Çok teşekkür ederim. Şuan tek isteğim bir önceki mesajımda bahsettiği sözlerini haksız çıkarmak, onsuz daha güçlü daha güzel daha sağlıklı olduğumu, o olmayınca da hayatıma devam edebileceğimi hem de çok daha iyi devam edeceğimi ona muhtaç olmadığımı göstermek. Her şeyimi değiştircem çevremi, alışkanlıklarımı. Üzüntüö bitene kadar devam edicem böyle ama sonrasında sabaha kadar sigara içip düşünmeyi vs her şeyi bırakıcam. Sağlığıma ve iş hayatıma bakıcam.
Bu arada şunu söylemeyi unuttum "sürekli seni aldatıp aldatmadığıma dair paranoya yapıyosun ama aldatsaydım da beni terk edemezdin çünkü bensiz yaşayamazsın" da dedi.
Ben bu adamın biraz olsun iyi biri olacağını düşünüyordum ama görüyorum ki icindeki kötülük hat safhada. Bu adam seni aldatsaydı "beni böyle kabul et, etmezsen de sen bilirsin" diyecek bir adam. Bir ömrü bununla gecirmek ise evlilik değil.
Güvenle arkanı dönebilecek misin simdi bu adamla barışsan? Ya da inanabilecek misin hayatın zorluklarına karşı yanında dimdik durabileceğine. Ben inanmıyorum. O hödüklüğüyle bir tek sen onu sevebilirdin bh kadar, ki bu da senin kalbinin iyiligiyle ilgili, o yüzden evlendi seninle. Baska kim çeker ki bu adamı? Artık sen de çekme.
Bu ayrılık eminim seni cok olgunlastıracak. Kaprislerini nazlarını törpüleyecek. Ayaklari üstünde sapasağlam duran bir kadın olacaksın. Isinde gücünde, bakımlı kendine güvenen.... ve sonra seni prensesler gibi sevecek, sana kendi değerini hatırlatacaj biri çıkacak ben eminim. Nerden eminim biliyor musun?
Benim bir tanıdığım abla var, kaçarak evlendi okulu bıraktı falan. Kaçtığı adam da ipsiz sapsız bi cacık olacak biri değil. Bunlar kızın babasının destegiyle gecindiler hep, en son da bosandılar. Ama bu sırada 2 oğlu vardî bu ablanın. Bosandıktan sonra da adam ilgilenmedi hic cocuklarıyla hatta baskasıyla mı evlenmis ne. Abla da babasının yanına yerlesti cocuklarıyla, bir fabrikaya girdi çalıştı yıllarca. Hala da çalışıyor. Ama su sıralar hayatında birisi var. O kadar mutlu ki onunla anlatamam, üstelik ogulları da destekliyor onu. Cok cile cekti çünkü, artık mutlu olmak senin de hakkın diyorlar. Cocuklar bi de daha lise öğrencisi. Abla cok güzel alımlı biri değil. Ama ona kendini iyi hissettirecek adamı buldu ve cok mutlu şuan.
Sen de kendini begenmiyorsun ya onun icin yazdım son cümleyi. Ama senin zayıflaman da kocan yüzünden. Onun da seni sevmesini bekledikce sinirlerin yıprandı ve vücudunu yıprattın çoğunlukla. Simdi bi toparlanma evresine gir insallah.
Yüzüne yakışacak soft renklerde boyat mesela saçlarını. Ten rengini falan bilmiyorum ama. Bol kalorili seyler yemeye başla. Mesela bebe bisküvileri var ya onlardan ye öğün aralarında. Gece gec saatlerde yemek ye. Tost yap kendine mesela. Ben senden cok eminim persiciğim. :)
Kedin vardı senin onunla oyna mesela. Kucagında mırıldasn o mırıltı iyi geliyor insan psikolojisine. Yahut dışarı çık sokaktaki kedilere biseyler götür. Balkona bulgur koy mesela ufak bir kap içinde. Serceler bikac günde eve alışıyorlar. Sonra her gün gelip seni bekliyorlar. :) bunlar insana yaşadığını hissettiriyor. Hayatın cok yönden devam ettigini
Dedigim gibi okuldaki kuluolere katıl. Mesleki kulupler olabilir mesela. Yahut yardim Kulüpleri olabilir. O kulüpler de cok ise yarıyor. Evde kendi kendine kalıp düşünmek çözüm getirmiyor malesef. Deneyip onayladım bunu. :)