kendime birseyler almıstım kıyafet kaban ev ihtiyacları vs

düğünde kadına takılan altınlar kadınındır. tedbir nafakası açabilirsiniz isterseniz. çocuk küçükse velayeti size verilir büyük ihtimal zaten.

o altınların gideceği bir yer var mıydı borç harç veya bir yatırım planınız?

kusura bakılacak birşey yok bende senin gibi düşünüyorum çünkü ya hiç sevmedi yada baska nedenler var bu olay kapak oldu üstüne avukat bile aynı seyi söylüyor eve birşeyler aldım kendime birseyler almıstım kıyafet kaban ev ihtiyacları vs

paranın hepsini eve harcamadın yani? set ve gerekli şeyleri aldın değil mi?
set neyse
ama keşke ev harcamalarını ona söyleseydın.
sormadı mı hiç, bunlar nereden geldi diye? ne kadar süre sonra haberı oldu?

köyden kız alınca ne oluyor merak etmıyor değilim:26:
daha mı saf, temiz oluyor.

bazı akrabalarımdan biliyorum bu tezi kendı kendine çürütenleri biliyorum ben
insan her yerde, her şekilde insandır.

köyden alınca daha itaatkar, daha saf, daha temız kalplı olmuyor maalesef.

kayınvalidem köyde kalıyor cogunlukla köyden alıncada beraber yenilip içilecekti heryere onunla gidecekti kapalı olacaktı vs ben pantalon giyiyorum acıgım diye begenmemıs

kayınvalidem köyde kalıyor cogunlukla köyden alıncada beraber yenilip içilecekti heryere onunla gidecekti kapalı olacaktı vs ben pantalon giyiyorum acıgım diye begenmemıs

kendı istediği belki hayallerındeki gibi olmayacaktı?
insnaın ruhunda sorun olmasın, gerisi hikaye.

o altınların gideceği bir yer var mıydı borç harç veya bir yatırım planınız?

hiçbir planı yoktu sonradan eve dogalgaz yaptıracaklardı ben hep dedim ya araba alalım ya bankaya koyalım yada yatırım amaclı birşeyler yapalım diye hep babasının lafına baktı o şstemiyor dedi

hiçbir planı yoktu sonradan eve dogalgaz yaptıracaklardı ben hep dedim ya araba alalım ya bankaya koyalım yada yatırım amaclı birşeyler yapalım diye hep babasının lafına baktı o şstemiyor dedi

altınların harcanmasını mı babası istemıyordu?

Back
X