önceki konunuzu bilmiyorum. dönmeyiniz. sizi hem kovuyor hem de niye gittin diye suçluyor. hep böyle manipülatif miydi?Daha önceki konularımda mevcut boşanma durumum.
Şehir değişikliği yaptım mecburen bana git git git diyen eş kişisi şimdi beni bir çırpıda yuva yıkmakla suçluyor 1 2 gün sonra seni evladımı kaybetmek istemiyorum lütfen dön diyor!
Kafam karışıyor ilk fırsatta psikoloğa gideceğim fakat şimdi kalbim acıyor bu duruma da sinir oluyorum nasıl gurursuz olabiliyorum bu kadar diye
Allah aşkına önceki konularımi bilenler bir akıl verin ben bu adama güvenip geri döneyim mi yoksa boşanacagim güne mi odaklanayim yardım lütfen
Eski konularınızı bilmiyorum.Daha önceki konularımda mevcut boşanma durumum.
Şehir değişikliği yaptım mecburen bana git git git diyen eş kişisi şimdi beni bir çırpıda yuva yıkmakla suçluyor 1 2 gün sonra seni evladımı kaybetmek istemiyorum lütfen dön diyor!
Kafam karışıyor ilk fırsatta psikoloğa gideceğim fakat şimdi kalbim acıyor bu duruma da sinir oluyorum nasıl gurursuz olabiliyorum bu kadar diye
Allah aşkına önceki konularımi bilenler bir akıl verin ben bu adama güvenip geri döneyim mi yoksa boşanacagim güne mi odaklanayim yardım lütfen
Ben henüz boşanmadim ve 2 aylık bebeğim var biz onun yüzünden bu haldeyiz aslında ama duygularım karışık paramparça içimBoşandıktan sonra şehir değiştiren biriyim. İyiki diyorum iyiki farklı şehire gelip değiştirmiş ve onu tüm pis karakteriyle orda bırak mişim. Sen zaten zoru atlatmışsın bırak ardına bile bakma pisliğinde boğulsun yığılsın kalsın eşine çocuğuna zamanında değer verip kıymet bilecekti aklını bulandırma güçlü kal
Daha önceki konularımda mevcut boşanma durumum.
Burda sayfamdaOnceki konularinizi bilmiyorum. Bosanma sebebiniz nedir ozetini yazarsaniz daha cok fikir gelecektir.
Onceki konularinizi bilmiyorum. Bosanma sebebiniz nedir? ozetini yazarsaniz daha cok fikir ge
Sayfamda görünmüyor mu çok çok uzun bı süreç fiziksel psikolojik hatta cinsel şiddet vardıOnceki konularinizi bilmiyorum. Bosanma sebebiniz nedir? ozetini yazarsaniz daha cok fikir gelecektir.
Hep hep hep manipüle ede ede beni aptala çevirdi hala kendimi suçlu hissediyorumönceki konunuzu bilmiyorum. dönmeyiniz. sizi hem kovuyor hem de niye gittin diye suçluyor. hep böyle manipülatif miydi?
Teşekkür ederim yorumunuz içinEğer barışırsan şu cesareti bir daha asla bulamayabilirsin.
En sıkıntılı sancılı süreçtesin.
Geri adım atarsan çukura düşer çıkamazsın, yok cesaretine devam edip başladığın işi bitirirsen önün aydınlık..
Eski konunu okudum, adam 5 para etmez..
Saygısız, nankör bir adam.
Zor gününde yanıda olmuşsun ama değer bilmemiş.
Ailen yanında, bebeğin yanında, hiç kafanı bulandırmasına izin verme.
İsterse kapında yatsın kalksın inanma.
Öfkeni diri tut ve kararından dönme derim.
boşan gitsin o zaman. kendine yazık etme. şu an destek ile daha kolay atlatabilirsinHep hep hep manipüle ede ede beni aptala çevirdi hala kendimi suçlu hissediyorum
Sizin bosanma ve şehir değiştirme sebebiniz neydi biraz güc bulmak istiyorum bu süreçlerden gecenlerdenBoşandıktan sonra şehir değiştiren biriyim. İyiki diyorum iyiki farklı şehire gelip değiştirmiş ve onu tüm pis karakteriyle orda bırak mişim. Sen zaten zoru atlatmışsın bırak ardına bile bakma pisliğinde boğulsun yığılsın kalsın eşine çocuğuna zamanında değer verip kıymet bilecekti aklını bulandırma güçlü kal
Burda sayfamda
Sayfamda görünmüyor mu çok çok uzun bı süreç fiziksel psikolojik hatta cinsel şiddet vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?