kafam çok karışık

sunesli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2009
1
0
86
39
İstanbul
slm bayanlar ben bu gün üye oldum derdimi bişekilde birileriile paylaşmam gerekiyor yardımcı olursanız sevnirim.ben 2,5 yıldır evliyim 1,5 yaşında bir oğlum var eşimin ailesiyle birlikte yaşıyorum tahmin edersiniz
ne kadar zor eşimle ilişkimiz fena değl çünkü ben hep alttan alıyorm ama inanın artık eşimden soğmaya başladım ailesiyle ayrı yaşamak istiyorum eşimle hiç aktivitemizyok enelndik evleneli inanırmısınız beni tek bakkala bile yollamıyor işyerimde evimle karşı kaşıya çok bunaldım anlatsam daha neler neler.mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben :(

Baskı altındaki evlilik zordur mutlaka.
Oraya gitme,buraya gitme,tüm günü ailesiyle geçir birde üstüne eşin boş zamanlarında sosyal birşeyler yapmasın can sıkıcı bir durum.
Belki yapı olarak sizi biryerlere yanlız gönderme fikrine alışması zaman alabilir ama en azından ne kadar bunaldığınızı,haftasonlarında kendinize zaman ayırması gerektiğini söyleyin.Konuşarak bir orta yol bulursunuz inşallah.
Öpüyorum.

eee sen çalışıyosun ayrı eve çıkın yeter herhalde ikinizin maaşı böyle hayat geçmez yani

Öncelikle eşine söyleyeceksin ve ayrı bir eve çıkacaksınız. Madem ikinizde çalışıyorsunuz maddi sıkıntı fazla çekmezsiniz. Ev üstüne ev olmazmış.
Eşinizle konuşun en azından haftada bir sinemaya, tiyatroya gidin, veya başbaşa bir yerlere gidin. Olayı ancak eşiniz çözer.

Evlenmeden önce eşinin huylarını bilmiyor muydun?Ayrıca anlaşmazlıkların varsa niye bir de çocuk yaptın?

Esini ayri eve cikmaya ikna etmen lazim....ailesi ile beraber yasadigniz sürec hic bir zaman kendi evinin rahatini bulamazsin arkadasim...:delphin:

Isterse Kaynanan Kayinpederin dünya iyisi insanlar olsun.....Ev ev üstünde olmuyor....

Esinin bu konudaki düsünceleri nedir? Ayri eve cikmaya nasil bakiyor?

aklın yolu birdir. bakın herkes aynı şeyi söylüyor. önce ayrı eve çıkacaksınız. bıkmadan usanmadan bunu eşinize anlatacaksınız..

yaa anlamıyorum şu kaynanaları kayınpederleri yaa neden yanlarına gelinlerini almak istiyorlar hangi düşünceyle bu davranışta bulunuyorlar çok merak ediyorum yaa bu karı kocanın bi özeli olucak kocasıyla başbaşa vakit geçirmek isticek kaynana kayınpeder evde sürekli kendini kollicak insan çok zor bi durum hayırlısıyla ayrı eve çıkarsınız inş

Allah yardımdımcınız olsun.Keşke baştan kabul etmeseydiniz aynı evde yaşamayı.Ben eşimin ailesiyle aynı binada oturuyorum,evlerimiz ayrı ama aynı binada olmak bile çok sıkıntılı.Gözleri hep üzerimizde.Bence eşinizle bu konuyu konuşun ikinizde çalışıyorsunuz madem ayrı bir ev tutabilirsiniz

canım, kaynana yanında oturma devri bitti artık,
eşin de bunu kabul etsin. kendinize ait bir düzen kurmanız şart.
ayrıca arkadaşların da dediği gibi haftada en azından 1 günü ya da 1 akşamı kendinize ayırın, birlikte bir yere gidin ama bu tabi ev gezmesi olmasın. sinema, tiyatro, konser ya da başbaşa bir yemek gibi. bebeği de kayınvalidene bırakın. zaman zaman onu da götürün. ama bunu her hafta düzenli olarak yapın. hiçbir şey yapamıyorsanız bile bir avm ne gidin dolaşın. aktivite olsun yeterki. ev meselesi için de eşine kararlı olduğunu belirt ve mutlaka ikna etmeye çalış. zamanla sorunlarınızın çözüleceğine inanıyorum.

ne yapip edip esine anlatmalisin onu ikna etmelisin. ayni seyleri yasamis biri olarak üzülerek söylüyorum ayri eve cikmadan bu sorunlarin hic bir tanesinden kurtulamassin. malesef canim ne yap et yasamak istemedigin o yerden kurtulmaya bak canim allah sabir ve kolaylik versin..

Back
X