- Konu Sahibi BugdayTanesi
kızlar düşünmekten yoruldum.ben nişanlıyım.eylülde de evleneceğim.sorunum nişanlımın borçları!.daha önce nişanlısından ayrılmış.nikahta yapmışlar tayin için.sonra ayrılmışlar.bu arada tüm eşyalarını almışlar ve hepsini bu almış.2009 mayıs gibi ayrılmışlar.2008de de babası hastalanmış ve ayrıca babası o yıl işlerinde zarar etmiş.buda memur olunca kendi üzerine kredi çekmiş.tabi birde eski nişanlısıyla yaptığı masraflar var.eşyalar vs.yaklaşık borç 45-50.000 civarında.tanıştığımızda daha fazlaydı ama birkısmını babası birkısmını kendisi ödüyor.ama nerden baksanız bu borçlar 2-3 yıl sürer.ben hiçbir eşyayı kullanmak istemedim normal olarak ve herşeyi baştan almaya karar verdik.bu evlilik sürecinde ise çoğu şeyi ben alıyorum!.ben ve ailem.ailesi bir miktar para gönderecek mobilyalar için ama daha gönderemedi,onlarda durumlarını düzeltmeye çalışıyorlar.mahçup olduğunu bliyorum,bu duruma üzüldüğünü de.ama işte üzülmek birfayda etmyor.ve ben bile bile lades dedim.başta biliyordum durumunu.ama benim ailem bu kadar borcu olduğunu bilmiyor,söyleyemedim.çocukluk arkadaşımdı.o zamanlar birbirimizden hoşlanıyorduk.sonra ailem taşınınca haber alamamıştım.sonra yıllar sonra karşılaştık işte.başlarda benden uzak durmuştu bende inadına yakınlaşmaya çalışmıştım.meğerse borçlarından dolayı uzak durmaya çalışıyormuş.herşeyiyle kabul etmıştim sevgimden ve beni sevdiğine de eminim.ama kızlar nereye kadar artık çok düşünmeye başladım.ben bunca yıl başkasına yapılan borçları ödemek için mi çalıştım???