kafam cok karışık yardımmm sperm hareketli ve morfoloji az

howto06

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2015
48
6
8
38
Arkadaslar bir yıldır yaklaşık deniyoruz her ay hüsran olmaya başladı ben sabredemiyorum sanırım. eşimin sperm sonucunda 26 milyon hareketli %7 morfoloji kruger %1 Canlı sayısı % 30 tüp bebek merkezine gittik aşılama diye beklerken tüp bebek dedi kafam cok karıştı vakit de yoktu tamam dedim ama içim rahat değil beklemelimiyim acele mi ediyorum kafam cok karışık

1 yil uzun bi sure degil aslinda. Kac yillik evlisiniz yasiniz kac acaba.. bizdede sperm sayisi dusuk hersey normal iyi ama sayimiz dusuk. Ama tup bebegi hic dusunmuyorum diyebilirim suan icin.. suan sperm sayisi icin tedavileri ongoruyorum sadece.. oncelikle kafami rahatlatmaya calisiyorum.. benim abiminde varikoseli vardi ameliyat oldu degerleri dusuktu ameliyattan sora duzeldi ve 4 sene sora bebisimiz olck insallah kismett hayirlisi.. bu is sabir istiyor baya.. doktoru iyi secmek gerek.. yipratiyor beni bu hastane isleri de ya hic istemiorum hastaneyi alternatif ve tibbi olarak care ariyoruz yapmaya calisiyoruz ama cocuk dusuncesini suan icin kafama takmiyorum Rabbim vereceksd vericek insallah
.

Yaşım çok değil aslında 28 3 yıllık evliyiz. Asıl sorun ilçede yaşıyoruz ulaşımımız çok sıkıntılı ilde de doğru düzgün bu işlerle ilgilenen yok tatil zamanına denk getirmemiz gerekiyor doktor yakında olsanız aşılama dicem ama uzaktasınız dedi tüp bebek dedi şimdi olmazsa da bir yıl daha beklemem gerekiyor hem doğal yoldan olsun istiyorum hem de o kadar sabredebilirmiyim bilmiyorum

Yaşım çok değil aslında 28 3 yıllık evliyiz. Asıl sorun ilçede yaşıyoruz ulaşımımız çok sıkıntılı ilde de doğru düzgün bu işlerle ilgilenen yok tatil zamanına denk getirmemiz gerekiyor doktor yakında olsanız aşılama dicem ama uzaktasınız dedi tüp bebek dedi şimdi olmazsa da bir yıl daha beklemem gerekiyor hem doğal yoldan olsun istiyorum hem de o kadar sabredebilirmiyim bilmiyorum

aslinda aşilama olsaydi ihtimalinizi gozden gecirirrdiniz.3 yil iyi bi sure deneyin bencede bi yerlerden baslamak istemekte haklisniz bende sanirim tup degilde asilamayi dusunebilirdim.. umarim hersey gonlunuzce olur doktorunuzu ve hastanenizi iyi secerseniz yipratici olmaz olumsuz olsa dahi en azindan.. 3 yildir istiyorsaniz daha fazla beklemeyin cok istiyorsaniz.. sperm dusuk olanlar icin tedavisi yararli oluyor doktoru iyi sectikten sora insallah hersey yolunda gider..

ben bu sitede cok daha üşük sayıya sahip olup da doğal yollarla bebek sahibi olanların yorumlarını okumuştum. 26 milyon hiç az değil . benim eşimin de 5.7 milyon ama biz umutluyuz . stres cok etkili bir faktör azaltmakta yarar var. morfoloji hiç önemli değil demişti bizim doktorumuz ilk önce %1 çıktı 15 gün sonra tekrar yaptırdığımızda %5 çıktı . tüp bebek için acele etmeyin bence bu iş iyice ticarete döküldü

Arkadaslar öncelikle selâmün Aleyküm. Eşimle cocuk sahibi olmak istiyirduk fakat ne denediysek olmuyordu doktora gittik eşimin sperm sayisinda 2 3 sperm bulunduğundan işlem yapılmadığı yazıyordu ve doktor acil varikosel ameliyat ardindan tüp bebek dedi biz bir hafta etkisinde kaldık ve ben internetten keçiboynuzu kürú ve pekmezinin iyi geldigini ogrendim başladık bunları yemeye arada 4 gün geçti eşim tekrar baska bi hastaneye sperm testi yapmaya gitti 600 sperm olmuş. Ama doktor varikosele gerek yok 2ml olduğu için tekrar yine tüp bebek dedi ne yapacağız bilmiyorum benim durumum da olan var mı ? Bu arda eşimin abisindede bu var yani eltimle aynı sorundayiz tabi onun sperm sayısı bu zmanaa kadar 100den fazla yükselmedi doktor onlarada genetik olduğunu söylemiş. Allahım yardım etsin aklım çok karışık... Ama TEVEKKÜL ALLAH...

canım ne yaptın merak ettim ben ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…