Kafam çok karışık var midir sizce

Gebeliğin nasıl oluştuğunu gayet iyi biliyorum bi evlat doğurdum ama onu öğrendiğimde 2 hafta 5 günlüktü bu şekilde yorum yapmanız çok enteresan
8 gün önceden kan verdiginize gore bilmiyorsunuz işte. 21 yaşında 2. Çocuk büyük cesaret. Sağlıkla büyüsünler.

Benim da ara ara kasımlarım çok ağrıyor, bu akşam sağ kasığım çok ağrıyor, karın ağrımda var , aşılama denedik 10kasımda bende Bi umut bekliyorum, Protestan kullanıyorum bide

8 gün önceden kan verdiginize gore bilmiyorsunuz işte. 21 yaşında 2. Çocuk büyük cesaret. Sağlıkla büyüsün

8 gün önceden kan verdiginize gore bilmiyorsunuz işte. 21 yaşında 2. Çocuk büyük cesaret. Sağlıkla büyüsünler.
Bu sizi hiç ilgilendirmez neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorum size bunları yazma hakkını kim veriyo pardon istedigim kadar yaparım siz bakmiyosunuz

Yalnız burası kadınlar arası destek amaçlı açılan Bi sayfa değil mi ben mi yanlış biliyorum moral bozmayalım lütfen

Ya gerçekten kadın kadının düşmanı olmuş benim dogurdugum yada doguracagim çocuğun hesabini sorguluyo resmen her çocuk başka heyecan ama sevgileri aynı onu öğrendiğim zaman bu sekilde bisey yaşamış olsaydım zaten sormaya gerek duymazdim

Kızlar reklam 2 gün gecikdi test yapdim 3 üde 3 dakika içinde böyle belirdi sonradan çıkmadı ikinci şişlikler sizce var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…