Kafam çok karışık

Sevgiksk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2022
13
-12
1
31
Kızlar 3 aylık evliyim eşimle kaçarak evlendim çok güzel bir hayatım vardı çunkü ailem çok rahattı herkez ayrı odası vardı ayrı yaşantısı vardi aile kurayım dedim lakin evlenince daha iyi olcak sandım ama yanıldım ne düğünüm ne bir kıyafet ne bir yüzüğüm nede istediğim gibi bir odam oldu bunlsr önemsiz ama yinede içimde biryerde ukte 2 aylık hamile olduğumu öğrendim eşimle hep kavga ediyoruz evet çok erken hamile kaldım ama aldıramazdımda düşünün bilmediğın ildesiniz kimsem yok kayınvaldemle yaşıyorum görümcem var oğlu var kendimi bi kafeste hissediyorum ne burda bir arkadaşım nede bir kahve içebilceğim yer artık herşeyden yavaş yavaş soğudum en çokta eşimden ne yapmam lazım bilmiyorum tedaviyemi gitsem bana bi fikir vrrin lütfen

Kızlar 3 aylık evliyim eşimle kaçarak evlendim çok güzel bir hayatım vardı çunkü ailem çok rahattı herkez ayrı odası vardı ayrı yaşantısı vardi aile kurayım dedim lakin evlenince daha iyi olcak sandım ama yanıldım ne düğünüm ne bir kıyafet ne bir yüzüğüm nede istediğim gibi bir odam oldu bunlsr önemsiz ama yinede içimde biryerde ukte 2 aylık hamile olduğumu öğrendim eşimle hep kavga ediyoruz evet çok erken hamile kaldım ama aldıramazdımda düşünün bilmediğın ildesiniz kimsem yok kayınvaldemle yaşıyorum görümcem var oğlu var kendimi bi kafeste hissediyorum ne burda bir arkadaşım nede bir kahve içebilceğim yer artık herşeyden yavaş yavaş soğudum en çokta eşimden ne yapmam lazım bilmiyorum tedaviyemi gitsem bana bi fikir vrrin lütfen
Müstehak , böyle bir hayat ve bir de çocuk, çok yazık...

Kaçmadan önce bunların olabileceğini cidden hiç mi düşünmediniz ? :KK14:

Tebrikler...insan ancak böyle mahveder hayatini

Gerçekten 2 aylık hamileysen aldırabilirsin hala, bu mu bahane yani. Ayrıca çocuk oyuncağı mı bu işler? Neden aile kurmak istedin? Kaçıyor muydu kocan? Sana gül bahçesi mi vadetmişti? Çok kızıyorum sizin gibilere. Evde rahat bir hayatı varken anne babasının sağladığı imkanlara sırtını dönüp, elin çulsuzuna kaçan bir insana ne denir? Hem de bu devirde. Kendi düşen ağlamaz. Küstüm oynamıyorum de, dön baba evine. Elin kahrını çekeceğine zararın neresinden dönsem kardır de. Ama hiç sanmıyorum bunları yapabileceğini. 3 aylık evlilik, 2 aylık hamilelik konu da gerçeklikten uzak ya artık neyse, linçse linç. Yapacak bir şey yok

Hep derim..
Kocaya kacmak = Kolaya kacmak..
Elin adami surundurur kizim,kacanlarin geneli gibi surunuyorsun sende
Artik gunduzleri hicmetci aksamlari ise koynuna kocek olmaktan oteye gidemeyecek su hayattaki misyonun..
Hic ajans dinlemiyorsunuz yani.
Gazete de okumuyorsunuz demek ki.
E normal,kendisi dusen aglamaz.

İnsan varlıktan yokluğa niye kaçar ki? Çok vizyonsuzsunuz
Değil mi ya , attan inip eşeğe binmiş resmen , sinir oldum yine iftar vakti 🙄 Bari varlıklı evi ayrı, düzgün bir hayat verene kaç, yıl olmuş 2022 hala kv yanına kaçan insanlar var , ben şok 😳

Değil mi ya , attan inip eşeğe binmiş resmen , sinir oldum yine iftar vakti 🙄 Bari varlıklı evi ayrı, düzgün bir hayat verene kaç, yıl olmuş 2022 hala kv yanına kaçan insanlar var , ben şok 😳

Dizilerde fakir oğlan zengin kız aşkı izleyince bir şey zannediyolar galiba 🤔

Back
X