- 11 Şubat 2022
- 227
- 68
- 28
- 33
- Konu Sahibi Bulamadimisim
-
29 Ağustos ilk beta 40.2 geç döllenme zaten bende düzensizlik varTam hangi tarihlerde kaç çıktı? Sırayla yazar mısınız? Bir de hepsini aynı yerde, aynı saatte mi yaptirdiniz?
5 Ekim 261.4Tam hangi tarihlerde kaç çıktı? Sırayla yazar mısınız? Bir de hepsini aynı yerde, aynı saatte mi yaptirdiniz?
Beta artisiniz düşük iki kat artması gerekiyor5 Ekim 261.4
İkisini sağlık ocağında son olanı özel hastanede
Hep aynı yerde aynı saatte yaptırmak lazım. Referans değerler değişir. Sağlık ocaginda yarın ve cuma sabah tekrar verin. %60 ve üstü varsa, 10 gün sonra da kadin doğuma gidip, bebeğin kesesini gorebilirsiniz. Şanslıysanız kalp atışı da duyulur.5 Ekim 261.4
İkisini sağlık ocağında son olanı özel hastanede
Banada öyle geliyor geç döllenme diye kendimi gecistiriyorumBeta artisiniz düşük iki kat artması gerekiyor
Hayırlısı olsun inşallah dua edin lütfenHep aynı yerde aynı saatte yaptırmak lazım. Referans değerler değişir. Sağlık ocaginda yarın ve cuma sabah tekrar verin. %60 ve üstü varsa, 10 gün sonra da kadin doğuma gidip, bebeğin kesesini gorebilirsiniz. Şanslıysanız kalp atışı da duyulur.
Karından mı bakıldı bazen karından geç görünüyor çünküKimse yokmu kizlarrr nerdesinizz
Evet öyle hicbirsey goremiyorlar betam 9000lerde olması gerekiyor tahlil sonucuma baktilar ama daha e devletten goremedim ben kesek bir sonuca bağlamda Nekadar zaman geçerse okadar tehlikeye giriyorumm bana net birşey demiyorlar betam düşmüyor hala artmaya devam ediyor.benim bu betam ile nereye tutunmussa görünmesi gerekti diye dusunuyorumBenim de geçirdiğim dış gebelikte hiçbir şekilde kese görünmemişti. Ama sol tüpümün etrafında kanama vardı. Aşırı hassastı, alttan baktıklarında sol tüpüme alet yanaştığında bile aşırı ağrı oluyodu. Betam bi düşüp bi yükseliyodu. Keseyi görmeden dış gebelik olduğuna karar verildi, kürtaj ve iğne ile gebelik sonlandırıldı. Kürtaja gerek var mıydı hala bilemiyorum ama vardır bir bildiği herhalde.
Patoloji sonucumda da kesenin sol tüpün ucuna tutunduğu yazıyordu.
Sizin sanırım takibe devam etmeniz gerekiyor. Doktorlar da görmediği bir şeye müdahale etmek istemiyor olabilirler :/
9000lerdeyse kendini gösteriyor olması lazım ya hay Allah.Evet öyle hicbirsey goremiyorlar betam 9000lerde olması gerekiyor tahlil sonucuma baktilar ama daha e devletten goremedim ben kesek bir sonuca bağlamda Nekadar zaman geçerse okadar tehlikeye giriyorumm bana net birşey demiyorlar betam düşmüyor hala artmaya devam ediyor.benim bu betam ile nereye tutunmussa görünmesi gerekti diye dusunuyorum
Valla canım pazartesi randevu bulamadım kadın doğuma gidin dediler randevusuz gideceğim mecbur.Hepsini denedim özele gittim devlet hastanelere acillere bı çare bulamadım şimdilik.bekliyorum hala9000lerdeyse kendini gösteriyor olması lazım ya hay Allah.
Bilemedim ki.. Yarın bi daha gidin isterseniz
Kizlaarr 14.09 da 4848Evet öyle hicbirsey goremiyorlar betam 9000lerde olması gerekiyor tahlil sonucuma baktilar ama daha e devletten goremedim ben kesek bir sonuca bağlamda Nekadar zaman geçerse okadar tehlikeye giriyorumm bana net birşey demiyorlar betam düşmüyor hala artmaya devam ediyor.benim bu betam ile nereye tutunmussa görünmesi gerekti diye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?