Kafam Çok Karışık

asterix82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2010
34
0
96
İzmir
Merhaba arkadalar önümüzdeki pazartesi işe başlıyorum,şimdiye kadar bebeğimi sadece anne sütüyle besledim. İşe başlayınca da sütümü sağıp vermeyi düşünüyorum ama kafam çok karışık,Süt sağma makinesi olarak Medelanın mini elektiriklisini aldım.Biberon olarak da nuby nin doğal dokunuşunu ve aventin %0BPA sını, Saklama kabı olarak da Aventin gurme setini aldım.
Ama aventin %0BPA diye sattığı biberon ambalajının altında üçgen geri dönüşüm logosunda 7 rakamı var,gurme setindeyse 5.
Benim bildiğim 7 yazan maddelerin zararlı olduğu, Avent gibi bir markaya güvenip bebeğimiz için biberon alıyoruz ama acaba aptal yerine mi koyuluyoruz. Ne yapmalıyım neye güvenmeliyim bilemiyorum, Doktorumuz süt saklama poşetlerini kullanmayın zararlı dedi.
Zaten bebeğimi bırakacağım için üzgüm birde bu problemler kafam allak bullak oldu:2:

üff valla bende bu plastık olayına sınır olyom ya bende mama kasıgı aldım plastık ama ıcım rahat degıl hc

artık suna karar verdım kı en saglıklı sey cam.bende tuppervare urunlerınden almıstım ama soncta oda plastık ya degıl mı

alternatif ürünler tavsiye edebilecek arkadaşlar bildiklerini paylaşırsa çok sevinirim

canım çoğu çalışan anneler saklama poşetlerini kullanıyor.
ki sen zaten evde olduğun zamanlar taze süt saklar bırakırsın.sütün dolapta kalacağı zaman topu topu 1 gün.hergün taze olarak sağıcaksın.günlerce dolapta kalıp beklemeyecek ki.zaten göğüslerini düzenli sağmazsan sütün bol gelmez ki canım.
başka alternatif var mı bilemiyorum.
nukun cam biberonunu kullanıyorum ben kızıma.en sağlıklısı cam diye.
sende öyle yap bence.
doktorun sana su sağlıklı bu sağlıksız dediğine göre önerebileceği bişey yokmuymuş.

Son düzenleme:
canım çoğu çalışan anneler saklama poşetlerini kullanıyor.
ki sen zaten evde olduğun zamanlar taze süt saklar bırakırsın.sütün dolapta kalacağı zaman topu topu 1 gün.hergün taze olarak sağıcaksın.günlerce dolapta kalıp beklemeyecek ki.zaten göğüslerini düzenli sağmazsan sütün bol gelmez ki canım.
başka alternatif var mı bilemiyorum.
nukun cam biberonunu kullanıyorum ben kızıma.en sağlıklısı cam diye.
sende öyle yap bence.
doktorun sana su sağlıklı bu sağlıksız dediğine göre önerebileceği bişey yokmuymuş.

doktorumaventin süt saklama kaplarını kullanmamı tavsiye etti. Cam konusunda da sütün proteinini tuttuğu için tavsiye edilmiyor diye biliyorum

Back
X