• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam Çok Karışık

duygusuz_girl

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2010
1.993
3.155
248
Merhaba arkadaşlar,
Benim bir sorunum var.Okulda tanıştığım biri vardı ve bu kişinin üç yıldan beri inişli çıkışlı bir ilişkisi vardı.Kızdan ayrıldığı her süreçte kıskandırmak amacıyla biriyle çıkıyordu,ama ben bu durumdan o kadar haberdar değildim.Ve gönlümü kaptırdım,ilk defa aşık oldum.

Çocukla çıkmaya başladık ve bu ilişki bir ayı falan geçti,doğal olarak eski kızda bana uyuz uyuz bakmaya başladı.Aradan biraz zaman geçince,bu kız bana onun beni sevmediğini,kendisini sevdiğini dile getirdi.Kızın babası vefat etmişti ve ertesi gün bana
'Beni toparlayan biri var,kendine başka birini bul dedi'.Babası vefat ediyor ve bana bunu söyleyebiliyor.Ben aynı ortamda hergün yüzlerini görüyordum.Bıraktım peşlerini.Ama kız benim peşimi bir türlü bırakmadı.Sürekli o beni seviyor,seni sevmiyor diye e-mailler atmaya başladı.

Sürekli benimle konuşmaya çalıştı,derken aşık olduğum çocukta onunla çıkarken bana mesajlar atmaya devam ediyordu.Benimle tanıştırdığı arkadaşlarının telefonundan onlar adına mesajlar atıyor,nette arkadaşlarının profilinden benimle konuşmaya çalışıyordu.Bende anlıyordum ve haberler kulağıma geliyordu.Küçük söylediği laf bile direkt birileri bana söylüyordu.Bundan her adımını takip ediyordum,ayrılsakta ben hiçbir şey duymak istemesemde hakkında birileri dile getiriyordu.

İlk defa aşık oldum ve okul bitti,peşimi bıraktı derken,peşimde dolanmaya tekrar devam etti.Eskisinin tamamen bitttiğini,asla dönmeyeceğini dile getirdi.Ve ben inanmıyorum sana dedim.Terketti beni ve bana aşık olduğunu söyledi.İnanmıyorum dedim.Ama ağladı.
Sürekli aramalar,peşimi aylarca bırakmamalar.Çıktık herşey yerli yerindeydi,tekrar eski sevgilisine mesaj attığını öğrendim napıyorsun diye.Bu da benim canımı sıktı ve tamamen herşeyi bitirdim.Şu anda benim için girdiği nete onun için giriyor,bana uyguladığı herşeyi o kıza yapması tekrar canımı acıtıyor.Ve hergün görüyorum,beni görünce arkasına dönüp bakıyor.

İlk aşkım ve hala çok seviyorum.Siz ne düşünüyorsunuz,bunu öğrenmek istiyorum.
Çok gururluyum.Ama buna gelince gururun 'G' sini düşünemiyorum,görünce kalbim yerinden çıkıyor hala.
Ne yapmam lazım. :(

ne mi yapman lazım öyle insanla hayatının geri kalanını devam ettirmediğin için sevinmelisin bi kaç gün sürer bu aşk havaları sonrada unutursun ya bi otur düşün istersen mantıklı bi şekilde kendini yargıla o zaman doğruyu sende görüceksin hayatım öyle bi insanla aman yarabbim karaktersiz miş ki bu çok bariz belli bişi bi ona bi sana dönmüş

Bence böyle kararsızlıklar yaşayıp seni de kendisini de karşısındakini de kandıran daha doğrusu kandırdığını zanneden birinden kurtulduğun için sevinmen lazım. İnşallah karşına hayırlı insanlar çıkar bundan sonra.

ne kadar seversen sev, unutmalısın onu. aslında sana bunu o kadar sevdiren şey biraz da ona aşık olduktan sonra tam bi ilşki yaşayamamış olmak. ister istemez içinde ukte kalmıştır. ama o çocuktan ne sana ne de başkasına hayır gelir. demek ki geçmişteki sevgililerine karşı bi zaafı var. o da olsun, o da olsun istiyor...

bu bi hastalık.
iki ya da birkaç kişiyi aynı anda idare ederek ancak kendine güven sağlayabilen erkeklerdenmiş..
senin yapacağın pişman olmak ve üzülmek bu durumda.
sonra da unutmak.

Merhaba arkadaşlar,
Benim bir sorunum var.Okulda tanıştığım biri vardı ve bu kişinin üç yıldan beri inişli çıkışlı bir ilişkisi vardı.Kızdan ayrıldığı her süreçte kıskandırmak amacıyla biriyle çıkıyordu,ama ben bu durumdan o kadar haberdar değildim.Ve gönlümü kaptırdım,ilk defa aşık oldum.

Çocukla çıkmaya başladık ve bu ilişki bir ayı falan geçti,doğal olarak eski kızda bana uyuz uyuz bakmaya başladı.Aradan biraz zaman geçince,bu kız bana onun beni sevmediğini,kendisini sevdiğini dile getirdi.Kızın babası vefat etmişti ve ertesi gün bana
'Beni toparlayan biri var,kendine başka birini bul dedi'.Babası vefat ediyor ve bana bunu söyleyebiliyor.Ben aynı ortamda hergün yüzlerini görüyordum.Bıraktım peşlerini.Ama kız benim peşimi bir türlü bırakmadı.Sürekli o beni seviyor,seni sevmiyor diye e-mailler atmaya başladı.

Sürekli benimle konuşmaya çalıştı,derken aşık olduğum çocukta onunla çıkarken bana mesajlar atmaya devam ediyordu.Benimle tanıştırdığı arkadaşlarının telefonundan onlar adına mesajlar atıyor,nette arkadaşlarının profilinden benimle konuşmaya çalışıyordu.Bende anlıyordum ve haberler kulağıma geliyordu.Küçük söylediği laf bile direkt birileri bana söylüyordu.Bundan her adımını takip ediyordum,ayrılsakta ben hiçbir şey duymak istemesemde hakkında birileri dile getiriyordu.

İlk defa aşık oldum ve okul bitti,peşimi bıraktı derken,peşimde dolanmaya tekrar devam etti.Eskisinin tamamen bitttiğini,asla dönmeyeceğini dile getirdi.Ve ben inanmıyorum sana dedim.Terketti beni ve bana aşık olduğunu söyledi.İnanmıyorum dedim.Ama ağladı.
Sürekli aramalar,peşimi aylarca bırakmamalar.Çıktık herşey yerli yerindeydi,tekrar eski sevgilisine mesaj attığını öğrendim napıyorsun diye.Bu da benim canımı sıktı ve tamamen herşeyi bitirdim.Şu anda benim için girdiği nete onun için giriyor,bana uyguladığı herşeyi o kıza yapması tekrar canımı acıtıyor.Ve hergün görüyorum,beni görünce arkasına dönüp bakıyor.

İlk aşkım ve hala çok seviyorum.Siz ne düşünüyorsunuz,bunu öğrenmek istiyorum.
Çok gururluyum.Ama buna gelince gururun 'G' sini düşünemiyorum,görünce kalbim yerinden çıkıyor hala.
Ne yapmam lazım. :(

yoluna bak tabii ki.

kendimi okuyormuş gibi hissettim aynı konu,aynı kişiliksiz bir eski sevgili.bırak arkadaşım bu çocuğu inan seni seven bi insan senden sonra başka birisiyle sevgili olmaya gönlü razı olmaz zaten.unut gitsin sana laik bi insan değil zaten :olmaz:

Layık bir insan değil biliyorum ama unut demekte çok kolay geliyor.
Bütün arkadaşlarım ortak,sürekli karşıma çıkıyor.
Hiç ummadığım yerde sanki kaderin bir oyunu gibi.
Onca sözleri yalan mıydı diyorum.Ben birine bağlandığım zaman kolay söküp atamıyorum.
İlk bağlandığım birini iki yıl yaşattım içimde ben.Çocukça birşeydi ve böyle bir aşkla bağlanmamıştım ona.Çıkamadı yüreğimden.
Ama sonunda geçti gitti.Bu da hala kalbimde.
Sadece ikimiz arasında mekik dokuyor.Duygularından emin değil ya da bilmiyorum.Ama boşta kalmak istemiyor buna eminim.

Son düzenleme:
Onca sözleri yalan mıydı diyorum.Ben birine bağlandığım zaman kolay söküp atamıyorum.
İlk bağlandığım birini iki yıl yaşattım içimde ben.Çocukça birşeydi ve böyle bir aşkla bağlanmamıştım ona.Çıkamadı yüreğimden.
Sadece ikimiz arasında mekik dokuyor.Duygularından emin değil ya da bilmiyorum.Ama boşta kalmak istemiyor buna eminim.

peki sen onun oyuncağı olmayı kendine yediriyor musun ?şakkıdı

gerekiyorsa arkadaş ortamını değiştirmelisin. unut demek kolay olabilir ama unutmak için hiç çaba harcamamak daha kolay bence :olmaz:

kaderin oyunu,duygularından emin değil... vs. şeklinde safça yaklaşma olaylara derim:mymeka:

kendini kullandırma ve temizle hayatını

istersen yapabilirsin

iş istemekteyasakkelime

kimler neler unutulmuyor

böyle bir .... unutulmayacak Allah aşkına:delphin:

tabi canım ne var ki yaptığı iş sadece bu... pes!

cok mide bulandirici ve karaktersiz biri..kendine baska ugraslar bul neden diye sorgulama o zaman onlara tepki verirsin..
umursama..onune bak..

yapman gerekeni sen de çok iyi biliyorsun
kişiliği oturmamış,kararsız bi adam mutuluk getirmez
görüşme onunla..bırak ağlasın sürünsün..emin ol samimi değil o davranışlarında

Daldan dala daldan dala misali
Böyle bir insanla hayat geçer mi mutlu olabilir misin
Haayyıırr o zaman unutmayı başarmalısın
Evet diyosan yapacak bişey yok.1 ay seninle 1 ay diğeriyle sonra yine senle....... falan filan
Tercih senin.Umarım kendin için doğru kararı verirsin :teselli:

cnm o kisi daha kendi ne istedigini bilmiyoki kafasina gore takiliyo birilerine ama sana takilmasina izin verme sende onu daha fazla takma.
demesi kolay tabi sevdiginden vazgecmek zordur o ne kadar seni arkandan vursada ama sevmek ne kadar onemliyse sevilmekte bi o kadar onemli ve sana sunu soylemek istiyorum

eger sevdigin kadar sevilmiyorsan, deger verdigin kadar deger gormuyorsan aci cekmeye mahkumsun cnm o yuzden sen degerini bilen birini bulacaksin elbet birgun bunu salla gitsin kendi dunyasinda yuvarlanip dursunyerimseniben

he su sozu de ekleyeyim:
seven hep aci ceker sevilende seveni sevmedikce,
sonu hep husran olur o seven sevilene guvendikce...

Son düzenleme:
Yorumlar için teşekkürler :1hug:
Zor olsa da içimden atmaya çalışıyorum,aklıma geliyor,yüzünü görüyorum.ama unutmak zorundayım.Zor bişey ama önemli olan zoru başarmaktır.
Tekrar teşekkürler.

Back
X