• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam çok karışık, staj konusu?

Hyuga hinata

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2017
626
392
103
Merhabalar, buradaki cogu uyenin yaşı benden büyük oldugu icin, kariyer konusunda goruslerinizi merak ediyorum
Ben PDR okuyorum. Suan son sinifa gectim.
Staj ayarlamaya çalışıyordum. Ve suan oturdugum yerdeki bir ozel egitim merkezine yarin gorusmeye gidicem.
İnsan kaynaklarinda da çalısabiliyoruz diye baska bir sirkete de cv verdim. Annemin calistigi sirkette.
Ama ayri ilcelerde annemlerin çalıştığı yerde.
Ben ileride hangi alanda calisicam karsr vermedim.
By alanlarda calisanlar varsa yardimci olurlarsa sevinirim.

Doğru anladıysam özel eğitim ve reh kurumu bahsettiğiniz,
Özel eğitimde fizyoterapist olarak çalıştım. Tekrar calısmayı düşünmem.
Kurumların işleyişi ve çocukların durumu insanı çok tüketiyor.
çalışacağınız kurum elit bir kurumsa ki %1 i bulmaz oranları, bir ihtimal o zaman daha rahat olabilirsiniz... ama uzun vadeli düşününce başka bir alana yönelmenizi tavsiye ederim

Türkiye’ye yeni yeni gelen eğitim konseptlerini uygulayan kurumlara bir bakın derim.
Elinizi sallasanız montessori oldu ama waldorf yeni yeni duyuluyor...
Yada başka bir okul mümkün projesinde olan okulları araştırın, Ali Koç diye bir eğitimci var, onun kurucusu olduğu fide okullarına bir bakının.
Alanınız çok güzel, yeniliğe açık ve farklılıkla güzel yol çizebilirsiniz kendinize. Ufkunuzu açacak şeylerle zaman geçirmeniz sizin için faydalı olur :)
Ama KPSS çalışır atanırım, diye bir düşünceniz varsa kariyer planı olarak, söylediklerim biraz uç kaçar :)

Doğru anladıysam özel eğitim ve reh kurumu bahsettiğiniz,
Özel eğitimde fizyoterapist olarak çalıştım. Tekrar calısmayı düşünmem.
Kurumların işleyişi ve çocukların durumu insanı çok tüketiyor.
çalışacağınız kurum elit bir kurumsa ki %1 i bulmaz oranları, bir ihtimal o zaman daha rahat olabilirsiniz... ama uzun vadeli düşününce başka bir alana yönelmenizi tavsiye ederim

Türkiye’ye yeni yeni gelen eğitim konseptlerini uygulayan kurumlara bir bakın derim.
Elinizi sallasanız montessori oldu ama waldorf yeni yeni duyuluyor...
Yada başka bir okul mümkün projesinde olan okulları araştırın, Ali Koç diye bir eğitimci var, onun kurucusu olduğu fide okullarına bir bakının.
Alanınız çok güzel, yeniliğe açık ve farklılıkla güzel yol çizebilirsiniz kendinize. Ufkunuzu açacak şeylerle zaman geçirmeniz sizin için faydalı olur :)
Ama KPSS çalışır atanırım, diye bir düşünceniz varsa kariyer planı olarak, söylediklerim biraz uç kaçar :)
Acikcasi kpss ye pek guvenemiyorum
O yuzden kaygi yasiyorum. Ozellerde de deneyim ariyorlar. Daha okul bitmedi ama beni kaygisi sardi.
Okul alaninda olmazsa diye baska alanlara yönelmeyi düşündüm. İnsan kaynaklari nasil acaba? Orda da staj yapma imkanim var gibi simdilik. Bir kisiyle konustum staj cv de cok onemli degil dedi. Yapmasam mi acaba :KK43: bir aydir yoluna sokamadim su isleri :/

Back
X