- 20 Aralık 2011
- 316
- 40
- Konu Sahibi Perladerma
slm kızlar iyi akşamlar hepinize uzun zamandır siteye girmiyordum dayımla beraber yaşıyoruz çok can sıkıcı bir adam çok çenesiz bir insan çok pis çenesi var insanı çok kırıyor açıköğretim maliye mezunuyum annemle yaşıyoruz bir tane de erkek kardeşim var o da yarın sivasa gidiyor çalışmaya belki bizi yanına alır diye umut ediyorum ama kimseye de pek fazla bel bağlamamak istiyorum küçük bir şehirde yaşıyorum doğru düzgün iş yok olsa da iyi para vermiyorlar halbuki ise benim para kazanıp ayrı bir eve çıkmam lazım bir de sevgilimden ayrıldım evlenecektik vazgeçti adam değilmiş anlıcanız yüz üstü bıraktı beni psikiyatriye gidiyorum doktora doktorum çok iyi bir insan işini iyi yapan bir insan bana da değer veriyor onun yanında kendimi çok iyi ve güvende hissediyorum keşke o benim o kocam olsaydı hiç üzmezdi beni ben de onu hiç üzmezdim yaşar giderdik ama evli çocuğu da var ilişkimiz sadece hasta doktor ilişkisiyle sınırlı kalıyor anlıcanız onun gibi bir adamın kocam olması için neler yapmazdım artık ben kendi evim olsun istiyorum eşim olsun bana değer versin sevsin beni arkadaşlarımın birçoğu evlendi doğum yaptılar veya yapacaklar artık ben de kendi hayatımı kurmak istiyorum bu isteklerimde haksız mıyım allah aşkına nolur birşeyler yazın