Kafam çok karışık

vlys

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
3
0
1
31
Merhaba sevgili kk üyeleri. Bu siteyi bayağıdır takip ediyordum. Başka insanların görüşlerine ihtiyacım olan bir konu var. Size danışmak için üye oldum ben de. Biraz uzun olacak sanırım şimdiden özür dilerim gözlerinizi yorduğum için.Konuya gelirsek belki çok dert sayılmaz diyeceksiniz ama şöyle başlayayım: Benim 3 yıllık bir ilişkim var. Sevgilim iyi kalpli, düşünceli bir insandır. Hemen her zaman kendimi değerli hissederim yani onun yanındayken. Ufak tefek şeyler dışında önemli bir sorunumuz var: Onun aşırı kıskançlığı. Bu kıskançlık meselesi yüzünden son 1 yıldır sürekli sorun yaşıyoruz. Çevremde pek erkek arkadaşım yok o kıskandığı için. Ben de kıskanç bir insanım onun da çok kız arkadaşı yok o yüzden. Dışarı çıkarken, arkadaşlarımla buluşurken, hatta okula giderken bile haber veriyorum ona.
Buraya kadar zaten aşırı kıskanç diyebilirsiniz ama kıskançlığının aşırılığı da şöyle ki facebooktan tanımadığım erkekler eklediğinde ya da mesaj attığında her seferinde kavga ediyoruz. Büyük kavga oluyor hepsi de. Bir hafta falan aramız soğuk oluyor sonrasında. Ben hiçbirini kabul etmiyorum, hiçbir mesaja cevap vermiyorum, üstüne bir de hepsini anında engelliyorum. Nerden buluyorlar beni hiç anlamıyorum gerçekten. Ne birşeye yorum yapıyorum, ne fotoğraf ekliyorum ne de birşey paylaşıyorum. Arada bir birşeyleri beğeniyorum sadece. Hiç ortak arkadaşım olmayan kişilerden mesaj geliyor. Öyle çok güzel olan biri de değilim. Eli yüzü düzgün diye tabir edebiliriz.Her kavgada da konuşmak istemiyorum artık diye kesip atıyor. Ben küs kalmayalım diye yine gurur yapmıyorum, her seferinde şehir dışındaysak konuşmak için evine gidiyorum ya da aramaya, mesaj atmaya devam ediyorum ve konuşuyoruz.
Birkaç gün önce yine biri mesaj atmış yine kavga ettik. Ben yine dayanamadım bunu buluşmaya ikna ettim konuşalım diye. Buluştuk konuştuk derken bir ara sinirlendi yanımdan kalktı gitti aniden. Ben şok oldum o an. Normalde asla yapmaz böyle şeyler. Oturduğumuz yeri u şeklinde düşünün. 30 sn. içinde köşeyi dönüp kayboldu gözden. Ben öyle arkasından bakakaldım. Daha sonra geri geldi sarıldı bana. Onu da bir şekilde hallettik ama kendimi aşırı değersiz hissettim o an. Hala da öyle hissediyorum. Bu aşırı kıskançlık bazen çok boğuyor beni. Bu olaydan sonra da acaba boşuna mı zorluyorum böyle sürekli küs kalmamak için diye düşünmeye başladım. Ne yapmalıyım hiç bilmiyorum. Sizce abartıyor muyum ben yoksa gerçekten büyük bir sorun mu bu?

Son düzenleme:

E kapa facebook'unu. Ya da mesaj alımını, arkadaşlık isteği almayı engelle. Sadece sen arkadaş ekleyebil. Bla bla bla, çözüm basit de sizin bu kafaları nasıl değiştirirsiniz bilemedim. Büyüyünce düzelir umarım..

Hesabı kapatacağım diyorum ona da müsade etmiyor. Arkadaşlık isteğini sadece arkadaşlarımın arkadaşları ekleyebilir şeklinde değiştirebiliyorum. Mesajları da engelleyemiyorum, en fazla diğer kutusuna düşüyor.

Aynı şeyleri bende yaşadım hatta daha doğrusu yaşıyordum malesef ayrıldık ama... İnanın biz dışardan bile çıkmazdık ev iş okul tek arkadaşımız bile yoktu onun için tüm arkadaşlarımdan vazgectim aynı şekil o da tek bi arkadaşı yoktu. Tüm hesaplarımızı kapattık face twitter aklına ne gelirse. Sadece whatsapımız vardı onuda birlikte konusalım diye yüklü tuttuk. Ama bi zaman sonra ben değil aksine o patladı boğuldum artık dedi sürekli burdan konusuyoruz ediyoruz bilmem ne tabi haliyle kırıldım ama bi yandan haklıda buldum. Bi yandan bu kadar sıkmak iyi değil diye düşünüyorum ama kıskanılmayı da bi yandan seven biriyim. Galiba doğru olan çok fazla sıkmamak çokta fazla rahat bırakmamak. Herşeyin dozunda olması güzel ama biz malesef bu dozu ayarlıyamıyoruz. Şimdi barışsanız bile emin olun bi kaç güne yine aynı sorunu yaşıycaksınız. Faceboku falan kapatmayı deneyin sizde belki azda olsa rahatlar kavgalarınız. Biz beceremedik malesef umarım siz başarabilirsiniz , mutluluklar.

Çevremde az insan var diye yakınıyorsun ama ben de kıskancım onunda kız arkadaşı yok diyorsun. Burada arada sevgilim şuraya gitmiş bana haber vermedi diye bile konular açılıyor. Bence sen haber vermeyi hesap vermek olarak görmezsen kıskanç olduğunu düşünmezsin. Bunu sadece nerede olduğumu bilmek istiyor gibi düşünebilirsin.

Bu mesajları sana sevgilin mi atıyor ne yapıyor anlamaıdm ki? Öküz gibi kıskanan adam facebook'tan onlarca mesaj gelmesine rağmen çıkmana müsade etmeyecek bir de habire sorun çıkaracak. Ayrıca dediğin gibi face'den habire mesaj gelmesi, milletin eklemesi olağan birşey değil canım, ayrıca sadece arkadaşlarından mesaj alma seçeneği var, olmaması mümkün değil.

Bu erkek arkadaşın normal birine benzemiyor, adam çözüm değil sorun ve bela arıyor.

Bas tekmeyi..

valla bu işi anlamak zor kapatmaya niye izin vermio sorun çıksın istio demekki :d

Ruh hastası bir ilişki daha...

Ya siz normal olduğunuzu mu düşünüyorsunuz? Bakın insanlar önce insandır, kadın veya erkek olarak bakma. Cahil değilsiniz üniversitede okuyormuşsunız. Kantinde kızlı erkekli cıvıl cıvıl gruplar oturur. Siz napıyorsunuz.. Dersten sonra neşeli sohbetler yerine koşa koşa eve mi gidiyorsunuz? Üniversitenin tadını çıkarın gülün eğlenin. Ergen tripleriniz bittiğinde sevgili edinirsiniz. Aklınızı başınıza devşirin.

Bazen öyle olmuyor hayatı onunla yaşamak istiyorsunuz sadece onunla. O benimle olsun diğerleri olmasada olur diye düşünebiliyo insan. Bende eskiden sizin gibi düşünüyodum fakat insan başına gelince herşey değişiyo

Bence burada en büyük sorun siz birbirinize yaşam alanı bırakmamışsınız. Evet bende çok kıskancım. Kıskanmayı , kıskanılmayı çok severim ama bu tarz ilişkilerin sonu muhakkak bir tarafın boğulup uzaklaşmasıyla sonuçlanıyor. Yaşadım ve çok iyi biliyorum. Yapmayın böyle birbirinize biraz yaşam alanı tanıyın. Hem o kadar zamandan sonra bir güven oluşmamışsa bence o ilişkiyi yürütmenin çokta anlamı kalmamış demektir. Tek taraflı çabayla nereye kadar gidebilir ? Bence bu sağlıksız ilişkiden hemen kurtulman lazım.

Kaç yaşındasın bilmiyorum muhtemelen senden büyüğümdür. Evli çocuklu insanım. Bir insanla hayat geçmez sosyal varlıklarız. Başka insanlarla vakit geçirmeye de ihtiyacımız var.

Sevgiliniz ağır sıkıntılı. Hem facebooktan kıskan hem de kapatmaya izin verme.

Kapatmaya neden izin vermediğini ben de anlamıyorum. Kendince kapatma nedeni olmak istemiyor sanırım. Erkek arkadaşlarımın fazla olmamasına alıştım zaten artık. Onunla birlikte olmak bana yetiyor, bir eksiklik hissetmiyorum o bakımdan. Bu durumu ben mi abartıyorum, aslında büyütülecek bir kıskançlık değil mi diye fikir almak istemiştim. Sanırım abartmıyorum, haklıyım. Tek sorunumuz bu kıskançlık olduğu için ayrılmak istemiyorum, çok seviyorum çünkü. Oturup ciddi bir şekilde konuşacağım. Bir şey değişmezse yapacak pek birşey kalmıyor. Görüşleriniz için hepinize teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…