• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KAFAM ÇOK KARIŞIK :((

İlk olarak karısına bakamayacak adam falan gibi yorumlarla gaza gelme. Adamın görevi değil seni okutmak. O senin baban değil kocan olacak. Şartları da ortadaymış. İkinizin de zaten çalışması gerekiyor her şart altında. Vesayetini kocasına devreden kadinlardan olma yani.Ama sakın birlikte oturmayı da kabul etme. Emin ol hem okuyup hem çalışmak çok zor değil. Hele de devam zorunluluğu olmayan bir bölümde okuyacaksan. Ötnek vereyim, evliyim, hamileyim, çalışıyorum ve üçuncu universitemi okuyorum.Bu arada hazır diploman varmış, belediyelerin ucretsiz meslek edindirme kursları çok güzel. Benim bir çok tanidigim gitti ve gerçekten ise yariyor.hicbir şey yapamiyorsan su anda calisiyorsun, birliktir parani bir dil kursuna git. Bölümün itibariyle yabancı dilinin zaten olması gerekiyordu. Çok ihmal etmissin ama geç değil. Bir de mutlaka ama mutlaka kpss'ye gir.

Kpss kaçırmıyorum asla zaten..Bende eşime muhtaç olmak istemiyorum bundan sebep seveceğim mesleği yapmak istiyorum örgün okuyamazsam bile mutlaka aöf bir bölüm okuyacağım..Kurslara katılıyorum mutlaka zaten..Sizde mi örgün okuyorsunuz?

Kpss kaçırmıyorum asla zaten..Bende eşime muhtaç olmak istemiyorum bundan sebep seveceğim mesleği yapmak istiyorum örgün okuyamazsam bile mutlaka aöf bir bölüm okuyacağım..Kurslara katılıyorum mutlaka zaten..Sizde mi örgün okuyorsunuz?
İlk iki lisans diplomamı ve yuksek lisansını örgün öğretimde yaptım. Üçüncüyü inşallah seneye bitiriyorum ama bolumleri cazip gelince açık öğretimde sinavsiz eğitim hakkimi kullandim. İlk lisansimi ve yüksek lisans imi yaparken bekardim. İkinci okulu mu okurken evliydim ve calisiyordum. Üçüncüde evliyim, calisiyorum arti hamileyim :) yani isteyince hiçbir şey imkânsiz değil.

Back
X