ben adet olmaım daha:S cumartesı cok kotu oldum doktor beta hcg ıstedı 1 cıktınegatıf yanı bebıs yokkk üzülmeyelım beklıcez bben adacayına basladım sogan suuyuda ıcıcem :)
olsun canım hayırlısı ..benimde aklımdan onlar gecti ne yalan söyliyeyim :) carsıya gidicem birazdan aktarcıdan ada cayı alıcamm..soganı bilmiyorum ya içicegimi sanmıyorumm ..düsüncesi bile garip geliyo gerci tadını filanda bilmiyorum
Kızlar ikinizde hayal kırıklığı yaşamak istemiyosanız bi bekleyin adetiniz bi 10 gün geçsin sonra kan testi yaparsınız bide çok kafaya takmamaya çalışın oluruna bırakın Rabbim nezaman nasip ettiyse o tarihde oluyor inşallah ikinizinde güzel haberlerini alırız Rabbım isteyen herkeze nasip eylesin
evet katılıyorum. adetinizin üzerinden en az 10 gün geçsin.. umudunuzu yitirmeyin herşey olacağına varır.
NE BILIM ASLINDA HALA UMUDUM VAR ADETIME 4GUN VARKEN MECBUR KAN TESTI YAPTIRDIM 1 CIKTIDUN OLMAM GEREKIRDI OLMADI STRESE BAGLIOM HAYIRLISI OLSUN ARIK NE DIYEYEIM GORUYORUM BURDA SONRADAN YUKSELENLER VRMIS 0 DAN BILE AMA BILMIOM YA:s
NE BILIM ASLINDA HALA UMUDUM VAR ADETIME 4GUN VARKEN MECBUR KAN TESTI YAPTIRDIM 1 CIKTIDUN OLMAM GEREKIRDI OLMADI STRESE BAGLIOM HAYIRLISI OLSUN ARIK NE DIYEYEIM GORUYORUM BURDA SONRADAN YUKSELENLER VRMIS 0 DAN BILE AMA BILMIOM YA:s
hayırlısıyla olur inşallah sen hiç umudunu yitirme. Rabbim yüzünü güldürsün..
hayırlısı diyelim canım sıkma canını.. Rabbim hayırlısıyla bebişlerimizi verecek bize en kısa zamanda inşallahh
kızlar merhaba şu soğan suyu kürü nasıl oluyor yazabilir misiniz bende bebiş istiyorum da bu ay umutluydum ama maalesef hastalandımbir daha ki aya inşallah ama şu soğan suyu okuduğum kadarıyla işe yarıyor bilen varsa nasıl olduğunu yazabilir mi lüüüütttfeeeeeeeeennnnnn ....
ben önceden kıstım ıcın ıcıyordum soganı kabuguyla ıkıye bölüp ıkı bardak suyla kaynatıp ıcıydum sıcak bı sekılde adetın kacıncı gunu baslıo bılgım yok kadın dogum da sogan kuru dıe topık acmıslar ordan bakabılrsın yada varsa yazarlarrr
canım benim inşallah geç döllenmedir..mesela bu ay 2-3 yumurtan oldu diyelim 2'si ayın 14'ünde diğeride adetine yakın çatladıysa ve ilişkiniz olup döllendiyse buna geç döllenme deniyor..ve adetten 1-2 hafta sonra anlaşılıyor gebe kaldığın..
inşallah öyledir diğer türlü aksi taktirde çıkması lazım ben ilk gebeliğimi adete 6 gün vardı kan testinde öğrendim 82 idi..yani bi şekilde çıkardı adet zamanı yaklaşınca ama belirti var adet yoksa negatif çıkırsa akla ilk gelen geç döllenme oluyor..Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin cnm umarım güzel haberler verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?