Kafam çok karışık

Teriyaki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2023
775
1.054
33
35
Daha önceki konularımda mevcut boşanma durumum.
Şehir değişikliği yaptım mecburen bana git git git diyen eş kişisi şimdi beni bir çırpıda yuva yıkmakla suçluyor 1 2 gün sonra seni evladımı kaybetmek istemiyorum lütfen dön diyor!
Kafam karışıyor ilk fırsatta psikoloğa gideceğim fakat şimdi kalbim acıyor bu duruma da sinir oluyorum nasıl gurursuz olabiliyorum bu kadar diye
Allah aşkına önceki konularımi bilenler bir akıl verin ben bu adama güvenip geri döneyim mi yoksa boşanacagim güne mi odaklanayim yardım lütfen

Eğer barışırsan şu cesareti bir daha asla bulamayabilirsin.
En sıkıntılı sancılı süreçtesin.
Geri adım atarsan çukura düşer çıkamazsın, yok cesaretine devam edip başladığın işi bitirirsen önün aydınlık..
Eski konunu okudum, adam 5 para etmez..
Saygısız, nankör bir adam.
Zor gününde yanıda olmuşsun ama değer bilmemiş.
Ailen yanında, bebeğin yanında, hiç kafanı bulandırmasına izin verme.
İsterse kapında yatsın kalksın inanma.
Öfkeni diri tut ve kararından dönme derim.

önceki konunuzu bilmiyorum. dönmeyiniz. sizi hem kovuyor hem de niye gittin diye suçluyor. hep böyle manipülatif miydi?

Eski konularınızı bilmiyorum.
Ama bir insan boşanmaya karar verdiren şeyler mutluluk değildir diye düşünüyorum.
Evladınızın babası öfke kontrolü olmayan,kaybetme korkusunu sadece düzenim bozulmasın diye düşünen biriyse hayatında ki yeriniz hep kapıdan çıktığınız an başlıyordur. Önce sizi baş köşeye koysun,hayatına kaybedilmeyecek insan listesinde ilk sıraya koysun sonra geri dönün.
Yoksa yıllar hep boşa geçer

Bende eski konunuzu bilmeyenlerdenim. Ama oradaki konularda elbet aklı başında bir çok yorum vardır. Yorumlar boşanın, kurtulun tarzındaysa dönmeyin. Boşanın deniliyorsa ciddi sorunlar var demektir, malesef bu da kolay kolay düzelmez. Özellikle aldatma, şiddet, psikolojik şiddet, bağımlılık ve saygısızlık.

Boşandıktan sonra şehir değiştiren biriyim. İyiki diyorum iyiki farklı şehire gelip değiştirmiş ve onu tüm pis karakteriyle orda bırak mişim. Sen zaten zoru atlatmışsın bırak ardına bile bakma pisliğinde boğulsun yığılsın kalsın eşine çocuğuna zamanında değer verip kıymet bilecekti aklını bulandırma güçlü kal

Ben henüz boşanmadim ve 2 aylık bebeğim var biz onun yüzünden bu haldeyiz aslında ama duygularım karışık paramparça içim

Onceki konularinizi bilmiyorum. Bosanma sebebiniz nedir? ozetini yazarsaniz daha cok fikir gelecektir.

Onceki konularinizi bilmiyorum. Bosanma sebebiniz nedir ozetini yazarsaniz daha cok fikir gelecektir.
Burda sayfamda
Onceki konularinizi bilmiyorum. Bosanma sebebiniz nedir? ozetini yazarsaniz daha cok fikir ge

Onceki konularinizi bilmiyorum. Bosanma sebebiniz nedir? ozetini yazarsaniz daha cok fikir gelecektir.
Sayfamda görünmüyor mu çok çok uzun bı süreç fiziksel psikolojik hatta cinsel şiddet vardı

Teşekkür ederim yorumunuz için

Sizin bosanma ve şehir değiştirme sebebiniz neydi biraz güc bulmak istiyorum bu süreçlerden gecenlerden

Burda sayfamda

Sayfamda görünmüyor mu çok çok uzun bı süreç fiziksel psikolojik hatta cinsel şiddet vardı

Ve hala kafaniz mi karisiyor? Bu dunyaya bir kere geliyoruz hic mi kendinizi sevmiyorsunuz? Su yazdiklarinizi kimse haketmez. Bosanin kurtulun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…