evet seni cok iyi anliyorum
simdi bu anlattiklarina bakarak senden faydalanmaya calisiyor diyebilirim ama hemen boyle demem yanlis olur cunku sen sanki oyle dusunmemizi ister gibi bir uslupla anlatmissin...Sen zaten bence onun seni maddi olarak kullandigi yonunde kararini vermissin, kadınlar hislerinde yanılmaz bence. Ve de bu kadar borc icinde olan bir erkek normalde hep mahcup konumda olur ama bu vatandas senin sayende borclardan da kolay kurtulacagini dusunuyorr olabilir...
Bu arada kendini bu kadar yipratman yersiz, bi kadinlar hemen fedakar oluveririz, yeter ki mutlu olalim deriz, sevdigimz zaman cok fedakarliklar yaparız ancak karsidaki insanin buna deyip degmeyecegini iyi degerlendirmek lazim...Sen evlendikten sonra da hep fedakarlik yapacak taraf olacaksan, o 2 ay tatil yapar yan gelip yatarken sen calistigin icin rahatsizlik duyacaksan, borclarini sen odeyeceksen bu evlilik uzun surmez..bence senin evinin olmasi, arabanin olmasi, para kazanman onun gozunu boyamis gibi geldi bana gunahini da almak istemem ama anlattiklarindan bu cikiyor. Kısacası bu evliligi cok iyi dusun derim...Bir arkadasim eslerinin borclarini odemek zorunda oldugu icin bosandi, onun borclarini odemekten bıktım demisti.