Söz verip sözünde durmaması farklı, bir yere gidince oturup kalkamaması farklı. 1. ise düzelmez bence, zor. 2.ise daha kolay tolere edilebilir. Tartışma yoluyla değil de “bu bu sebeplerden dolayı sözüne itimadım kalmadı, ya kendini toparla ya da bir daha ortak plan yapmayalım” falan deyin.Şöyle söyleyeyim erken kalkamaz hiçbir yerden biz ailece misafirliğe gittiğimizde de sürekli oturmak ister
Şöyle söyleyeyim biz Zaten beraber çıktığımızda ben toparlıyorum ama arkadaşlarıyla çıktığında kalkamıyor bir türlü. Ben onu beklemekten çok sıkıldım tolere edemeyecek kadar hemde. Erken geleceğine dair söz veriyor bana ama buna uymuyor benim kast ettiğim tabi bu durumSöz verip sözünde durmaması farklı, bir yere gidince oturup kalkamaması farklı. 1. ise düzelmez bence, zor. 2.ise daha kolay tolere edilebilir. Tartışma yoluyla değil de “bu bu sebeplerden dolayı sözüne itimadım kalmadı, ya kendini toparla ya da bir daha ortak plan yapmayalım” falan deyin.
Şey deyin o zaman “arkadaşlarınla rahatça görüşüyorsun, problem çıkarmıyorum, tek beklediğim söz verdiğin saatte dönmen. Onu da yapamayacaksan, bundan sonra ben de sürekli arar seni darlarım arkadaşlarının yanında, illa çirkinleşeyim mi” deyin. (Yapmayın ama tabii djshsns )Şöyle söyleyeyim biz Zaten beraber çıktığımızda ben toparlıyorum ama arkadaşlarıyla çıktığında kalkamıyor bir türlü. Ben onu beklemekten çok sıkıldım tolere edemeyecek kadar hemde. Erken geleceğine dair söz veriyor bana ama buna uymuyor benim kast ettiğim tabi bu durum
Yemeğe eve gelmeden önce çağırıyor eve gelip giyinip çıkacak ve iş ortağı kızı ve tanımadığım bi arkadaşı aynı zamanda kızın öğretmeni oluyor arkadaş dediğim kişi böyle bir buluşmada bulunmam saçma benceAdam yemeğe çağırıyor emrivaki deyip ret ediyorsunuz
Peki o zaman yemekten sonra dışarı çıkalım diyor
Geç oldu gitmem diyorsunuz
Bence biraz kendinizi sorgulayın
Ben de olsam umrumda olmazdı
Büyük ihtimalle ben de onun yaptığını yapacağım evet Zaten iki çocukla tüm gün yoruluyorum eve gelsin sohbet edelim diye bekliyorum ama geç gelmesi değersiz hissettiriyor bana kendimiŞey deyin o zaman “arkadaşlarınla rahatça görüşüyorsun, problem çıkarmıyorum, tek beklediğim söz verdiğin saatte dönmen. Onu da yapamayacaksan, bundan sonra ben de sürekli arar seni darlarım arkadaşlarının yanında, illa çirkinleşeyim mi” deyin. (Yapmayın ama tabii djshsns )
Ya da şey yapabilirsiniz erkekler laftan ziyade aynısı kendilerine yapılınca anlıyorlar. Vardır konunuz komşunuz arkadaşınız. Eşinizin evde olduğu bir gün gidin, “geç kalmam” deyin ama geç kalın. Belki öyle anlar
O ortamda rahat etmeyeceğinizi düşündünüzYemeğe eve gelmeden önce çağırıyor eve gelip giyinip çıkacak ve iş ortağı kızı ve tanımadığım bi arkadaşı aynı zamanda kızın öğretmeni oluyor arkadaş dediğim kişi böyle bir buluşmada bulunmam saçma bence
Sanırım ilk defa geç kalsaydı giderdim ama sürekli geç kaldığı için kızgınlığım daha fazlaydı bu yüzden gitmedim teşekkür ederim yorumlarınıza biliyor musunuz benim için çabaladığını düşünmeniz beni mutlu etti kızgınlığımdan bunu görmüyor muyum acaba kendimi sorgulayacağımO ortamda rahat etmeyeceğinizi düşündünüz
Peki madem yemekten sonra neden çıkmadınız?
İlerde bunları hiç teklif etmediği için konu açarsınız buraya
Ne olursa olsun sizin için çabalayan bir eş gördüm ben
Lütfen ufak tefek sebeplerden araya soğukluk sokmayın
O soğukluk girdi mi o eski sıcaklığı bulamazsınız
Ömür boyu mutluluklar dilerim size
Ben yaşadığım tecrübeye dayanarak beceremesede çaba sarf ettiğini gördümSanırım ilk defa geç kalsaydı giderdim ama sürekli geç kaldığı için kızgınlığım daha fazlaydı bu yüzden gitmedim teşekkür ederim yorumlarınıza biliyor musunuz benim için çabaladığını düşünmeniz beni mutlu etti kızgınlığımdan bunu görmüyor muyum acaba kendimi sorgulayacağım
Düşünmesi bile güldürdü beni annem evde o yüzden yapamadım ama yapardım sanırım kimse olmasaydı evdeEve almayin kapiyi kilitleyin anahtarida üzerinde birakin. Bakin bakalim bir daha yapabiliyormu. Madem saat veriyor gec kalmicak birde elinizi vermissiniz kolunuzu söküyor xD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?