Bi sevgilim var henüz üç ay bile olmadı akraba bi gün ansızın msj Attı benim hiç Isteğim yoktu ama bi anda oldu aşık oldum bağlandım daha önce bi ilişkim olmuştu terk edildim onda çok yara almıştım diye hep bi terkedilme yine üzülme güvensizliği var bende neyse yeni sevgilimin çok ilişkisi olmuş hep o terketmiş ama ciddi değildim diyo benim annemler biliyo onun bütün ailesi ve arkadaşları herkese ciddiyiz Demiş hatta watsapta gurup açtı ailesi ve ben olmak üzere ailesindeki herkese gelininize merhaba deyin dedi bi gece özledi diye caddeme geldi bağırdı beni sevdiğini bazen herşey çok güzel hayaller fln kuruyoruz onun ailesi kesin evlenicez Gözüyle BAKIYOR benim ailem çok istemiyor neyse okumak istemiyor ben 17 o 18 bu sene ünivsersite Başlaması gerek okumuycaktı bizimkiler üniversite okumazsa vermem dedi o da özel ünivsersite yazıldı gece gündüz işte çalışıyor banada çok vakit ayırmıyor Kızıncada şu an yazamoyırsam ilerde senle olabilmek için unutma dedi neyse ikimizde İstanbul'da yasıyoruz ben tatildeyim o çalışıyor istanbuldan ne zaman uzaklaşsam sanki o da benden uzaklaşıyor bu aralar hiç ilgilenmiyor kavga ettim sıkıntılarım var germe beni dedi bende kızgınım umrunda deill dedim o da kızgınlık geçer ister kız ister kırıl nasıl düşünmek istiyorsan öyle düşün ama ben şu an işlerimi sıkıntımı halledemezsem Hayatım boyunca izi kalır msj atmak ilgi değildir anı yaşamak ilgi değildir ben seninle üç beş ay konuşup siktır olup gidecek karakterde bi insan Değilim bu bunu sende çok iyi biliyorsun ona göre hareket et dedi ben sana Öküz odun ilgisiz bi insan olduğumu zaten söylemiştim dedi bende lafımı dinle ki bende uzaklaşmıyım dedim o da uzaklaşmak istiyorsan yollar senin unutma gitmek isteyeni tutamam dedi ama daha önce seni çok seversem gitmeyeceğinin garantisini verebilirmisin ben sana bağlanırım ve sen bi anda gidersen çok kötü olur diyordu beni kaybetmekten deli gibi korkuyordu ilk Başlarda çok iyiydi sorduğum zamanda niye böyle oldun diye diyor ki ozamanlar tam olarak seninle ciddi düşünemiyordum ama şimdi öyle mi her halimi görmen gerek kızdığım derdini anlat Değilim zaman da ben derdimi kimseye anlatmam diyor bende eğer kötü zamanda yanında olmazsam ne anlamı kaldı diyorum o da olamazsın zarar görürsün buna müsade etmem Diyor bende bana düzgünce açıklama yapsaydın kavga etmezdik diyorum o da bunu herkes anlar ama sen benim eşimsin ben söylemeden hissetmen gerek diyor görüldü yapıyor çok geç cvp atıyor bazen atmıyor deli oluyorum Kızıncada benim senin kadar rahat ortamım yok her dakika telefon elimde olması içim sen bunu anlamıyorsun başkaları da giriyor benim telime diyor neyse dün bi video ses at dedim atmadı msjımı görüldü yaptı ama faceye watsaba girmeye foto paylaşmaya vakti var bana bi dakika ayıramıyor sabır diyor benim normal bi ruh halim olmadığını zaten biliyorsun diyor sinir hapları kullanıyor ama önceden ödü patlıyordu onu bırakıcam diye üzerime düşüp kızıyordu şimdi ya umrunda Değilim yada garanti biliyor beni Arkadaşlarım takma diyor ama yapamıyorum bilinç Altıma işledi rüyalarımda bile görüp kötü oluyorom konuşmaya çalışıyorum olmuyor tamam söz diyor değişmiyor bi süre bekliyim neyse sıkıntısı geçsin diyorum ama dayanamıyorum özlemiyor mu sevmiyor mu diyorum kendi kendimi yiyorum bırakamıyorum da hep böyle kalmasından da korkuyorum ben sevgimi duygularımı belli eden bi insan Değilim diyor ben napıcam bi fikir verseniz