Kafam çok karisik yardim eder misiniz ???

hazalee98

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2018
1.227
1.042
133
27
Erkek arkadaşımla kavga etmiştik, bende kızlarsoruyordan tanıdığım birine anlatıp sence barışır miyiz vs şeklinde sordum bu konuşma 3-4 kisi de şifrenin olduğu fake bir ınstagram adresinde oldu erkek arkadaşım bu konuşmayı ve hesabı gördü orda çok kızdı benden ayrıldı hakaretler küfürler ve en sonunda aldığı hediyeleri bile istedi

Ikimizin ortak takip ettiği 2 tane bebeği olan amerikalı bir kadın var ona mesaj attım erkek arkadaşıma acaba mesaj atabilir mi onu sevdiğimi ve konuşmayı beklediğimi yazabilir mi diye sordum , sizce çok mu ileri gidiyorum , bu ilişkinin yanlış anlaşılma yüzünden bitecek olması ve bana nefret dolu davranması çok agirima gidiyor

1.neden erkeklerle erkek arkadaşınız yokken diyalog kurdunuz kıskandırıp döndürmek için mi ? hadi kurdunuz diyelim bunu erkek arkadaşınız nasıl öğrendi.
2.kendinize nasıl küfür ettiriyorsunuz
3.amerikalı kadın ne alaka siz onu takip ediyorsunuz diye sizi barıştırmak zorunda mı ? Tanıdığınız birini araya soksanız yine tamam da Amerikalı kadın sevgilinize niye mesaj atıp yardım istesin sizce mantıklı mı ?
Konuyu nerden tutsam elimde kalıyor şunu sormak istiyorum sevgilinizin ve sizin yaşınız kaç ?

Amerikalı kadın devreye girerse daha itici görünürsünüz. Erkek arkadaşınız biraz bu durumu kullanmış gibi geldi bana. Bu konularda en iyi taktik sessiz kalarak ölü taklidi yapmaktır.

Sevgiliniz çok saygısız ve kırıcı,konu ya da olay ne olursa olsun hakaret etmemeli. derdini düzgün anlatamayan kaba bir adamla da işiniz olmasın.ayrıca hediye istemek de nedir, derdi tasası size yaptığı masraflar olmuş.sizden sonrakine aldıklarını verecek.kim bilir belki verdiği hediyeler bile önceki sevgilisinden kalmadır.hediye kişiye özel, demek ki siz özel değilsiniz onun için.

bu kadar değersiz olduğunuz bir ilişkide çaba göstermeyi bırakın.amerikalı kadını araya sokmalar, yok ısrarla karşı tarafa aramalar yapıp daha fazla küçük düşmeyin.bırakın peşini

Bahane olmuş sevgilinize.Yanlış anlaşılma yüzünden değil.

Sevgilinle ilgili sorunlari surekli başka birilerine anlatip cozmeye çalışıyorsun
Farkinda misin?

Saçmaladıkça küçük düşüyorsun ne alaka ortak takip eden kişiden yardım istemek, bırak siniri geçsin zaten o arada senin de hevesin geçer... ohhh mis yasarsın.. ıstarcılık çok itici.. anlıyorum çırğınıyorsun da çırpındıkça batıyorsun..

1) erkek arkadaşn haklı onunla ilgili olan sorunları gidip elin adamlaryla konuşarak hata yaptın ben olsam bende aynı tepkyi verirdim.
2) çırpındıkça batıyorsun durmalısın...

Bu konuda actigin kacinci konu bu.
Su cocugun hediyelerini gonder de ayril artik

Hiç gerçek arkadaşınız yok mu sizin? Herkes mi sanal?
Sevgilinizin de donanımhaber den falan çıkmasından korkuyorum şu an 😂😂😂

Ayrılmak istemese böyle sebepten ayrılmazdı.aranıyordur,zaten doludur ona bu olay bahane olmuştur.sizi dinlemek istemeyen bir insana kimi araya soksanızda fayda etmez ters teper.hediyesini verin adamın ve arayıp sormayın.normal hayatınıza devam edin.bir anlık saçmalayıp ayrıldıysa pişman olup gelir zaten.bu şekilde üsteleyerek çok daha itici görünürsünüz ve geleceği varsada gelmez.beni ayrıldığım bir insandan en çok soğutan şey ayrıldıktan sonra ısrarcı davranması ve ayrıldıktan sonra çirkinleşmesi.siz şuan ısrar ederek tam tersi etki yapıyorsunuz.

1) erkek arkadaşn haklı onunla ilgili olan sorunları gidip elin adamlaryla konuşarak hata yaptın ben olsam bende aynı tepkyi verirdim.
2) çırpındıkça batıyorsun durmalısın...
Adam haklı ama o da abartmış yani beni aldattın demiş kıza bir sürü küfür etmiş.kadınlar klubüne de bir sürü konu açılıyor ayrıldık barışır mıyız?diye bence kızlar soruyorda öyle yani sonuçta kız gidip flört falan etmemiş adamlarla.burada herkesin açtığı gibi konu açmış sanırım.bence de yanlış yapmış birebir bir adamla ilişki sorunlarını paylaşmakla ama aldatma falan değil yani.

Adam haklı ama o da abartmış yani beni aldattın demiş kıza bir sürü küfür etmiş.kadınlar klubüne de bir sürü konu açılıyor ayrıldık barışır mıyız?diye bence kızlar soruyorda öyle yani sonuçta kız gidip flört falan etmemiş adamlarla.burada herkesin açtığı gibi konu açmış sanırım.bence de yanlış yapmış birebir bir adamla ilişki sorunlarını paylaşmakla ama aldatma falan değil yani.

Kimse öncesini bilmiyor ki onun eski sevgilisinin bana saldırdığını, beni darp ettiğini, senin sevginden emin olmadigim için onunla görüştüm diye beni ikna etmesini ... Ben her seye bu kadar anlayışlı iyi niyetle bakarken...

Bilmiyorum diğer yazılarnı hatrlamadm .. bu yazısına göre yorum yaptm.. Aldattı damedim yanlş yaptı dedim.. Eğer erkek arkadaşı başka kzlarla ilişksndeki sorunları konuşsaydı aynsnı ona da derdim ve hçbr kadn da aaaa olablr konuşablr demzdi zaten zannetmyorum .. konu sahbi hamle yapmaya çalştıkça batıyor brşy yapma dyorum

Kimse öncesini bilmiyor ki onun eski sevgilisinin bana saldırdığını, beni darp ettiğini, senin sevginden emin olmadigim için onunla görüştüm diye beni ikna etmesini ... Ben her seye bu kadar anlayışlı iyi niyetle bakarken...
bu adam başından beri seni sevmemiş,sana güvenmemiş ve ikili oynamış.sen de dayak yediğin halde , gözünü kapatmışsın seni kandırması için çünkü ona bağımlısın.Ayrıca kendini de saflıkla, iyi niyetli olmakla kandırıyorsun ama değil tam tersine onun gözünde saf,eziksin.

Özgüveninle ilgili sıkıntı olduğunu hissediyorum, sağlıklı bir birey bu davranışları kendine hak görmez.başkasıyla aldatıldın,hakaretler işittin ve istenilmediğin halde yine aradın.bu adam sana saygı duyar mı bir düşün.ilişkiyi bu seviyeye düşürdükten sonra kıymet göreceğini mi düşünüyorsun?

O yüzden acilen bu adamı bırak.ayrıca bu ruh halini düzeltmezsen gelecekteki ilişkinde de benzer döngüye gireceksin, bir bakacaksın sevgili değişmiş ama sen yine buna benzer sorunları yaşıyorsun.bu nedenle özgüvenini yükseltecek terapiler al.kimseye de bu kadar düşme,sen düştükçe,millet senden bir o kadar kaçıyor.kendi değerini bil ki, etraf da sana değer göstersin

Erkek arkadaşımla kavga etmiştik, bende kızlarsoruyordan tanıdığım birine anlatıp sence barışır miyiz vs şeklinde sordum bu konuşma 3-4 kisi de şifrenin olduğu fake bir ınstagram adresinde oldu erkek arkadaşım bu konuşmayı ve hesabı gördü orda çok kızdı benden ayrıldı hakaretler küfürler ve en sonunda aldığı hediyeleri bile istedi

Ikimizin ortak takip ettiği 2 tane bebeği olan amerikalı bir kadın var ona mesaj attım erkek arkadaşıma acaba mesaj atabilir mi onu sevdiğimi ve konuşmayı beklediğimi yazabilir mi diye sordum , sizce çok mu ileri gidiyorum , bu ilişkinin yanlış anlaşılma yüzünden bitecek olması ve bana nefret dolu davranması çok agirima gidiyor
27 defa daha bu konuyu açarsan barışırsınız kesin :işsiz: :işsiz:

Bilmiyorum diğer yazılarnı hatrlamadm .. bu yazısına göre yorum yaptm.. Aldattı damedim yanlş yaptı dedim.. Eğer erkek arkadaşı başka kzlarla ilişksndeki sorunları konuşsaydı aynsnı ona da derdim ve hçbr kadn da aaaa olablr konuşablr demzdi zaten zannetmyorum .. konu sahbi hamle yapmaya çalştıkça batıyor brşy yapma dyorum
Yok öteki yazıda ayrılma sebebi bu olayı aldatma şeklinde algılamasıymış.yani beni aldattın demiş küfür falan etmiş onu demek istemiştim.birşey yapmaması gerektiği konusunda size katılıyorum.

Back
X