Kafam çok karışık :((

Beni bu hale o getirdi bana yaptıklarıyla, umursamazlığıyla, ilgisizliğiyle iletişimsizliğiyle. :14:

canm kusura bakma ama en sevmediğim suçlama türüdür, madem bu hale geldin ayrımalısın...
ben yadırgamıyorum seni ama kimseyi suçlama çünkü biz ilgisiz olsak erkek başkasına mı kalbini açmalı?
burda 1.yi yada 2.yi seçte diyemem sana
kalbinin sesini dinle birazda mantıklı ol

Ben de bir zamanlar senin durumundaydım ama farklı olarak ikisiyle de çıkmıyordum görüşme aşamasıydı birini yeni tanıyordum diğeriyle altı aylık bir geçmişim vardı sonuçta yeni tanıdığım insanı seçtim ve aşkın en güzelini yaşadım, çok sevdim ama bitti:( şimdi de bir senedir kimseleri sevemiyorum ondan sonra. Bence ikinciyi seç diğeri mazoşistlik olur.

Meltem anlatmak istediğim şey bambaşkaydı yanlış bi ifade kullanmışım demekki.
Ben ilgi görmeye alışkın biriyim hani aileminde en küçük çocuğuyum veya önceki ilişkimde hep el üstünde tutuldum.
Bi ilişkiden beklentilerim ilgi görmek sevildiğimi hissetmek bunlar çok mu sence ?
Bana bunu hissettirseydi eğer asla böyle bişey yaşanmazdı ki.
Söylemek istediğim buydu.. :43:

Ben de bir zamanlar senin durumundaydım ama farklı olarak ikisiyle de çıkmıyordum görüşme aşamasıydı birini yeni tanıyordum diğeriyle altı aylık bir geçmişim vardı sonuçta yeni tanıdığım insanı seçtim ve aşkın en güzelini yaşadım, çok sevdim ama bitti:( şimdi de bir senedir kimseleri sevemiyorum ondan sonra. Bence ikinciyi seç diğeri mazoşistlik olur.

Ahh ahh. İçim şişecek patlıyacak hale geldim artık.:43:

Keşke bitmeseymiş ki.Neden bitti üzüldüm bak.:26:

Hayatta hiç bişeyin garantisinin olmaması ne kadar da kötü :43:

hımmmm .... bir zamanların ben'i :))))

bence kıyaslama yaparak tercih yapma yada biri yüzünden diğerinden wazgeçme (her ikisi içinde geçerli)

sen ne istiyorsun onu düşün... kendine zaman tanı .. kimse sana 'hadi hemen seç birirni ' demiyor...

bitmesi gerekeni bitir başlayacak olan için zaman tanı ....

hımmmm .... bir zamanların ben'i :))))

bence kıyaslama yaparak tercih yapma yada biri yüzünden diğerinden wazgeçme (her ikisi içinde geçerli)

sen ne istiyorsun onu düşün... kendine zaman tanı .. kimse sana 'hadi hemen seç birirni ' demiyor...

bitmesi gerekeni bitir başlayacak olan için zaman tanı ....

Teşekkür ederim canm yaa.
En doğrusu zaman senin de dediğin gibi ama bu şekilde ilerlemek de beni çok huzursuz ediyo... :50:

Meltem anlatmak istediğim şey bambaşkaydı yanlış bi ifade kullanmışım demekki.
Ben ilgi görmeye alışkın biriyim hani aileminde en küçük çocuğuyum veya önceki ilişkimde hep el üstünde tutuldum.
Bi ilişkiden beklentilerim ilgi görmek sevildiğimi hissetmek bunlar çok mu sence ?
Bana bunu hissettirseydi eğer asla böyle bişey yaşanmazdı ki.
Söylemek istediğim buydu.. :43:

canm ilişkiler mutlu olmak için değil mi
madem mutsuzsun mutlu olacağın yere git o zaman
ayrıca hep el üstünde tutulup birden ilgisiz kalmak nasıl bişey çok iyi anlıyorum malesef:43: :43:
bi şekilde söylemelisin sevgiline yada eski sevgiline
ama yeni çocuğa çok umut bağlama erkekler nasıl değişiyor :34:

canm ilişkiler mutlu olmak için değil mi
madem mutsuzsun mutlu olacağın yere git o zaman
ayrıca hep el üstünde tutulup birden ilgisiz kalmak nasıl bişey çok iyi anlıyorum malesef:43: :43:
bi şekilde söylemelisin sevgiline yada eski sevgiline
ama yeni çocuğa çok umut bağlama erkekler nasıl değişiyor :34:

Teşekkür ederim anlaşabildiğimiz için :16:

Söyleyeceğim söylemesine de ama ya pişman olursa ve son olarak o değişirse de onun gözlerini oyarııım :47:

Şaka bi yana ben gerçekten mutlu olmak istiyorum. :43:

Teşekkür ederim anlaşabildiğimiz için :16:

Söyleyeceğim söylemesine de ama ya pişman olursa ve son olarak o değişirse de onun gözlerini oyarııım :47:

Şaka bi yana ben gerçekten mutlu olmak istiyorum. :43:

canm aklıma takılan bişey var bu çocuk şuan sevgilin olduğunu bilmemeli
neden arkadaşımın başına geldi ordan biliyorum
başta güveniyor gibi yapar çıkmaya başlayınca işler değişir
:53:

Bilmiyo zaten.Dün üstüne basa basa soru ben de yok dedim.:18:

yüreğine çoktan bir başkası düşmüş. bu saatten sonra diğer ilişkin için pek umut görünmüyor. hala bitmediği için konuşman ve tamamen bitirmen en doğrusu olur..

yüreğine çoktan bir başkası düşmüş. bu saatten sonra diğer ilişkin için pek umut görünmüyor. hala bitmediği için konuşman ve tamamen bitirmen en doğrusu olur..

Evet böyle bi durumu daha da uzatmamam gerekiyo.
Kendimi çok çirkin hissediyorum böyle yaparak.
Bu ben değilim.:50:

Ahh ahh. İçim şişecek patlıyacak hale geldim artık.:43:

Keşke bitmeseymiş ki.Neden bitti üzüldüm bak.:26:

Hayatta hiç bişeyin garantisinin olmaması ne kadar da kötü :43:

Öyle belli bir neden yok onun kişisel sorunları, ailesinin durumu iyi değildi onun için maaşlı askerlik yapmak istedi beni de arkasında bırakıp kafasını yormak istemedi kısaca sorumluluk alamadı ki ne hayaller kurdurdu bana artık sanki o eşimmiş sanar hale gelmiştim :) Garantisi olmaz tabi ama ben onu seçtiğime hiç pişman olmadım mesela.

Öyle belli bir neden yok onun kişisel sorunları, ailesinin durumu iyi değildi onun için maaşlı askerlik yapmak istedi beni de arkasında bırakıp kafasını yormak istemedi kısaca sorumluluk alamadı ki ne hayaller kurdurdu bana artık sanki o eşimmiş sanar hale gelmiştim :) Garantisi olmaz tabi ama ben onu seçtiğime hiç pişman olmadım mesela.

Profil resminin altında yazdığı gibi Rabbim hayırlısını versin canım benim.

Bi yerde nasip kısmet işi ya bunlar...

Profil resminin altında yazdığı gibi Rabbim hayırlısını versin canım benim.

Bi yerde nasip kısmet işi ya bunlar...

Amin canım hepimiz için hayırlısı olsun valla kısmet işi oluruna bırak fazla düşünme ama diğeriyle mutlu değilsin ki oluru var mı yani ya da en iyisi ikisinden de kurtulup bir müddet kafa dinleyeceksin :))

Yaa en basitinden dün balığa gitti beyimiz.Tüm gece arkadaşlarıyla.

Az önce telefonda konustuk dur sigaram bitsin öyle kapatalım diyo yatcam ben diyo dün bi saat ancak uyudum diye.

Hiç benimle biraz olsun ilgilenme derdi yok ki lordumun. :43:

Evet böyle bi durumu daha da uzatmamam gerekiyo.
Kendimi çok çirkin hissediyorum böyle yaparak.
Bu ben değilim.:50:

bence bir an evvel iki tarafı da durumdan haberdar etmen lazım. her nekadar önceki ilişkin bir süredir çıkmaza girmiş olsa da(eski konularını bilmiyorum, sadece burdaki yorumlardan çıkardım) o hala senin hayatında. bunu bilmek hakkı. ve şuanda görüştüğün insana da uygun bir şekilde önceki ilişkinden söz etmen gerek diye düşünüyorum. çünkü güven çok önemli. hiçbir şey saklı kalmıyor hayatta. kaldı ki bunda kötü hiçbir şey yok. devam edemeyeceğini anladın ve bitirmek istiyorsun. bir de şunu söylemek istiyorum, şuanda tanıştığın insan senin için 300 küsur km yollar gelmiş, çok romantikmiş çok iyimiş vs . hepimiz yaptık bu hataları. aldandık ilk tanışmaların ilk duygusal günlerin büyüsüne. sonradan kişinin gerçek karakteri o kadar güzel meydana çıkıyor ki. ilişkinin başındaki erkek tavrı budur, şaşmaz. lütfen bu kadar çabuk itibar etme, zamana yay...

Back
X