Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
o öğrenciyken evlenmen saçma bence evin bütün yükü senin omuzlarında olacak oturup evlilik hakkında gelecek hakkında ciddi konuş zaten o zaman anlarsın düşüncesini
yaa sen inanıyomusun bununa yetmeyince mecbur karışacak yinede sen bilirsin ama ne bileyim zor yaa benim nişanlımda biz nişanlıyken işsiz kaldı şimdi buldu cok şükür ama bide askerlik var heralde evlenince askere gidecek hadi kısa dönem dicem oda 12ay oldu
biz ne diyelim canım, çok seviyorsan tabiki beklemelisin ki beraber bir hayat kurabilin; ama acaba beklemeli miydim diye sürekli bir endişe duyacaksan zaten değmez; o kadar sevmiyorsun demektir...
benim kız kardeşimle tıpatıp aynı durumdasınız.tek farkı onun eşi okulu yarıda bırakıp çokda geleceği olmayan bir işe girdi.ve geçen yaz evlendiler.40 gün birarada kalıp kardeşim trabzona görev yerine gitti eşi ankarada kaldı.birde haçile kaldı ve bebeğimiz oldu.şimdi ne yapacaklarını düşünüyorlar.hatta kardeşim istifa bile etmeyi düşünüyor ama eşi askere gitmedi.o askerdeyken ne olacak.herşey belirsiz.hayatınızı tam olarak düzene sokmadan evlenmyin derim.ben kardeşimede dedim ama tavsiyeler işe yaramadı.
bence sevıyorsan herseye deger boyle bı konu için sevdıgın ınsanı terk etmek kadar uzucu bı durum yok bılıomusun benım abımınde eskı kız arkadasıyla arasında bole bı sorun vardı okuldayken tanıstılar o sınıf ogrtmenlıgı okuyordu abımse saglık işletmecılıgı abımın bu okulu bıtırınce hemen ısı olmuyacagını bıle bıle 4 yıl cıktı bızım memlekete kadar geldı bızde kaldı neler yasadılar ama ozaman gozune bıse gorunmuyordu takı okulu bıtırıp sözleşmelı olarak ıse baslayana kadar işe basladıgı ılk gunler bı havalara gırdı zaten fazlada surmeden abımı terkettı abım ılk zamanlar cok acı cektı neler yasadı neler ama cok sukur unuttu ve sımdı bıtanecık yengemle evlendı ve cook mutlular kıza ne oldu dıye sorarsan kaf dagındakı burnu artık yererde abım nısanlıyken cok aradı yalvardı ama abım ıcın artık bıtmıstı hala pişman olduguna daır haber yolluyo ama abımın onca yasattıgına karsılık soyledıgı tek sey benden beter olsun umrumda bıle deıl dıor cok uzattım ama uzerıne alınma olurmu sadce ornek olsun dıye anlattım ne yapacagını en ıyı sen bılırsın hakettıgını dusunuyorsan bekle yok dıorsan uygun bı dılle kırmadan anlat ve yolunu ayır