evet istanbul erkek lisesi.
Offf ben kendim hariç herkesi düşünüyorum.Ya onu çok kırarsam diye korkuyorum.Ablası,ailesi bana artık ne gözle bakarlar bana kızarlar mı acaba diye düşünüyorum.Üstelik sevgilimle aramızda tartışma falan yok,görünürde hiç bişey yok aslında.Hatta ona sorsanız ilişkimiz çok güzel gidiyo der.Ona ayrılmak istiyorum dersem beni anlar mı bilmiyorum
onu artık eskisi gibi de özlemiyorum.bu hafta buluşucaktık ama ona işim var diye yalan söyledim.
erkekleri anlayamıyorum ya gerçekden,biz kadınlara erkeklerden böyle bi eleştiri gelse "ilginden şikayetçiyim,bak beni ihmal ediyorsun,kafam karışık"diye bizim ödümüz kopar ya soğursa ayrılırsa diye..
inan nişanlıyım bazen bu itamlarda bende bulunuyorum nişanlıma ilginden şikayetçiyim diyorum,öyle rahat cvplar veriyorki aynı senin arkadaşınınkine benzer..hepsimi aynı bunların bilmiyorumki..
ama ablacım sendede bu vicdan varken(ki vicdan sahibi olmak çok güzel bir meziyet) ayrılsan bile tekrar başlarsın sanırım..çünkü belliki seni seviyor aklından senin ondan ayrılacağınıda geçirmiyor,kararını uyguladığında muhakkak yalvarmalar geri dön demeler başlar..bunlara hazırlıklı ol..
hakkında hayırlısı olsun..okulundan sakın vazgeçme,bi kadın ayaklarının üzerinde durduğu müdetçe daha karakterli bir ilişki yaşar diye düşünüyorum..çünkü benim babamda dahil olmak üzere ayaklarının üzerinde duramayan kadınlar için "gitsen bile nereye gideceksin"diye düşünüyorlar..hem gitsende baba evine sığamaz insan heralde..
ayaklarının üzerinde durursan gitsende kalsanda her daim güven sahibi olursun..tecrübeyle sabit..
Sen Zaten Bütün Sorulari ve Cevaplari Kendin Vermissin ki ..
Yani Kararin Coktan Belli ..
Daha 18.Ya$indasin...
Bu Ya$taki Kizlardaki ''EVLENME'' merakini anlamiyorum dogrusu ..
Evlenince Nasil Olacak .. Nasil Gecinecegiz .. Romantik Olurmu ..vs vs vs
Valla Bacim Acik Konusayim ... Erkek Arkadasin Simdi Sana Karsi Nasilsa Evlendikten Sonrada Ayni Olur .. Romantizim Namina Bisey Kalmiyor Evlenince .. ilk bi kac Ay Veya Yil Belki ..
Ama Daha Sonra bizim Bu Türk Erkekleri Rahata Aliskin Olduklari Icin Bos Koyuyorlar Öyle
Seyleri .. Nasilsa Evlendik Romantizim Bizim Neyimize Diyim Geciyorlar ..
Hem Dedigin Gibi Bence Sen Sevmiyorsun Bu Sahisi .. Cünkü Gercekten
Sevseydin Baskasina Karsi Biseyler Hissedemezdin ..
Bunu Kendinde Dilegetirmissin Zaten ..
Düsüncelerin o yüzden cok dogru endiselerinde öyle ..
O yüzden bosver gitsin .. Daha üniversite hayatin olacak yep yeni kisilerle tanisacaksin ..
ayni dili konusabilecegin kisiler olacak ..
Daha gencsin .. cabuk atlatirsin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?