Kafam çok karışık...

Amazing family

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2016
4.036
10.437
208
KıZlar bir konu hakkında bilen varsa danışmak isterim. Evham yaptım biraz.
Geçenlerde eşimle riskli bir ilişkimiz oldu. (İçime menisi geldi az da olsa)Geri çekilme yöntemi ile korunuyoruz 2 yıldır. Çocuk düşünüyorduk ama oğlumun biraz akıllanması ailevi durumlar fln biraz daha beklemeyi düşünüyorduk. Şimdi Benim adetim 3 gün geçti ve hamile miyim diye şüphe duyuyorum açıkcası. Ev hanımıyım Ve bu ara fazla yordum kendimi cam sil perde yıka oğlum zaten ayrı yoruyor. Eğer hamileysem istiyorum tabiki Rabbim vermiş onu aldırmam. Sorum şu ki eğer hamileysem ağır iş yaptığım için hemen etkisi olur mu bebeğe ? Daha yeni olduğu için birşey olmaz mı? Yani hareketlerime dikkat etmeli miyim ? Belki garip gelebilir ama sürekli bunu düşünüyorum. HAmileysem benim yüzümden bebeğim zarar görsün istemem. Yardımınızı bekliyorum hoşçakalın :KK68:

Hamile olabilirsin. Eğer günlerin normalde de şaşmiyorsa bu yüksek ihtimal böyle. Ama işle falan çocuk zarar görmez sen görürsün.

Hamile olabilirsin. Eğer günlerin normalde de şaşmiyorsa bu yüksek ihtimal böyle. Ama işle falan çocuk zarar görmez sen görürsün.
Genelde hep aynı gün olurum. Bende bu yüzden şüphelendim. Hamile olduğumu öğrendiğimde tabiki daha dikkatli olucam. Saolun

test yapsaniz..ben olsam buraya yazana kadar elli kere test yapmistim.en azindan meraktan acebalardan kurtulursunuz..zaten bir cocugunuz varmis bebeklerin anne karninda pamuk ipligine bagli olmadigini bilmeniz lazim..asiri seylere kacmadiginiz surece tabiki..ne desek havada kalir test yapin doktora soyleyin.vardir yada yoktur.olabilir yada olmayabilir.hepsi birer ihtimal.doktora gidin kesin sonuc icin..hakkinizda hayirlusi varsa saglikla kucaginiza alirsinuz insallh..

test yapsaniz..ben olsam buraya yazana kadar elli kere test yapmistim.en azindan meraktan acebalardan kurtulursunuz..zaten bir cocugunuz varmis bebeklerin anne karninda pamuk ipligine bagli olmadigini bilmeniz lazim..asiri seylere kacmadiginiz surece tabiki..ne desek havada kalir test yapin doktora soyleyin.vardir yada yoktur.olabilir yada olmayabilir.hepsi birer ihtimal.doktora gidin kesin sonuc icin..hakkinizda hayirlusi varsa saglikla kucaginiza alirsinuz insallh..
Evet tecrübesiz değilim hele ki bu idrar testleriyle ilgili tecrübem çok. En az 1 hafta geçince çıkmıştı oda silikti. Bu yüzden bekliyorum biraz daha geçsin yapacağım. Çok saolun Rabbim isteyen herkese versin.

Geri çekilme bir doğum kontrol yöntemi değildir. Korunuyoruz demeyin.

Hamile olup olmadığınızı öğrenmek bir hastane, bir sağlık ocağı kadar yakınınızda.

Anne karnındaki bebeğe ev işi yapmakla bişey olmaz. Bir çocuk annesi olarak bunu bilmeniz gerekirdi.

Hamilesiniz büyük ihtimalle ama sorularınız bana garip geldi sanki ilk kez hamile kalmış gibi bir oğlunuz varmış bunlardan haberiniz yokmuş gibi sormuşsunuz...

Hamile olup olmadığınızı öğrenmek bir hastane, bir sağlık ocağı kadar yakınınızda.

Anne karnındaki bebeğe ev işi yapmakla bişey olmaz. Bir çocuk annesi olarak bunu bilmeniz gerekirdi.
Tabii düşük te
Hamilesiniz büyük ihtimalle ama sorularınız bana garip geldi sanki ilk kez hamile kalmış gibi bir oğlunuz varmış bunlardan haberiniz yokmuş gibi sormuşsunuz...
Garip gelmiş olabilir ama ilk gebeliğimde hastalıklarla uğraşmaktan birşey anlamadım hastanelerde geçti ev işi fln yapmadım yanı . Şimdi de tedirgin oldum hepsi bu

Her gebelikte düşük riskiniz olmuyorsa söyledikleriniz doğru bebeğe birşey olmaz ama benim ilki sorunlu olduğu için iş yapmam vs yasaklamıştı doktorum. Daha yeni ya birşey olur mu diye düşünmeden edemedim. Evet geri çekilme bir korunma yöntemi değil farkındayım ama Doğum kontrol hapı kullanmam yasak diğer yöntemlerde sıkıntılı kanamamı fln arttırdı hep en iyisi bu oldu. Tabi hamile kalma riskimi göze aldık hep. Kaldıysam şayet doğurucam.

Back
X