Kafam Çok Karışık

gizemlibayann

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2017
11
1
86
29
Merhaba arkadaslar size birşey danışmak istiyorum. Benim 1.5 Yıldır Süren bir ilişkim var ve bu aralar aramız hic iyi degil. Cok alıngan ve tripli bir cocuk herseyi alttan alıyorum ve benimde sabır kotam dolmak uzere. Ciddi olarak konuşuyoruz ama uzunnnnn bir sure Evliliği düşünmüyor.bir birikimi yok birde çalışmıyor. Bir isi bekliyorum diyip evde yatıyor. Neyse ben Diyarbakırliyim bu Bayburtlu diyo ki evlendiğimiz zaman düğünde sizin Yörenin Müzikleri calmicak diyo evimize akrabaların gelmicek annene 3 haftada bir gidersin ama tek gidemezsin falan diyo. Aileme anlattım onay vermiyorlar ayrılmamı söylüyorlar. Birde rüya gördüm bu cocuk senin icin hayırlı degil diye. Sizce ne yapmalıyım

Ne demek şu olmayacak bu olacak?
Adam sanki kendi kendiyle evleniyor gibi bu ne biçim iş.

Hem alttan alan sen, katı kurallar koyan o bide annene şu kadar vakitte bir şunla gidersin! Bu ne demek? Akrabaların bize gelemiycek! Sen karşındaki ile evlenirsen onun mali olursun bence o sama böyle bi gözle bakıyor gibime geldi. Prangaları şimdiden koymaya başlamış
Bencede ayrilman doğru bir karar

suratına tükür
ondan sonra kaç bence bacım.
sonra kafanı çok duvara vurursun.

Yolun acik olsun haydeeee diyin bir an evvel bence..

Önceden böyle değildi son bir aydır boyle oldu kendini yeni belli etti

Gercekden beyin patlatiyorum: bu tipler nerde var??

Adamdaki egoya bakarmisin... hadimin önde gideni birde cocuk istiyo

Bayilcam şimdi masa başinda...
Hem kel hem fodul diyoruz böylelerine.
Ama ben bu adamlara değil böyle tiplere yüz verip bi taraflarını kaldıran kızlara kızıyorum.

Sorumluluk almıyor, çalışmıyor, şimdiden saçma sapan kurallar koyuyor, ailenin de içi ısınmamış, bence yol yakınken ayrıl
Kurallarını belirt, iş bulup evlenme için planlar yapmayı istediğini söyle, yine de yanaşmıyorsa onun yanında kendi değerini düşürme, bırak gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…