• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam çok karışık:(

Mesele hediye değil ki canım, sana gösterdiği değer.. Sen onun doğum günü için vakit harcıyorsun, emek veriyorsun, planlar yapıyorsun bir yandan da bu kadar titiz davranıyorsun ki aynı şeyi yapmak onun da aklına gelsin.. Haksız mıyım?..

İnsanlar birbirine değeri sadece "-seni seviyorum" "-ben de seni" ile değil ufak tefek jestlerle de göstermeli bence..

Haklısınız canım.

Uzun ilişkilerde,bir süre sonra heyecan bitince evli gibi hissediliyor.
Yani ayrılmak güçleşiyor,bazı eksiklikler veya hatalara gözyumuluyor vs...
Bir de senin yaptığın gibi,sene hesabına giriliyor.Şu kadar senemi verdim,boşa gitmesin diye diye beklenen sona (evlilik) ulaşılıyor.
Oysa asıl evlendikten sonrası önemli.Evlenmeden önce bazı sinyaller alınmışsa gözardı etmemek gerek.
Şimdiden seni rahatsız eden,eksik hissettiren durumlar,evlendikten sonra daha ciddi sorunlara dönüşebilir.

bence hediye almaması sorun . her ne kadar sorun etmiyorum desende beklemen normal . sonuçta sen alıyorsun o neden almıyor ?helede o erkek . insan birşeyler alır gönderir . illa pahalı şeyler almak zorunda değil ki . benim erkek arkadaşım kendine almaz bana alır yani öpüp başıma koyayım . nedir bu ya . sonra birde kıskançlık yap . bence ömrünü tüketme bu adamla .

Back
X