- 20 Ağustos 2015
- 13
- 4
- 1
- 32
- Konu Sahibi birbirbiricik
-
Eğer atanırsan direkt gitmezsin diyor zaten. Ama o konuda onu kesinlikle dinlemem. Kendi işimi bırakıp nasıl geleyim yanına diyor. Bu konuda ki düşüncesi bu yani. Nişanlımla nedense bu konuları hiç konuşamıyoruz. Geçende altlı üstlü oturmayı kesinlikle istemediğimi söyledim ve kavga ettik. Konuyu ailemde biliyordu ardından kayınpederim babama tamam ayrı ev yaparız onlara demiş. O şekilde kapandı ama nişanlımdan hiç bir ses çıkmadı . Yani bu konuları neredeyse hiç konuşmuyor benimleEvlenmeden cikabilecek sorunlari gormen cok guzel ayni kese gibi.Atanirsan nisanlin yanina gelicekse buyuk bir sehire tasinmak istedigindede gelebilir diye dusunuyorum ama maddi acidan maasli istense kendi isi hernekadar riskli olsada cok farkli.Nisanlinin fikri yokmu bu konuda konusmadinmi hic.
Hayallerinize bile ortak degil nisanliniz ne desem bilemedimEğer atanırsan direkt gitmezsin diyor zaten. Ama o konuda onu kesinlikle dinlemem. Kendi işimi bırakıp nasıl geleyim yanına diyor. Bu konuda ki düşüncesi bu yani. Nişanlımla nedense bu konuları hiç konuşamıyoruz. Geçende altlı üstlü oturmayı kesinlikle istemediğimi söyledim ve kavga ettik. Konuyu ailemde biliyordu ardından kayınpederim babama tamam ayrı ev yaparız onlara demiş. O şekilde kapandı ama nişanlımdan hiç bir ses çıkmadı . Yani bu konuları neredeyse hiç konuşmuyor benimle
Açma ihtimali yüksek inşaat sektöründe, ayrıca çevresi ve imkanları da var, ama bu konuları ben ne kadar üstelesem bile kesinlikle konuşmuyor. Bu belirsizlik mahvedicek beni.Bende endişelenmekte çok haklısınız.
Nerede yaşamak istediğiniz, oradan ayrılıp ayrılamayacağınız, kiminle yaşamak istediğiniz kadar önemli.
Ayrıca bu durumda erkek arkadaşınızın ailesine göbekten bağlı kalacaksınız.
Kendi isteklerinizden fedakarlık etmeye hazır olup olmadığınızı düşünmenizi tavsiye ederim.
Belki erkek arkadaşınız istediğiniz ilde bir şube açabilir. İşin ne olduğunu bilmiyorum elbette. Ancak bence gelecekten beklentileriniz hakkında dürüst ve yapıcı bir konuşma yapmalısınız.
Açma ihtimali yüksek inşaat sektöründe, ayrıca çevresi ve imkanları da var, ama bu konuları ben ne kadar üstelesem bile kesinlikle konuşmuyor. Bu belirsizlik mahvedicek beni.
Sonraki mesajlarınızı okuduktan sonra partnerinizin uyumsuz, dikbaşlı ve kendi istediğini direten, sizi görmezden gelen biri olduğuna karar verdim.Açma ihtimali yüksek inşaat sektöründe, ayrıca çevresi ve imkanları da var, ama bu konuları ben ne kadar üstelesem bile kesinlikle konuşmuyor. Bu belirsizlik mahvedicek beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?