Kafam çok karışık=(

Nazzzzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2008
2
0
86
İstanbul
Merhabalar sizlerle paylasmaya ihtiyac duyduqum bir konu var henüz biteli 12 gün olan bir ilişki m vardı onun istediqi ile bitti...oysa beni hic sevmiyormuş ama kötü olan ben onu seviyordum ve seviyorum öle böle değil=)
unutamıyorum benden kaçışları beni bitirio hergün ağlıyorum ve bu durum bende ileri derecede stres ve sinir yaqıyor ve bunları sevdiklerime yani aileme arkadaşlarıma herkese yansıtıyorum ama ben onu hala seviyorum onu kazanmak için neleri vermezdim kızlar naqıcam yrdm edin=(

merhaba. :teselli:kac yasindasiniz? neden iliskiyi bitirmek istedi? ne kadar zamandir onu taniyorsun?

Bir şey yapmana gerek yok ki...
O zaten seni seviyorsa gelir...
Ama sevmiyorsa ne yaparsan yap dönmez yine...
Sen en iyisi şimdilik zamana bırak ve arkana bakmadan ilerle yolunda...
Zaman göstersin herşeyi...

canım lise çağında olur böyle gelip geçici şeyler bunlar fazla ciddi düşünme istersen.eğitimine öncelik ver.ne o öyle sinir stres?? hayattaki en büyük derdin erkek arkadaşın mı? eğitimin,geleceğin,ailen mi???

Giden gitmis, biten bitmistir...Sevseydi, isteseydi bitirmezdi.....:delphin:

Seni kendini harap et dur, o simdi gülüp oynuyordur bile..:1closedeyes:

Yapma canim yapma, zarari birtek sen ve seni böyle mutsuz gören ailen görüyor..:teselli:

onun isteği ile bitiyor. seni sevmemiş kiii bu sebebden ayrılmış... düşünmene bile değmez... :delphin: önünde güzel günler var onun yüzünden de aileni üzme sonradan çok pişman olursun... yerimseniben

canım giden gitmiş bi kere her şeyde bir hayır vardır yeni oldugu için tabiki canın yanıyodur ama elbet birgün geçicek ondan sonrakini daha çok seviceginden eminim o zaman ben onu hiç sevmemişim diyeceksin boşver bırak gitsin geri döndürmeye çalışma sen onla barişmaya çalıştıkca o senden daha çok uzaklaşıcak seni sevmeyeni sende sevme.

Merhabalar sizlerle paylasmaya ihtiyac duyduqum bir konu var henüz biteli 12 gün olan bir ilişki m vardı onun istediqi ile bitti...oysa beni hic sevmiyormuş ama kötü olan ben onu seviyordum ve seviyorum öle böle değil=)
unutamıyorum benden kaçışları beni bitirio hergün ağlıyorum ve bu durum bende ileri derecede stres ve sinir yaqıyor ve bunları sevdiklerime yani aileme arkadaşlarıma herkese yansıtıyorum ama ben onu hala seviyorum onu kazanmak için neleri vermezdim kızlar naqıcam yrdm edin=(

tatlım daha çok yeni ayrılığın... ilk başlarda böyle üzülmen ; acını bu şekilde etrafındaki insanlara yansıtman çok normal... ama zamanla farkına varacaksın ki o insanlar sana güç veriyor... yavaş yavaş düzelecek onlara karşı tutumun... hergün ağlaman da normal... ama zamanla daha az ağlayacaksın... bu bir süreç tatlım...acele etme ; yaşa acını...

seni hiç sevmiyormuş ... ben de ayrılalı 1,5 ay oldu ... ve artık beni çok sevemediğini farketmesiydi neden ... benzer durum ... yani farketmiyor sevseydi de gün gelip aynı şeyi söyleyebilirdi... şaşırma böyle durumlara ; nedenleri ; nasılları sorgulama... hiç işe yaramıyor... sadece ders al... tecrübe olsun hayatta...

kimseyi seni sevmeye zorlayamazsın... ne yapsan işe yaramaz... o yüzden yapacağın tek şey acını yaşayıp ; yeni hayaller kurabilmen için güç kazanman tekrar... kendini ayakta tutman... daha gençsin anladığım kadarıyla... neler var göreceğin... bu kadar hırpalama kendini şimdiden ... :teselli:

canım herkes gıbı gıden gıtmıs onune bak dıycem ama zaten kotu olan senın sevmen degıl kotu olan onun senı sevmıyor senden vazgecmıs olması bunu unutma. sevmıs oldugun ıcın pısman olma uzulme. ınan bana senın yasadıgın tertemız duyguları bırakmıssa senı haketmemıs demektır. sen yoluna bak artık uzulme cok.

onun için herşeyi yaparım demen cok sacma deil mi arkadasım yaaa hem senı bırakmıs hem de ne diosun

Back
X