Kafam çok karışık yardımınıza ihtiyacım var acil!!!!!!!!!!! Yavaş beta

Bulamadimisim

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2022
227
68
28
33
Selamün aleyküm arkadaşlar buradan yine konu açmıştım ama gidişat iyi değil galiba kafamda çok karıştı.benim ilk beta 40.2ydi ve geç döllenme oldu.31 Ağustos ta tekrar verdim.1 Eylül de 157 olmuştu.arada kahverengi lekem gelmişti hastahane ye gittim erken olduğu için keseyi iki tarafta da göremedik.icimizin rahat etmesi için tekrar beta istedik 5 Eylül'de.sonucumu 6 Eylül'de 261 olarak aldım.Eger dış gebelikse betanın çok yüksek olduğunu ve 1500 den sonrada kesenin görünmeyecegi bilgisine sahip kendimce .Ama şuan benimki yükseliyor garib olani yavaş istenildiği gibi değil.Bugun doktorum yerinde olmadığı için görüşemedik bu konuyu yarın konusacagiz.fikrinize ihtiyacım varrrr acilllll.cok karisigim😔😔😔

Tam hangi tarihlerde kaç çıktı? Sırayla yazar mısınız? Bir de hepsini aynı yerde, aynı saatte mi yaptirdiniz?

5 Ekim 261.4
İkisini sağlık ocağında son olanı özel hastanede
Hep aynı yerde aynı saatte yaptırmak lazım. Referans değerler değişir. Sağlık ocaginda yarın ve cuma sabah tekrar verin. %60 ve üstü varsa, 10 gün sonra da kadin doğuma gidip, bebeğin kesesini gorebilirsiniz. Şanslıysanız kalp atışı da duyulur.

Hep aynı yerde aynı saatte yaptırmak lazım. Referans değerler değişir. Sağlık ocaginda yarın ve cuma sabah tekrar verin. %60 ve üstü varsa, 10 gün sonra da kadin doğuma gidip, bebeğin kesesini gorebilirsiniz. Şanslıysanız kalp atışı da duyulur.
Hayırlısı olsun inşallah dua edin lütfen

Kızlar son değerlendirme yapacağım ve pazartesi son olarak hastaneye gideceğim.adetim çok düzensiz 10hatta 15gun geçtiği bile oldu son adet tarihim 20.07ydi......ilk betami 29.08 ağustosta adetimden tam 9gun sonra 40.2 olarak sağlık ocağında yaptım.ikinci betami 01.09 Eylülde157 sağlık ocağında.ucuncu betam05.09da 261.3 özel hastahanede takip başladı tabiki.. dördüncü betam 09.09 da özel hastanede 1002.3...besinci betam devlet hastanesinde 14.09 da 4848 değer buldu kese görünmedi normal ultrasonla. Degerlerimi tekrar yazıyorum
29.08*40.2
01.09 *157
05.09*261.3
09.09*1002.3
14.09*4848
Kese olmadığı için doktor dış gebelik olabilir dedi pazartesiye kadar bekliyoruz en son pazartesi olarak karar verilecek.ne düşünüyorsunuz.

Kızlar doktorlar wrteliyorlar beta takibi yapmaya çalışıyorlar bugün acillestim elim ayağım titredi.bayilacak gibi oldum kalp çarpıntısı,ateşim var gibi ama elim ayağım buz gibi oldu.nefeside tam anlamadım direk kan ve idrar tahlili kadın doğuma götürdüler ulrtasonla bakıldı kese yok dedi bı iki birşeyler soruldu tarihlerini nasıl çıktığını bu sonuçlarımi tarihlerine kadar söyledim.guzel dedi.sonra beklememi söylediler içeri girdiğimde çok kötüydüm yatar pozisyonda değil ayakta gittim.2saat sonra doktor tahlilime bakmış.bir iki bilgi sordu cevapladım ağrı ile gitmedim kanama ilede gitmedim.Vajinal kabul edersen bakalım dedi bende bakın dedim.Bakti kurcaladi birşey bulamadi.sagliklimi sağlıksız mı bilmiyorum,tüplerin temiz kanaman yok kesede yok bilemiyoruz dedi ben doktora baktım doktor bana.yani kızlar diyorsunuz ya niye erteliyorsun diye ben ertelemiyorum onlar pazartesi kadın doğuma git diyorlar Bana tedavi uygulamadı ve önermedi bu haldeyken sana birşey yapamam dedi.kurtaj dese yada iğne dese hemen onaylayacagim yaptıracağım oracıkta ama yok.yokyani kafam karışık ne yapayım.Diger konuda olan postumu burayada paylasiyorumm

Benim de geçirdiğim dış gebelikte hiçbir şekilde kese görünmemişti. Ama sol tüpümün etrafında kanama vardı. Aşırı hassastı, alttan baktıklarında sol tüpüme alet yanaştığında bile aşırı ağrı oluyodu. Betam bi düşüp bi yükseliyodu. Keseyi görmeden dış gebelik olduğuna karar verildi, kürtaj ve iğne ile gebelik sonlandırıldı. Kürtaja gerek var mıydı hala bilemiyorum ama vardır bir bildiği herhalde.
Patoloji sonucumda da kesenin sol tüpün ucuna tutunduğu yazıyordu.

Sizin sanırım takibe devam etmeniz gerekiyor. Doktorlar da görmediği bir şeye müdahale etmek istemiyor olabilirler :/

Benim de geçirdiğim dış gebelikte hiçbir şekilde kese görünmemişti. Ama sol tüpümün etrafında kanama vardı. Aşırı hassastı, alttan baktıklarında sol tüpüme alet yanaştığında bile aşırı ağrı oluyodu. Betam bi düşüp bi yükseliyodu. Keseyi görmeden dış gebelik olduğuna karar verildi, kürtaj ve iğne ile gebelik sonlandırıldı. Kürtaja gerek var mıydı hala bilemiyorum ama vardır bir bildiği herhalde.
Patoloji sonucumda da kesenin sol tüpün ucuna tutunduğu yazıyordu.

Sizin sanırım takibe devam etmeniz gerekiyor. Doktorlar da görmediği bir şeye müdahale etmek istemiyor olabilirler :/
Evet öyle hicbirsey goremiyorlar betam 9000lerde olması gerekiyor tahlil sonucuma baktilar ama daha e devletten goremedim ben kesek bir sonuca bağlamda Nekadar zaman geçerse okadar tehlikeye giriyorumm bana net birşey demiyorlar betam düşmüyor hala artmaya devam ediyor.benim bu betam ile nereye tutunmussa görünmesi gerekti diye dusunuyorum

Evet öyle hicbirsey goremiyorlar betam 9000lerde olması gerekiyor tahlil sonucuma baktilar ama daha e devletten goremedim ben kesek bir sonuca bağlamda Nekadar zaman geçerse okadar tehlikeye giriyorumm bana net birşey demiyorlar betam düşmüyor hala artmaya devam ediyor.benim bu betam ile nereye tutunmussa görünmesi gerekti diye dusunuyorum
9000lerdeyse kendini gösteriyor olması lazım ya hay Allah.
Bilemedim ki.. Yarın bi daha gidin isterseniz

9000lerdeyse kendini gösteriyor olması lazım ya hay Allah.
Bilemedim ki.. Yarın bi daha gidin isterseniz
Valla canım pazartesi randevu bulamadım kadın doğuma gidin dediler randevusuz gideceğim mecbur.Hepsini denedim özele gittim devlet hastanelere acillere bı çare bulamadım şimdilik.bekliyorum hala

Kizlaarr 14.09 da 4848
16.09 da yani bugün 1425.0 düşmüş mü yoksa 14 bin olarakmi anlayamadım.dusmus degilmi

Back
X