Kafam çok karışık

Doga4

Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2024
138
10
13
Yine ben yine ben.. kurgularım ve hayatın benimle oyun oynayışı yıprattı artık

En son adetimden 33 gün geçti bu ayın 25inde bi test vermiştim onda hamileliğe de bakılmış ve <0,6 çıkmış sonucum yani gebelik yok. Vajinusmusum olduğu için ve hpv riskim olduğu için prezervatif kullanarak dahi bi ilişki söz konusu olmadı sadece iç çamaşırları ile sürtünme oldu ve benim regl günüm hiç şaşmazdı ve mutlaka öncesinde belirtileri olurdu , şimdi asıl konu gebelik riski var mı tekrar test vereceğim eczanelerdeki gebelik testi bu kısıtlı zaman içinde doğru sonuç verir mi

33 gün geçti demişim, 33 gün önce oldum normali 28 günde idi

Sürtünmeyle gebelik oluşmaz ki içine bosalmasi lazım

Öncelikle şunu diyebilirim çamaşır varken sürtünme yoluyla gebe kalan duymadım, çamaşırsız sürtünme yoluyla hamile kalan var ama adet döngünüz 28 günde bir ve siz adet olmadıysanız hızlı gebelik testi yada kan vererek soru işaretinizi kaldırabilirsiniz.

Hızlı gebelik testi ilk etapta doğru sonuç verir mi yoksa birkaç gün test tekrarı yapılarak mı kontrol ediliyor ve hangi markasını almam lazım bunun için

Hızlı gebelik testi ilk etapta doğru sonuç verir mi yoksa birkaç gün test tekrarı yapılarak mı kontrol ediliyor ve hangi markasını almam lazım bunun için
Beta değerin yüksek ise bu hızlı gebelikte yani ilk idrarla çıkar awox marka çok iyi önerebilirim düşük beta bile gösteriyor ve güvenli
Ama kan verip bu konuyu kafanızdan tamamen silin derim ben, planlı gebelik değilse hiç testle uğraşmayıp kan verip öğrenin bence

Tamamdır yarın acile gidip vereyim, yok asla planlı değil

Acilde verilmiyormuş randevu almam gerektiği için hemen bi eczaneden test aldım ilk foto 5-15 dk olan bi görüntü ikinci foto da 2 saat sonra dönüp baktığım görüntü sonuç negatif sanırım

Eklentiler

• IMG_3698.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG_3703.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 11
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…