• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafam çok karışık

Bana bir is lazim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2011
1.785
43
158
İstanbul
kızlar hepinize günaydın

kafam o kadar karışık ki sizden yardımcı olmanızı rica ediyorum bana

1,5 senelik evlı ve altı aylık bır kızı olan çalısan bır anne ve eşim eşimi çok sevıyorum onsuz bır dakka nefes alamıyorum cok sık tartısan bır çift olmamıza ragmen evlıgımız boyunca bırbırımızı pekte kırdıgımızı düşünmuyorum , eşim ünüversite mezunu bır polis memuru bende meslek yuksek okulu mezunu aöf işletme son sınıfta olanmuhasebecılık yapan bır bayanım eşim 4 kardeş en buyuk ablası myo mezunu memur erkek kardesı sanat tarıhı mezunu kız kardesıde arkeolojı okuyor erkek kardesı 3 aydır falan calısmıyordu ondan öncesındede ucretlı öğretmenlık yaptı bır sene dun eşim işe gırdıgını söyledı tabııkı sevındım ve mutlu oldum ama önce 1200 maaş alıcak dedı sonra dedıkı 1.750 maaş alıcak bende halıyle Türkıye şartlarında ilk girişte nasıl bu kadar maaş alındıgınıda şaşırdım ve ıkı defa falan nasıl olur boyle bır sey gıbı bır cumle sarfettım oda dedıkı bana bırakta o kadar fark olsun adam ünüversıte mezunu arada bır kac bır sey daha soyledı bende benı aşağıladıgını hıssettım ne yalan söylıyım bıraz bagırdım falan neyse sonra eşimin aılesı avrupa yakasında bız anadolu yakasında oturuyoruz kardesının buldugu iş anadolu yakasında ordan buraya servıs varmıs eşim oyle soyledı kavga sırasındada 40 gün staj yapıcagını bızde kalabılıcegını soyledı tabıkı kalsın bır sey demıyorum kalabılır ama eşim bana bunun üstüne bırde demesınmı benım aılemın sürünmesını ıstıyorsun bıze muhtac olmasını işe gırmesıne sevıncegın yerde sınırlenıyosun şok oldum kızımı uyıuttum ve bende gıttım yattım sonra oda gelmıs yatmıs sabahta konusmadık aramız baya limonı şimdi benım ne yapmam lazım içimden çalışmak ya da baska bır sey yapmak gelmıyor resmen hayattan sogudum fıkırlerınıze cok ıhtıyacım var şimdiden teşekkürler

ben olsam, işe ilk girdiğinde bu kadar maaş alacak olmasının beni biraz şaşırttığını, kötü bir niyetimin olmadığını, kardeşinin de elbette istediği kadar kalabileceğini söylerdim. bahsi geçen eş benim erkek arkadaşım gibi olsa okuduğu bölüme göre bu parayı alması biraz güç bi durum, şaşırmam normal değil mi derim. ama tabi bunu eşinize söylerseniz kırılabilir.

neden şaşırıyorsunuz ki buna .o para üniveriste mezunu biri için az bile .yani eşinin okadar fark olucak tabi demesinde birşey yok .bu bir gerçek .seni neden aşağılasın ki çok yanlış düşünüyorsun.bunu komplesk yapıp huzurunu bozma .seni kendine denk görmese evlenmezdi değil mi bu adam senle .

ben olsam, işe ilk girdiğinde bu kadar maaş alacak olmasının beni biraz şaşırttığını, kötü bir niyetimin olmadığını, kardeşinin de elbette istediği kadar kalabileceğini söylerdim. bahsi geçen eş benim erkek arkadaşım gibi olsa okuduğu bölüme göre bu parayı alması biraz güç bi durum, şaşırmam normal değil mi derim. ama tabi bunu eşinize söylerseniz kırılabilir.

ya gercekten benım şaşırmam işe gırmesıne degıldı o kadar maaşla işe başlamasınaydı tabıkı gırıcek gırmelıde bu en cok benı mutlu eder ama eşim gercekten benı yanlış anladı

kızlar hepinize günaydın

kafam o kadar karışık ki sizden yardımcı olmanızı rica ediyorum bana

1,5 senelik evlı ve altı aylık bır kızı olan çalısan bır anne ve eşim eşimi çok sevıyorum onsuz bır dakka nefes alamıyorum cok sık tartısan bır çift olmamıza ragmen evlıgımız boyunca bırbırımızı pekte kırdıgımızı düşünmuyorum , eşim ünüversite mezunu bır polis memuru bende meslek yuksek okulu mezunu aöf işletme son sınıfta olanmuhasebecılık yapan bır bayanım eşim 4 kardeş en buyuk ablası myo mezunu memur erkek kardesı sanat tarıhı mezunu kız kardesıde arkeolojı okuyor erkek kardesı 3 aydır falan calısmıyordu ondan öncesındede ucretlı öğretmenlık yaptı bır sene dun eşim işe gırdıgını söyledı tabııkı sevındım ve mutlu oldum ama önce 1200 maaş alıcak dedı sonra dedıkı 1.750 maaş alıcak bende halıyle Türkıye şartlarında ilk girişte nasıl bu kadar maaş alındıgınıda şaşırdım ve ıkı defa falan nasıl olur boyle bır sey gıbı bır cumle sarfettım oda dedıkı bana bırakta o kadar fark olsun adam ünüversıte mezunu arada bır kac bır sey daha soyledı bende benı aşağıladıgını hıssettım ne yalan söylıyım bıraz bagırdım falan neyse sonra eşimin aılesı avrupa yakasında bız anadolu yakasında oturuyoruz kardesının buldugu iş anadolu yakasında ordan buraya servıs varmıs eşim oyle soyledı kavga sırasındada 40 gün staj yapıcagını bızde kalabılıcegını soyledı tabıkı kalsın bır sey demıyorum kalabılır ama eşim bana bunun üstüne bırde demesınmı benım aılemın sürünmesını ıstıyorsun bıze muhtac olmasını işe gırmesıne sevıncegın yerde sınırlenıyosun şok oldum kızımı uyıuttum ve bende gıttım yattım sonra oda gelmıs yatmıs sabahta konusmadık aramız baya limonı şimdi benım ne yapmam lazım içimden çalışmak ya da baska bır sey yapmak gelmıyor resmen hayattan sogudum fıkırlerınıze cok ıhtıyacım var şimdiden teşekkürler

canım ya, bazen düşündüğünden ve söylediğinden farklı anlaşılabiliyorsun akrşındaki insan tarafından. bence sen eşine tekrar güzelce anlat neden böle söylediğini ve niyetini.

bence yasemin haklı
bu devirde üniv. mezunu diye bir ayrım kalmadı
ilk girdiği işten 1750 alacak şaşırmakta haklı
hemde bölümde sanat tarihi
sen muhasebecilik okuyorsun tecrüben olsun onun kadar alırsın en az( açıköğretim okuman birşey farkettirmez bu noktada)
çünkü önemli olan bölümdür...

eleştirmek için değil ama açık açık söylemem gerekirse kompleks yapmışsınız oda aşırı tepki vermiş

Eşimin kuzeni de yeni atandı farklı branş olsa da yeni memur ve o civarlarda bir şey alacak.. Biz bunu duyduğumuzda şaşırmadık açıkçası 'HAYIRLI OLSUN, bize bi yemek ısmarlarsın artık' dedik sevindik.. Kadrosuzların maaşı hakkında bir fikrim yok..

Bir de konuda zaten uzun uzun o ordan mezun , ben burdan , öteki kardeşi şurdan mezun gibi uzun uzun açıklamaya yer vermişsiniz.. Bütün kardeşlerinin mezuniyetlerini anlatmanıza gerek yoktu..

Bence de sanki biraz kompleks yapmışsınız gibi..

Son düzenleme:
bencede abartılacak bi maaş değil, ilk giriş içinde normal üniversite mezunu için, kadrolu memur oldu sanırım, bide şu dikkatimi çekti herkesin eğitim durumunu detaylı bi şekilde yazmışsınız, acaba bilinçaltınızda siz bu durumu kompleks yapıyo olmayasınız

bende aynı şeyi düşünüyorum.
sizin nasıl böyle bir şey olur şeklindeki sarfettiğiniz cümleye
karşılık eşinizde üniversite mezunu olsun okadar demiş.
eşinizin hoşunuza gitmeyen cevabı sizin vermiş olduğunuz şaşırma tepkisinden kaynaklanıyor.

kızlar ben aldıgı para cok demıyorum tabıkı alır almaz dıye bır sey yok ben sadece sasırdım Türkıye sartlarına gore ılk gırıste oyle alması sasırttı benı sadece bu bırde eşim önce 1200 dedı yarım saat sonra 1750 cıktı bana ilginç geldı cok nadır kişi bu kadar şanslı olur demekkı benım kaynımda şanslı kesım den ayrıca herkesın egıtım durumunu belırttım cunku bılınmesını gerektıgını dusunuyorum ben 3 senedır aynı yerde calısıyorum 1,200 maaş alıyorum bana garıp gelen bu ayrıca buldugu iş kamuda degıl özel bır sırkette

Back
X