Kafam çok karışık

lilivrln

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2018
8
1
1
Merhaba herkese buraya sırf bu derdimi anlatıp fikir almak için üye oldum Zaten takipçiydim orası ayrı. Gelelim konuma eşim.. haftada 6 gün çok yoğun çalışma saatleri olan ama kendi işi. Benim derdim ise onun sorumsuzluğu verdiği sözler tutmaması. Bu akşam iş ortağı ile beraber yemeğe gitti kızı da vardı beni de çağırdı ama hem emrivaki hem de annemin bizde olması sebebiyle gitmek istemedim. İki çocuğumuz var bu arada.
Ozaman erken geleceğini biraz dışarı çıkabileceğimizi söyledi ben de onayladım. Tabibi söylediği saatte gelmedi ve ben de saat 22.30 olduğu için dışarı çıkmak istemediğini söyledim. Peki o ne yaptı?
Eve gelmek yerine başka arkadaşlarıyla buluştu ve eve gel diye aramama rağmen hala yok. Bir de bişey istiyor Musun diye aradı 00.30 da saat 2 oluyor ben de aşağı indiğimi onu beklediğimi söyleyince ben çorbacıya gidiyorum dedi beyefendi. Delirmek üzereyim nasıl tepki vereceğimi bilmiyorum ama tel bildiğim bu durumun iyice Çan'ımı sıktığı. Sizden yorumlarınızı bekliyorum nasıl davranmam gerek nasıl davranırsam düzelir ya da düzelir mi...

Eşiniz erken ayrılamamıştır, sonra da siz “ben istemiyorum bu saatten sonra çıkmayı” demişsiniz. O da arkadaşlarıyla görüşmüş. Tam anlayamadım olayları. Hep mi söz verip sözünde durmaz? Bugün mü böyle oldu yoksa siz mi çok kapris yapıyorsunuz?

Bi yerlere gittiğinde arkadaşlarıyla sayılıdır zamanında geldiği. Hatta birkaç hafta önce bunhn ciddi tartışmasını yaşadık

Şöyle söyleyeyim erken kalkamaz hiçbir yerden biz ailece misafirliğe gittiğimizde de sürekli oturmak ister

Şöyle söyleyeyim erken kalkamaz hiçbir yerden biz ailece misafirliğe gittiğimizde de sürekli oturmak ister
Söz verip sözünde durmaması farklı, bir yere gidince oturup kalkamaması farklı. 1. ise düzelmez bence, zor. 2.ise daha kolay tolere edilebilir. Tartışma yoluyla değil de “bu bu sebeplerden dolayı sözüne itimadım kalmadı, ya kendini toparla ya da bir daha ortak plan yapmayalım” falan deyin.

Söz verip sözünde durmaması farklı, bir yere gidince oturup kalkamaması farklı. 1. ise düzelmez bence, zor. 2.ise daha kolay tolere edilebilir. Tartışma yoluyla değil de “bu bu sebeplerden dolayı sözüne itimadım kalmadı, ya kendini toparla ya da bir daha ortak plan yapmayalım” falan deyin.
Şöyle söyleyeyim biz Zaten beraber çıktığımızda ben toparlıyorum ama arkadaşlarıyla çıktığında kalkamıyor bir türlü. Ben onu beklemekten çok sıkıldım tolere edemeyecek kadar hemde. Erken geleceğine dair söz veriyor bana ama buna uymuyor benim kast ettiğim tabi bu durum

Adam yemeğe çağırıyor emrivaki deyip ret ediyorsunuz
Peki o zaman yemekten sonra dışarı çıkalım diyor
Geç oldu gitmem diyorsunuz

Bence biraz kendinizi sorgulayın
Ben de olsam umrumda olmazdı

Şöyle söyleyeyim biz Zaten beraber çıktığımızda ben toparlıyorum ama arkadaşlarıyla çıktığında kalkamıyor bir türlü. Ben onu beklemekten çok sıkıldım tolere edemeyecek kadar hemde. Erken geleceğine dair söz veriyor bana ama buna uymuyor benim kast ettiğim tabi bu durum
Şey deyin o zaman “arkadaşlarınla rahatça görüşüyorsun, problem çıkarmıyorum, tek beklediğim söz verdiğin saatte dönmen. Onu da yapamayacaksan, bundan sonra ben de sürekli arar seni darlarım arkadaşlarının yanında, illa çirkinleşeyim mi” deyin. (Yapmayın ama tabii djshsns )

Ya da şey yapabilirsiniz erkekler laftan ziyade aynısı kendilerine yapılınca anlıyorlar. Vardır konunuz komşunuz arkadaşınız. Eşinizin evde olduğu bir gün gidin, “geç kalmam” deyin ama geç kalın. Belki öyle anlar

Adam yemeğe çağırıyor emrivaki deyip ret ediyorsunuz
Peki o zaman yemekten sonra dışarı çıkalım diyor
Geç oldu gitmem diyorsunuz

Bence biraz kendinizi sorgulayın
Ben de olsam umrumda olmazdı
Yemeğe eve gelmeden önce çağırıyor eve gelip giyinip çıkacak ve iş ortağı kızı ve tanımadığım bi arkadaşı aynı zamanda kızın öğretmeni oluyor arkadaş dediğim kişi böyle bir buluşmada bulunmam saçma bence

Şey deyin o zaman “arkadaşlarınla rahatça görüşüyorsun, problem çıkarmıyorum, tek beklediğim söz verdiğin saatte dönmen. Onu da yapamayacaksan, bundan sonra ben de sürekli arar seni darlarım arkadaşlarının yanında, illa çirkinleşeyim mi” deyin. (Yapmayın ama tabii djshsns )

Ya da şey yapabilirsiniz erkekler laftan ziyade aynısı kendilerine yapılınca anlıyorlar. Vardır konunuz komşunuz arkadaşınız. Eşinizin evde olduğu bir gün gidin, “geç kalmam” deyin ama geç kalın. Belki öyle anlar
Büyük ihtimalle ben de onun yaptığını yapacağım evet Zaten iki çocukla tüm gün yoruluyorum eve gelsin sohbet edelim diye bekliyorum ama geç gelmesi değersiz hissettiriyor bana kendimi

Yemeğe eve gelmeden önce çağırıyor eve gelip giyinip çıkacak ve iş ortağı kızı ve tanımadığım bi arkadaşı aynı zamanda kızın öğretmeni oluyor arkadaş dediğim kişi böyle bir buluşmada bulunmam saçma bence
O ortamda rahat etmeyeceğinizi düşündünüz
Peki madem yemekten sonra neden çıkmadınız?
İlerde bunları hiç teklif etmediği için konu açarsınız buraya

Ne olursa olsun sizin için çabalayan bir eş gördüm ben
Lütfen ufak tefek sebeplerden araya soğukluk sokmayın
O soğukluk girdi mi o eski sıcaklığı bulamazsınız

Ömür boyu mutluluklar dilerim size

O ortamda rahat etmeyeceğinizi düşündünüz
Peki madem yemekten sonra neden çıkmadınız?
İlerde bunları hiç teklif etmediği için konu açarsınız buraya

Ne olursa olsun sizin için çabalayan bir eş gördüm ben
Lütfen ufak tefek sebeplerden araya soğukluk sokmayın
O soğukluk girdi mi o eski sıcaklığı bulamazsınız

Ömür boyu mutluluklar dilerim size
Sanırım ilk defa geç kalsaydı giderdim ama sürekli geç kaldığı için kızgınlığım daha fazlaydı bu yüzden gitmedim teşekkür ederim yorumlarınıza biliyor musunuz benim için çabaladığını düşünmeniz beni mutlu etti kızgınlığımdan bunu görmüyor muyum acaba kendimi sorgulayacağım

Sanırım ilk defa geç kalsaydı giderdim ama sürekli geç kaldığı için kızgınlığım daha fazlaydı bu yüzden gitmedim teşekkür ederim yorumlarınıza biliyor musunuz benim için çabaladığını düşünmeniz beni mutlu etti kızgınlığımdan bunu görmüyor muyum acaba kendimi sorgulayacağım
Ben yaşadığım tecrübeye dayanarak beceremesede çaba sarf ettiğini gördüm
Önemli olan her zaman iyi niyettir

Diğer üyelerin fikirleri hayata karşı bakış açıları farklı olabilir

Bence sizi fazlası ile önemsiyor
İyi geceler lütfen üzülmeyin

Eve almayin kapiyi kilitleyin anahtarida üzerinde birakin. Bakin bakalim bir daha yapabiliyormu. Madem saat veriyor gec kalmicak birde elinizi vermissiniz kolunuzu söküyor xD

Eve almayin kapiyi kilitleyin anahtarida üzerinde birakin. Bakin bakalim bir daha yapabiliyormu. Madem saat veriyor gec kalmicak birde elinizi vermissiniz kolunuzu söküyor xD
Düşünmesi bile güldürdü beni annem evde o yüzden yapamadım ama yapardım sanırım kimse olmasaydı evde

Back
X