- Konu Sahibi Loveliiess
6 ay once cok sevdigim sevgilimden ayrıldım o benım icin herseydı hayatımı ona adamıstım ama benden ayrıldı hala tam olarak nedenını bile bilmiyorum o sıralarda bana destek olan 7/24 mesaj atan arayan bi erkek arkadasım vardı onun sayesinde derdimi unuttum msjlarindan etkilenmis olacagim kii ondan hoslandıgimi hissettim ama tabi baslarda gecici oldugunu anlayamamistim ayrıldıgım sevgilim bana gerı donmek istedi ama sonradan konusmaya basladıgım arkadasımla bi iliskiye basladıgım icin icim kan aglasa da kabul etmedim edemedim...
Simdi aylar gecti anlik heyecanim bitti eski sevgilimi unutamadıgımı anladım ama simdiki cocuk o kadar iyi o kadar tatlı o kadar sempatik ki... Onu birakamiyorum mesajlasmaya doyamiyorum... Aılesıyle arasıı berbat, ona ben destek oldum ben karnını doyurdum her turlu ihtiyacına ben kostum haliyle bana coook baglandıı... O kadar sevgi dolu bakıyo ki bana, o kadar asik ki... Ben ona nasil bunu yapabildim hala bilmiyorum
Ama onu sevmiyorum bundan eminim, sadece zor gunlerimde yanımda oldugu icin farkli bi bag var icimde. Simdi ne yapmalıyım bilmiyorum arkadaslarım diyor ki SENI GERCEKTEN SEVIYOR SAKIN BIRAKMA; ZAMANLA SENDE ISINIRSIN... Ama 5,5 ay gecmis ben bu cocuga ne zaman ısınacagım