Kafam çok karışık

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
arkadaslarr iki senelik gzl giden bi iliskim var
ama buaralar surekli kavga ediyoruz sacma sapan seyler yuzunden
ve dun snonunda erkek arkadasim bana biraz zaman ver bi muddet gorusmeyelim dedi
sizce bu neyin sinyali benden soguomu ? buarada bendede suc var elbette napmam lazim nasil davranmam lazim ? onun tekrar donmesinimi beklim yoksa alttan alip ilk adimimi atiim
yardim ltfsenağlama

Zaman ver diyorsa zaman ver üstüne gitme , soğuyorsa bırak şimdiden sogusun , kavgayla bitecekse böyle simdiden bitsin ileride daha cok acı cekersin sonra yerimseniben

Kendini üzme lütfen , kendini zedelemekten baska bir şeye yaramaz canım :teselli:

zaman istemiş zaman ver.. belki geri döner ama üstüne gidersen daha çok kaçacağı kesin baksana..

canım ben de diğer arkadaşlara katılıyorum,madem zaman ver görüşmeyelim dedi, sen de o zamanı ona tanı o zaman. muhtemelen saçma sapan boş şeylerden dolayı sürekli çıkan kavgalardan ötürü ilişkiniz biraz yıpranmış,yalnız bunu salt zaman da çözmez gibi geliyor, biraz zaman girmesi gerekli araya belki evet ama bu zamanın fazlası ise birbirinizden soğumanıza da yol açabilir, o yüzden araya soğukluk girecek kadar da bi zaman geçmeden fazla da üstüne gitmeden bi orta yol bulmaya çalışın, o da ilişkinin sürmesini istiyorsa zaten çaba gösterecektir bunun için.

cnm erkekler genelde böyle sözleri direk ayrılalım diyemedikleri için söylüyorlar.seni kırmak istemiyor sanırım.ama yinede belli olmaz belki gerçekten zamana ihtiyacı var.ancak bendede hata var diyorsun.konuşularak halledilecek birşey değilmiydi ayrı kalmak neden.işte bu yüzden.çok üstüne gitme.bakalım istediği o zaman zarfında seni özleyip geri dönecekmi.umarım herşey gönlünüzce olur

Bu tip zaman konularında görüşüm her zaman aynıdır.
İlişkimize ara verelim, bana zaman ver lafları her zaman klişedir.
Direk olarak ayrılalım diyemedikleri için lafı dolandırırlar.
Olayları akışına bırak. Seviyorsa zaten gelecektir. Gelmezse de yolu açık olsun.

ayyyynen katılıorum ayrılallım dıemıolar ara verelım dıolar bence hıc ustune gıtme cunku senden sogumus daha da sogutma tatlım

arkadaslar ayrılmak istıyor senden demişler belki haklı olabilirler ama bnm erkek arkadsımda bnden bunu istemişti , bende ya varsın ya da yoksun dedim (çok sabırszmdr da ,belirszleri hiç sevmem)
ama bı hfta zor dayandım ve gercekten bırbırmzın degrını anladık
onun sevgisinden eminsen ve sevıosan onu bı kalıba sokmaya çlşma (bunları zaten yapmıo olabilrsin kendı hatalımdan bn bunlrı öğrendm de )
ve ondan cook büyük beklentılerde olma , bıraz zaman tanı kendıne de ona da
sevgilerrr ..

bence o na bu şansı tanı derim. bu zaman meselesı senı cok uzuyor hatta ayrılacagınızıda dusunuyor olabılırsın ama ınan bazen ıse yarıyor karsındakı senın degerını daha ıyı anlıyor. bır sure sessız kalmak senın acındanda daha ıyı olabılır

Belkide başka sorunları vardır ailesiyle ilgili vs.
Seni de kırmamak için böyle bişey söylemiş olabilir
Bencede bu süre içinde arama,üstüne gitme...

Biraz akışına bırak bakalım madem zaman istemiş sende hiç arama,sorma.Unutma kaçan kovalanır sen üstüne düştükçe bu sefer emin ol ters tepecektir o yüzden bekle bakalım

ona ıstedıgı zamanı ver ve bu suredede sakın ola arama
duygularından emın dııldır belkı bu yuzden zaman ıstemıstır
onu yanlız bırak kı duygularından emın olsun sensız olup olamıcagını anlasın
sonuc olumlu veya olumsuz olur onu bılemem ama sevgısı bıttıysede zaten elden bısey gelmez

Bu ara verelim bana zaman ver falan fistan da moda oldu galiba

Ben anlamıyorum bu meseleyi..Ara vermek ne demek ara verince ne oluyor,ilişki tazeleniyor falan mı..yada biraz ayrı kalalım bakalım nasıl oluyor, olmazsa geri devam ederiz olmazsa bitiririz olur biter gibisinden mi düşünülüyor :uhm:

yorumlari okudum hepiniz saolun arkadaslar
ama bazilariniz direk ayrilalim diyemediginden ara verelim diodur demis bu cok yanlis bukdr karamsar olmamak lazim
herneyse haklisiniz ustune gitmeyecegim seviosa ztn gelecektir...

29 ekimde o kadar boş bişi için kavga ettimki sevgilimle ve en sonunda bidaha aramıcam seni dedim aramazsan arama dedi tam 22 gün hiç aramadım ayrılığımızın 5.gününde başladı beni aramaya özel numaralardan mesajlar falan attı hiç birine cevap vermedim telefonlarına bile çıkmadım ve en sonunda 22 gün sonra bi akşam aradı ve kapıya in dedi ve barıştık.sen umutlu ol.eğer seviyosa döner sana sen sessizce bekle eğer adım atan taraf ilk sen olursan bu sefer karşı taraf ağırdan alır sen bekle sessizce

hemen panige kapilma...
zaman istemis, zaman ver bakalim
belkide son zamanlarda çogulan tartismalar onu bunaltimistir...
hersey zamanla duzelmiyor mu zaten ? yerimseniben

ben söyle derdim canım sevgimizin bu duruma gelmesine cok ü-zülüyorm ama sana saygımda sevgide bir oldu ara verilmez sevgilerde hanı insan nasıl ayrı yada arkadas kalır sevdigi ile ya bitmiştir yada devam eder kavgalar tuzu biberi simdi sevgimi kalbimi beni benliğimi sana teslim ediyorm karsılıklı yanlıslarımız varsa konusmak istiyorm kaybedilenler geri kazanılmıyor öyle kolay hele sevdalar hele saygılar bilmem anlatabildimmi ya al kalbimi ilk gün ki gibi bagrına bas yada kır gitsin ama bence ortası olmaz seviyorum tek kelime

ama bencede panige kapılma belki sen cok üstüne düştün devam edin ama canım bu sefer ustune düsme sev yüreginle ilgilen ama üstüne düsme bak cok kısa bir sürede düzelick insanların ruh hali hep aynı olmuyor hem sevmiyorum da dememiş sana bırak o sana düşşün canım üzme canını oluyor her iliskide. ama bence ortada kalmamalı sevgiler ya olmalı yada olmamalı

ben hatam varsa özür dilerim gönlünü alırım ama sakince sessizce kenara cekilirm yani bakarım o alır gönlümü ama kavga edip küsünce ben arasam bilirim agırdan satar kendini onu ögrendim hep böyle yaparım dayanamaz gelir zaten

Ara vermek ayrılık çanları çalıyor demek.Ama sakın bu yüzden telaşa kapılma..Bırak ara versin kendince..Gitme üstüne.O şimdi bu ayrılığa hazır mı değil mi onu tartacaktır kendince.Zaten sevgi varsa arada ara vermenin mantıksızlık olacağını anlayacaktır ve geri dönüşü o yapacaktır.Haa baktın ara vermek işine geldi onun demekki sevgisi bitmiş diyeceksin ve sevgisiz bir ilişkiden zaten bir şey olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…