- 9 Ağustos 2011
- 718
- 6
- 33
Selam arkadaşlar.Bana bir konuda yardımcı olmanızı isteyeceğim.Benim yaklaşık 4 senelik bir ilişkim var.Şimdiye kadar karşı tarafın bir yanlışını görmedim Allah'tan.Farklı şehirlerdeyiz.Ben üniversite 3deyim o da çalışıyor.Gel gelelim soruna;neredeyse 4 yılda benim doğum günümde yada böyle yıl dönümlerinde hediye almamış birisi.Onun haricinde aldı almadı diyemem.Benim derdim hediye de değil.Benim derdim bana biraz ilgisiz davrandığını hissetmem.Yani ben onun doğum günü yaklaşınca kargolarla aynı güne denk gelsin diye uğraştım hep.Ama onun böyle bir uğraşını görmedim.Arar kutlar ancak hani insan bi kerede olsa ufacık birşey bekler.Onu yapmadı.Diğer sorun benim giyimime karışmakta.Beni sevdiğini hissediyorum ancak bazen bu giyim kıskaçlığı sinir ediyor.Ben çok aşırı açık bir insan değilimde.Diğer nokta ise;benim bayadır tanıdığım ortak arkadaşlarım olan bir arkadaşım var.Normal manada erkek arkadaş.Konuşurumda sürekli.Çok da efendi biridir kendisi.Bazen böyle çok ince laflar ediyor.Yani sevgilim bile etmiyor.Çok kibar davranır.Bu durum benim hoşuma gitse de aklımı çok karıştırıyor.Diyorum sevgilimle ilerde çok sorun yaşarmıyım diye.Onu seviyorum ancak ilgisiz tavırları beni deli ediyor.Yardımınızı bekliyorum.Bu noktada nasıl bir durum sergilemeliyim sevgilime karşı.Bu arada yeni mi farkettin ilgisizliği diyecek olan arkadaşlara,bu durumu şöyle açıklayım eskiden kör kütüktüm neredeyse fark etmedim şu anda daha çok gerçekleri görmek istediğimden olabilir.Teşekkürler.