Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kocanızın zaten ayrı eve çıkacak gücü olsaydı, bu rezilliği bu devirde başta o kabul etmez en başta ayrı eve çıkardı zaten.Babam herşekilde kabul ederim diyor ama ben eşimden soğumak istemiyorum sonuç ayrılma olsaydı zaten direk aileme dönerdim burada fikir sormazdım çeker giderdim kimsenin anlamadiği bu işte ben pişman drğilim sadece soğudum ve kafeste sıkişmış gibi hissediyrum kendimi
Tşk ederim eşime ben hisslerimi acıklıcam o haldeO kocanızın zaten ayrı eve çıkacak gücü olsaydı, bu rezilliği bu devirde başta o kabul etmez en başta ayrı eve çıkardı zaten.
Ayrı bir eve çıkmadan da o hisleriniz değişmez.
Yanlız en kaçmadimMerhaba, biraz linç edileceksiniz ama gerçek bu, kaçarak evlenmişsiniz üstüne görünce ile yaşama ve kalabalık bir Aile aynı evde.!! Yani tamam sevmek aşık olmak evlenmek güzel şeylerde biraz da mantık lazım. Ev üstüne ev olmaz yeni evlisiniz nasıl rahat edeceksiniz hiç hesaplamasını yapmadınız ı.?? Birde çocuk ne deyim kendi düşen alamaz.. Allah yardım etsin. Çünkü insan bir kere dogar blr kere ölür ve evlenir onun için çok önemli dikkatli olunması gereken hayati durumlar..
Pisman degilsen yaşa o zaman nedekBabam herşekilde kabul ederim diyor ama ben eşimden soğumak istemiyorum sonuç ayrılma olsaydı zaten direk aileme dönerdim burada fikir sormazdım çeker giderdim kimsenin anlamadiği bu işte ben pişman drğilim sadece soğudum ve kafeste sıkişmış gibi hissediyrum kendimi
İlle de kocam diyorsanız, ayrı eve çıkmak istediğinizi, çok bunaldığınızı, ev üstüne ev olmayacağını söyleyin. Durumunuz iyiyse babanız da yardımcı olsun.Tşk ederim eşime ben hisslerimi acıklıcam o halde
İlle de kocam diyorsanız, ayrı eve çıkmak istediğinizi, çok bunaldığınızı, ev üstüne ev olmayacağını söyleyin. Durumunuz iyiyse babanız da yardımcı olsun.
Sizi kaçmaya iten sebep nedirKızlar 3 aylık evliyim eşimle kaçarak evlendim çok güzel bir hayatım vardı çunkü ailem çok rahattı herkez ayrı odası vardı ayrı yaşantısı vardi aile kurayım dedim lakin evlenince daha iyi olcak sandım ama yanıldım ne düğünüm ne bir kıyafet ne bir yüzüğüm nede istediğim gibi bir odam oldu bunlsr önemsiz ama yinede içimde biryerde ukte 2 aylık hamile olduğumu öğrendim eşimle hep kavga ediyoruz evet çok erken hamile kaldım ama aldıramazdımda düşünün bilmediğın ildesiniz kimsem yok kayınvaldemle yaşıyorum görümcem var oğlu var kendimi bi kafeste hissediyorum ne burda bir arkadaşım nede bir kahve içebilceğim yer artık herşeyden yavaş yavaş soğudum en çokta eşimden ne yapmam lazım bilmiyorum tedaviyemi gitsem bana bi fikir vrrin lütfen
Annem olsaydı ahı tutardı : )Ah ah anaların ahı tutuyor heralde
Babam herşekilde kabul ederim diyor ama ben eşimden soğumak istemiyorum sonuç ayrılma olsaydı zaten direk aileme dönerdim burada fikir sormazdım çeker giderdim kimsenin anlamadiği bu işte ben pişman drğilim sadece soğudum ve kafeste sıkişmış gibi hissediyrum kendimi
Bi üç yıl sonra yüzüne bakmak istemeyeceksiniz hiç merak etmeyin.Babam herşekilde kabul ederim diyor ama ben eşimden soğumak istemiyorum sonuç ayrılma olsaydı zaten direk aileme dönerdim burada fikir sormazdım çeker giderdim kimsenin anlamadiği bu işte ben pişman drğilim sadece soğudum ve kafeste sıkişmış gibi hissediyrum kendimi
Ee tamam iste, istedigin gibi zoru secmissin. Simdi zor bir hayatin ve evliligin var, istedigin buymus zaten, gonlune gore olmus iste.Sırf rahat yetiştim diye rahat bir evlilik olcaktı ben zoru seçtim
Linc yiyecegim belki ama sizin yerinizde olsam bebegi aldirirdim. Belli ki saglikli kararlar veremiyorsunuz. 3 ayda kocadan sogumussunuz bebekten de hevesiniz gecerse o yavrucak sürünür. Ya kactiginiz adami iyi tanimiyorsunuz (buyuk problem) ya da hevesinizi aldiniz(Bir heves ugruna herkesi arkanizda birakmak daha buyuk problem). Esiniz ve ailesi beklentinizi karsilamiyorsq bebek dogunca daha da mutsuz olacaksinizBen bebegimi aldıramam Allh verdi o canı ona cok iyi anne olcam ama annen yok baban ve abin var yinede gidermiydiniz evinize