- 9 Ağustos 2011
- 718
- 6
- 33
Selam kızlar.Çok karmaşık duygular içerisindeyim.4 senelik bir ilişkim var.Özellikle son sene iyice monotonlaştı sanki bu ilişki.Ayrı şehirlerdeyiz.Üniversite son senedeyim.Okul bitince evlilik hayalleri var haliyle.Ama benim şimdiden kaygılarım başladı.Sanki iş ciddileştikçe ondan soğuyor gibiyim.Korkuyorum yanlış bir seçim yapmaktan.Bu benim hayatıma mal olabilecek bir karar olacak çünkü.İyi karar vermeliyim.Sanki eskisi kadar sevmiyor gibi hissediyorum bu aralar.Ama onunla bir hafta konuşmasam içimde bir boşluk oluşuyor ve onu çok özlüyorum.Alışkanlık mı değil mi onu da çözemedim.Bir de benim erkek arkadaşlarım var normal anlamda.Sürekli konuştuğum.Çocukluktan beri falan.Bazen sevgilimden göremediğim ilgiyi onlardan görüyorum.Ne bileyim acaba bu durumlar mı böyle düşünmeme neden oluyor.Sizce nasıl bir doğru karar verebilirim.Neler yapmam gerekir.Bu konuda konuşmalı mıyım?? Yardımlarınızı bekliyorum.(birazda aile yapısından çekiniyorum açıkcası,kendisi doğulu gelenek-kültür farkı var biraz:bu durumu da göz önünde bulundurmalı mıyım??)